Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tüm bi yıl boyunca bitirilenler...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Canım ciğerlerimi bitirdim,bunu yanında 2005 karaciğerim için de hiç iyi geçmedi....[signature][hline]Give me something to kill my pain!!!
Mesaj tarihi:
said:
MobY, 24 Aralık 2005 17:23 tarihinde demiş ki:
Canım ciğerlerimi bitirdim,bunu yanında 2005 karaciğerim için de hiç iyi geçmedi....

Valla dostum benimde aynı beee sigara 2005 te beni biraz daha sömürdü hem maddi hem manevi....[signature][hline]''Fight club is about winning or losing.It isn't about words.When the fight is over,nothing is solved,but nothing mattered....''
Mesaj tarihi:
2 kez reddedildim bi sene içinde
2006ya kadar ara verdim artmasın diye

2006da hooba yine başlıyoruz[signature][hline]FASTRELOAD
Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ?
Mesaj tarihi:
1 ameliyat 2 sakatlık ve 1 kaza sonucu spor 10 senelik spor hayatımı bitirdim[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
paramı bitirdim ühü :([signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''

Fistan, 11 Aralık 2005 14:31 tarihinde demiş ki:
üflemeyle olmaz pompayla şişirek?
Mesaj tarihi:
hayatımda baska kımseyı sevmeyecegıme yemın ettım ondan sonra askları bıtırdım sevgıyı bıtırdım bi kişi kaldı o....ama o da benı sevmıyo...ama onu bitiremedım...ama genede gülmeyi bildim...Bide San Andereası bıtırdım...[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler...
Mesaj tarihi:
said:
pogodi, 24 Aralık 2005 19:25 tarihinde demiş ki:
Mayhem bana mı dedin

said:
Evet sana dedim =)

said:
hmm ii afferim..
sokcak laf bulamadım

:D

[Bu mesaj _FaTaL_ tarafından 24 Aralık 2005 19:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
ozkolous, 24 Aralık 2005 19:17 tarihinde demiş ki:
1 ameliyat 2 sakatlık ve 1 kaza sonucu spor 10 senelik spor hayatımı bitirdim

buna cidden üzüldüm :(
kırıksız çatlaksız yaşamımı bitirdim, sonunda burnum çatladı bi tekme sonucunda =) ehuehe çok sertmişim :P[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir.
  • Yeni Oluştur...