kickass Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ha bu arada kurtlar vadisi ıraqtan sonra polat türk telekoma karşı diye bi film cıkmasını bekliyorum ben devlet için çalışıyordu dimi hmmm[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 sizler salak oldukca 500 milyonda gelir ornegin atlas telekom diye birsey var adamlar aylik 60$ veriyorsun sinirsiz sehirici sehirdisi yurtici yurtdisi cep hizmet veriyorlar. ole ozellestirme olsun diyenleri vs diyen kafasi calismayan arkadaslara. rekabet varda senin gozun at gibi one baktigindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Tamamda salaklar diye tabir etmen yanlış bence[signature][hline]www.antipopvideos.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 gecen uydua bakıodum sey yazıo kocaman anakrada TASFIYE NEDENIYLE KELEPIR SATISLAR O_o[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 simdi penthe tekrar soruyorum Turk Telekomun satisina niye karsi cikiyorsun gercekten acaip merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 amma keko adamlar var aramizda . her tarafta ozel sirketlerin kartlari konturleri ucusuyor ; sudan ucuza dunyanin istediginiz yeriyle gorusuyorsunuz sonra tt zam yapti ne bicim ozellestirme bu diye hooop eller havaya . bi susun artik ya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Penthesilea, bu işler öyle server yönetmeye (yönetememeye) benzemez. Bazıları daha bir server bile yönetemiyorken adamlar Türkiye'nin en büyük firmalarından birini yönetecekler. Tabii ki bunun tam oturması zaman alır. Bizim suçumuz zamanında Telekom u 30m$ a sattırmayanları kahraman yapmamızdı. İyi tartışmalar.[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu Her Zaman Arkanda... ---ASSASSIN--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: kickass, 24 Aralık 2005 04:20 tarihinde demiş ki: koçun bir lafı war bu konu hakkında 4 yılda bu kadar taksitle sattıcağınızı bilseydik biz alırdık.. e haklı sattığı parayı 4 yılda cıkarır bunlar.. bir kere o laf bu konu için deil galataport ihalesi içinde onu da babası söylemişti, mustafa koç deil daha sonra mustada koç; galata ile ilgili şartların hepsi belliydi demişti gazetelere, ondan sonra da babası benim sözlerim öyle deildi medya çarpıttı demişti. isteyenler hürriyet gazetesi arşivlerine bakabilir, linkleri bulmak için uğraşmıyorum nasıl olsa gerçek bilgiler sizi ilgilendirmiyor mustafa koç salak deil, ihale şartları belliydi telekomun, nasıl ödeneceği de belliydi, taksitli olursa, peşin olursa, ihaleye girmeden önce bu ihaleyle ilgilinen herkes biliyodu bunları bu lafları etmeden önce biraz daha düşünün akıl var mantık var. daha sonra ben salka biri deilim, telekoma zam yapılması bana da girer, heyo tayyip rulz öle iiyki zam yapılıyor diyecem biri de değilim ama özelleştirilmesi de beni germiyor daha sonra rekabet kurulunu bilirmsisiniz gençler; tekel konumundaki bir kuruma zam yaptırmazlar yapmaya kalkasalar bile mahkemeden geri döner merak etmeyin. köprü zammını hatırlayın, akp yaptığı gibi içinde patladı. yani tekel konularda zam yapmak oldu bitti deil ama bu konu ile ilgili gerçek bir bilgi olmadan yorum yapmak istemiyorum haber bence kolpa en azından şöle bir örnek vereyim. said: forgiver, 23 Aralık 2005 17:32 tarihinde demiş ki: said: Finrod, 23 Aralık 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Türk Telekom'un konusma ücreti/dakika 81.400 TL. oldu. GSM Sirketlerinde bu rakam neredeyse benzer. 99.846 TL. Evden Cebi ariyorsaniz ödeyeceginiz 407.000 TL. Oysa GSM'den ararsaniz evi : dakikasi 297.521 TL. indirim yapmışlar. Sabitten Mobile (Turkcell, Telsim) 539.829 TL 0,539829 YTL Sabitten Mobile (avea) 580.724 TL 0,580724 YTL http://www.turktelekom.gov.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=25 şu anki tarifeye göre, devletin belirlediği, 0,58 ytl ye konuşuyoruz yani fahiş fiyata ama kolpa olduğunu düşündüğüm habere göre 0,42 ytl ye iniyor. yani haberi hazırlayanlar bile benim sitelere baktığım kadar araştırma yapmamış turkcell ve telekomun sitesi açık, gidin fiyatlara bakın gerçek bilgilere göre konuşun kisme telekom zam yapsın diyecek kadar spastik deil. kurumun sahibi ve vergisini alan devlet hariç; spastiklik manasında deil işine gelirlilik açısından oluyor devlete hakaet etmiş olmayayım oeh be tayyip go go go ne alakaysa yazdım işte öle gerçek bilgilerle gerçek haberlerle tartışalım.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Dersine gene az çalışmışsın genç Galataport ihalelerine sen girdin madem.Nasıl usulsüz şekilde sattıklarınıda sen söylersin. Ben sadece Tayyip rp si yaparak şu kadarını göstereyim. ""406 sayılı yasaya göre telekomünikasyon hizmeti yürütmekte olan kuruluşların, özel firma olsalar dahi, kamu hizmeti yürüten konumunda oldukları açıktır. Ana telekomünikasyon şebekesi ve altyapısı da iletim ağı niteliği itibariyle, kamu hizmetinin sunulması için tahsis edilmiş, özel mükiyete konu olması mümkün olmayan bir kamu malı niteliğindedir."" Hepsi var hürriyet arşivlerinde. Telekomun satılmasını bu kadar rahat karşılamak bir Türk vatandaşı olarak ciğersizliktir. [Bu mesaj Buzx tarafından 25 Aralık 2005 01:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 kavgaya gerek yok.hepimiz kardeşiz. Ciğersiz sözümü;bir Türk,bir vatandaş olarak içinize sindirebiliyormusunuz olarakta algılayabilirsiniz. [Bu mesaj Buzx tarafından 25 Aralık 2005 01:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Bonecrusher ve diğerleri :) bundan bir kaç ay önce demiştim diyesim geliyor o postumu bulup buraya koyacağım :) Ee alın yeni sahiplerinizi onlar sizi çok seviyor sevecek değerini bilin.[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ya bu rezillikten başka bişey değil..[signature][hline]~Push The Tempo~ duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: domuza asik oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 özelleştirilsin özelleştirilsin güzel oluyo. bi sürü iş güç yapmayan memuru beslemek istemiyorum vergilerimle ben. yaşasın kapitalizm! :P[signature][hline]Yerde Cenx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tornavida Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 emperyalizm diyecektin galbaa?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar