Finrod Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 EKONOMiST dergisinde yayinlanan bilgilere göre Ev Telefonlarini Kapatma zamani geldi. Türk Telekom'un konusma ücreti/dakika 81.400 TL. oldu. GSM Sirketlerinde bu rakam neredeyse benzer. 99.846 TL. Evden Cebi ariyorsaniz ödeyeceginiz 407.000 TL. Oysa GSM'den ararsaniz evi : dakikasi 297.521 TL. Yeni patron getirdigi "Milli Güvenlik riski"yaninda Türk Milletini de "APTAL" yerine koyuyor anlasilan.[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ya bize zaten 150 den aşağı gelmiyodu annemin dırdırları yüzünden şimdi kimbiklir ne kadar gelir[signature][hline]Norolim Asfaloth! www.antipopvideos.com A Elbereth Gilthoniel, silivren penna miriel o menel aglar elenath! Na-chaeredpalan-diriel o galadhremmin ennorath, Fanuilos, le linnathon nef aear, si nef aearon! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Herhalde abicim.Ne sanıyodunuz. "Özelleştirilsin,özelleştirilsin.Süper olacak" "Telekoma kafam gözüm girsin" diyenler ne yapacak bakalım. Devletin en önemli unsurlarından birini sattı bu hükümet. Düzeltemedi sattı. İşte mükemmel devlet yönetimi budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ne zamandan itibaren gecerli bu fiyatlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Finrod, 23 Aralık 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Türk Telekom'un konusma ücreti/dakika 81.400 TL. oldu. GSM Sirketlerinde bu rakam neredeyse benzer. 99.846 TL. Evden Cebi ariyorsaniz ödeyeceginiz 407.000 TL. Oysa GSM'den ararsaniz evi : dakikasi 297.521 TL. indirim yapmışlar. Sabitten Mobile (Turkcell, Telsim) 539.829 TL 0,539829 YTL Sabitten Mobile (avea) 580.724 TL 0,580724 YTL http://www.turktelekom.gov.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=25[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 oha sana hiçbirşey demiyorum telekom[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 turkcell bizbize cell ile evi aramak 0,27 ytl telekomdan her halükarda daha ucuz[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Finrod, 23 Aralık 2005 10:21 tarihinde demiş ki: GSM Sirketlerinde bu rakam neredeyse benzer. 99.846 TL. kendi gsm arası 0,27 ytl diğer gsm operatörlerini aramak 0,60 ytl http://www.turkcell.com.tr/index/0,1028,40700,00.html doğru bilgilerle tartışmak daha iyidir. ne zman zam var neyi ucuzlatmış neyi pahalatmış yoksa haber kolpa mı? sbt ten sbt i pahattıysa gerçeketen kötü yazlık hat, konuşkan hat, standart hat duracak mı? adam gibi bir kaynak c/p edebebilirmisin?[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 devlet gerizeklı birde tt yi sattım diye gururlanıyo, artizleniyor tt abi ulkede rakibi olamayan bir sirket zarar etmesi mumkun degil ama basımızdakiler ab ve abd'nin kopegi olmus farkında degiller kendi haberlesmelrinin o yeni patrona bırakıp ab ve abdnin eline ipleri verdiklerinin[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 forgıver senı ıyı beslemısler gene bu konuyada maydonoz oldun senı ehrelde ıl teskılatı patıcık sozculuklerını yap dıye gorevlendırdı artık cıddı cıddı dusunmeye basladım yada sadece ılgı cekmek ıcın yapıyosun bılmıyorum ama artık komık olmaya basladı[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 esas komik olan topic in ilk mesajı ben salak mıyım ya sanki biz tt kullanmıyoruz, adsl kullanmıyoruz zam yapın çok şukela diyom ben özelleştirilmesini istiyordum, zam yapılmasını değil. üstelik adam gibi kaynak bile yok bu haberle ilgili sadece gerçek bilgileri sundum bi gerekede gerçek bilgiden yorum yapmaya çalışın asıl kendi komikliğinize gülün laflar bitti.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 oylar AKP'ye, anamizi da satsinlar yemek hazirlamasi icin para verelim derim ben[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ruhunu satmış adam, gerisi yalan...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Yuha![signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Harbiden yuha![signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Telekomu özelleştirmek tamamen saçmalık kaldiki 2,5yıllık gelirine satıldı.[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Öyle deme lütfen, ülkemizin pazarlanmaya ihtiyaci vardi, yangindan mal kacirir gibi pazarladi saolsun hic bi ihtiyacimizi ertelemez. Para nedir ki, önemli olan can sagligi, insanlik.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 kafam >> telekom anladınız siz anladınızz[signature][hline]HisarOyun,Blog,Nysera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Haberin kaynagi nerede?Milletin boyle olaya atlamasi da cok komik zaten medya guvenilmez(Ne yazik ki medyamizda epey nuans farki var) bir de boyle kaynaksiz bir habere neden inanirsiniz anlamiyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Çok biliyorsunuz. Neyse.[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu Her Zaman Arkanda... ---ASSASSIN--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 aydinlat buyur[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 adsl ucuzlasında gerisinin koy beline telefon ettiğim yok ki[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 39 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyamoto_musashi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 devlete saydıracağımıza kurumlara saydıralım. daha güzel. devlet durumu değerlendirmek ve teftiş etmek ile yükümlüdür. özelleştirme iyidir. bunu bilin. biz japonyayı hep özelleştirdik mesela.[signature][hline]samurai's way is to know how to die. No more no less.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Japonyada sizi özelleştirdimi? Devletin kurumuysa neden kuruma sayayim.Devlete sayarim.Ata binemiyosan atı satarmısın?Binmeyimi öğrenirsin? Yok attan düşerim dersen ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 koçun bir lafı war bu konu hakkında 4 yılda bu kadar taksitle sattıcağınızı bilseydik biz alırdık.. e haklı sattığı parayı 4 yılda cıkarır bunlar..[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar