dogu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bu oyun çıktı galiba.Biz bişey aldık ama oyunu kuramadık oyunun mds dosyası yok. acaba orjinalı alsam ne olur?? ve nasıl bir sistem istiyor
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 sakin olmalıyım OHSAAAAAAAAAAAA eğer gercekten cıktıysa ucarım. ki çıkmamış. [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 24 Aralık 2005 21:42 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 24 Aralık 2005 21:42 tarihinde değiştirilmiştir]
progamer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 galba çıkan eski oyunun yenilenmiş versionu operation flashpoint 2 çok sora çıkcak hatta adı bile belli diil. level dergisinde yasıodu...[signature][hline]May the force be with you, always!
Dux Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 çektiğin,oyunun bir'i ile eklenti paket mdf olmayan dosyayı ve öteki cdleri demontools ile cdye yazarsan oyunu kurabilirsin.Bende Demotools 2. cd'i takmaya çalıştığımda hata veriyordu bende cdye yazdım kurdum.Daha ikinin ne zaman çıkacağı belli değil 2006 da yazıyor sadece. Gamespot önincelemesi ilgilene...[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ya ebnde OFP var ama oynayamadım böle kontrolü fln çok garip geldi.. yürüme koşma ve target alma vs.. yoksa makşnede mi bi sorun vrı? böle çok yavaş gibidi.. yannız 1gb ram vardı o makinede..[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni..
dogu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 azdım şimdi haa. onu bekleyemedim oyunun ilk versiyonunu bir daha aldım(bendeki bozulmuştu) artık oyun almak ve çalıştırmak çok zor.korsanlara baskınlar düzenleniomuş cd ci kara kara düşünüo. gerekirse basar parayı orjinalini alırım ama bilgisayar kaldıracak mı acaba?
Öne çıkan mesajlar