Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkce Rap

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
:P akıllara zarar ceza gider salak salak maykıl ceksına laf felan atar atarlar içeri herkes kırac değil :P[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME!
erkek adam renkli takım tutmaz !!
Be$iKTa$

Mesaj tarihi:
yoyo sagopadan sonra sira sende
zenci veletler heryerde
cezayi tanimayan yok bu alemde
sen kendini ne saniyon doktor dre!

yoyo madafaka[signature][hline]4 8 15 16 23 42
Mesaj tarihi:
turkçe rap bu aralar baya bi popüle... gerek ceza gerek cash flow gerek sagopa hepsi gayet iyi.. daha bir sürü gzl şarkısı olan gruplar yada rapçiler war..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
ben 50 cent candy shop dinniorm en guseli
abi
rap se rap
diilse diil ..

i wanna make you lick my lollipop[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass

[b]Cristiano Ronaldo
Ronaldinho
Ronaldolar abiley bi konussak pls b@b?
terazine tıklarım b@b pls ?
[b/]
Mesaj tarihi:
2 sene önce antalyada bi arkadaşla gezerken hiphopçuların şarkı falan söylediği bi sahaya girdik, sandviç ve bira alalım diye.konserin sonları falandı, ceza sahnedeydi, fuat denen şişman hiphopçu da benim sandviç aldığım tezgahın yanındaki tezgahda kendi albümlerini satıyodu, hatta 1 albüm alana sandviç bedava falan dediler, bizim de kafaların güzelliğinden midir nedir 2 milyona alıp gideceğimiz sandviçleri 20 milyon verip hassickdir II ve III albümleriyle birlikte aldık.albümleri ilk dinlediimde çok basit geldi müziği falan ama piskopat şeyler anlatmış adam.sonradan bi kaç şarkıyı dinlemeye başladım ama sıkıldım bıraktım baydı.o zaman tezgah başında albümünü sandviçle satan fuat ı kral tv de gördüm, vay be dedim nerden nereye helal olsun.

bunun dışında türkçe rap bana hiç güzel gelmiyo. rap severim dinlerim mesela ninja kaplumbağalar için yapılmış bi sürü rap şarkısı var. sage francis sea lion bence çok hoş şarkı.ama türkçe olmuyo neden olmuyo yapamıyolar.

[Bu mesaj ninjaturtles tarafından 15 Aralık 2005 22:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
HymnOfSnuk, 15 Aralık 2005 18:19 tarihinde demiş ki:
açmayın bence.

+1 çok doğru.
:rock: :rock:
(bkz: )www.antipopvideos.com
Ben rapin Dışarıya açılmasını gereksiz buluyorum.[signature][hline]Norolim Asfaloth!
Mesaj tarihi:
said:
Zegna, 15 Aralık 2005 20:30 tarihinde demiş ki:
yoyo sagopadan sonra sira sende
zenci veletler heryerde
cezayi tanimayan yok bu alemde
sen kendini ne saniyon doktor dre!

yoyo madafaka

Dr_Dre hahaha[signature][hline]D'akmor
so 80's

Remember yesterday..
Walking hand in hand
Love letters in the sand..
I remember you
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bu konu paticikte konuşulmaz bence hiç kasma cunku her 2 mesajda bi tip gelicek yo yo madafaka bişiler diyecek gidicek hiç kasma.[signature][hline]Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki:
pardon sen nerenle karıştırıodun?
Mesaj tarihi:
said:
Helcaraxe, 24 Aralık 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
Bu konu paticikte konuşulmaz bence hiç kasma cunku her 2 mesajda bi tip gelicek yo yo madafaka bişiler diyecek gidicek hiç kasma.

+2131231[signature][hline]Duke_Guybrush, 24 Aralık 2005 19:13 tarihinde demiş ki:
benim tanıdık blacksmith var. pmden ulaş.
Mesaj tarihi:
said:
Helcaraxe, 24 Aralık 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
Bu konu paticikte konuşulmaz bence hiç kasma cunku her 2 mesajda bi tip gelicek yo yo madafaka bişiler diyecek gidicek hiç kasma.

Eheh o tiplerin bir nömerolu düşmanı olan ben burdayım.Tartışılsın da rap hakkında böyle şeyler tartışılsın...En azından bu tür müzikten hoşlanıp da odun olmayan insanlar tanımış oluruz.(Çevremde öyle tipler yok da napıyım)
Mesaj tarihi:
evet açılmalı bence de:)özellikle de "boys anılar":):)
şaka yaptım tabi...müziksel altyapı yok türkçe rap te...lyricler desen biriki tane adamakıllı lyric yazarı var...diil dünyaya açılmak,tersine kapanmalı...aman underground kalmaya devam edin...zaten açılsalar da başarılı olamazlar...[signature][hline]We are screaming for vengeance
The world is a manacled place
Screaming, screaming for vengeance
The world is defiled in disgrace

Mesaj tarihi:
Türkçe rap!! in dünyaya açılmasından önce başta diğer müzik türlerindeki sanatçılarımızın açılması lazım.Türkçe rap!! daha bebecik abisi çok yolu var:)
  • Yeni Oluştur...