Yilbasi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 merhabalar save alindiginda bineklerin bazilari siliniyor bunu nasil fixleris yardımcı olabilicek varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bu konuya karsi onlem alabilen varmi bilmiyorum ama ben player'ken genellik'le bineklerimi attack verdirdikten sonra all stop cekerdim sorun cikmazdi, war halinde binenlerin kayboluyordu. sylveria admin'i vampirhuma'nin bu tipte bir scripti vardi sanirim, binegin icin bir tastan binegin icin tas aliyordun save'da giderse aynisi cikiyordu tikladiginda.[signature][hline]Vikont De'valmont, trustworthy animal tamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bineğin war nmode'da olup alttan kaybolması sphere'ın core hatası, normal yollardan düzeltilemez sanırım. ama bir üstteki taş örneğini otomatikleştirmek mümkün görünüyor. bineklere bir event atanır. her dclick'te oyuncuya tag atanır, tag'ın ismi de bineğin id'si olur. logout ve login'de de (ya da save'de oluyorsa, save'lerde...) bineğin yerinde olup olmadığına bakarsın, yerindeyse (yani oyuncu biniyorsa-layer kontrol-) sorun yok zaten, değilse oyuncunun çantasına o binekle ilgili deed'i koyarsın. gibi birşey geldi aklıma...[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jade Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 // Always force a full garbage collection on save ForceGarbageCollect=0 bu etkisini biraz daha düşüyor diye biliyorum.Ama yinede başka önlemler almak lasım.[signature][hline]Fear ... Fear Attracks The Fear From ... The Strong , The Weak , The Innocent , The Corrupt ... Fear ... The Fear Is My Ally .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 denemedim ama atlara bir event verirsin on=@hittry flags 0 return 1 bu olayi çözer sanırsam. ama atlar bu sefer saldırmaz marenin bi özelliği kalmaz :-)[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ücretsiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- MMOTURK Online Oyun Tanıtımları 4- Ücretsiz Blog Hizmeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 o da sorun çözmek olmaz be tcpip :)[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar