Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yasli herifler kendinden kücük kizlardan ne isterler ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vala geçmiş olsun. sağlam bi hoca bul bundan sora, tanıdık olsun:D[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya;
Bu gece bu yıldızlar bu koku
Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç...
Mesaj tarihi:
Benim kız arkadaşımın başına gelmişti böyle bir olay .

Başka bir kız arkadaşım bir adamdan ders alıyor , herif tam anlamıyla g33k . Benim kız arkadaşım diğer arkadaşımın evine gitti dışarı çıkıp benimle buluşacaklardı . Adam neler neler demiş ben onlar evden çıktıktan 1 saat sonra öğrendim ve adam hala evdeydi . Nasıl tuttular beni ben de bilmiyorum ama iyi ki tutmuşlar hoş olmazdı adamın yanına suratımda küçük bir gülücükle gitseydim .[signature][hline]g3nk
Mesaj tarihi:
kızların önünde dayak yemen pek güzel bişey olmazdı tabi...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki:

anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm
Mesaj tarihi:
said:
Finrod, 22 Aralık 2005 16:12 tarihinde demiş ki:
@matematik
Çok düzgün türkçe konuşan kaç kişi tanıyorsun etrafında?

Olayı anlamamışsınız. Cümleleri tekrar yazıyorum.

said:
yasli herifler kendinden kücük kizlardan ne isterler ? (serefsizler)

Şerefsiz yaşlı herifler <-- nedir bunun anlamı?

Ben "şerefsiz kadınlar erkeklerden ne isterler" yazsam ne anlarsınız? Ya da "kadınlar erkeklerden ne isterler (şerefsizler)" yazsam... Bu başlığın altına da başımdan geçen kötü bir anıyı eklesem...
Bunu anlamak için Türkçe bilmeye gerek yok.

Sonra vıdı vıdı etmesinler. Kızları genellemeyin diye.

said:
dory, 22 Aralık 2005 16:10 tarihinde demiş ki:
parantez içindeki "serefsizler" onun sıfatı
-nasıl erkekler?
+serefsiz yaşli erkekler.

Bak bu komikti işte.

Şerefsiz yaşlı kadınlar deyince şerefsiz olmayanlara hakaret etmiş olmuyoruz galiba. Güzel taktik.

[Bu mesaj matematik tarafından 22 Aralık 2005 18:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
@matematik
evet komik, işim gücum yoktu oturdum kastım senin için taktik buldum. Sırf sen laf sokma amacıyla bişeyleri didiklersin de vericek cevabım olur diye.[signature][hline]you have no chance to survive make your time!
ha ha ha!
Mesaj tarihi:
Bunların hepsini alacaksın, toplayacaksın bir yere... Sonra...

Geçmiş olsun umarım bir daha böyle bir şey yaşamazsın.[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki...
Mesaj tarihi:
gecms olsn vanil.cok usuldum yaaa :S[signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Mesaj tarihi:
vanille bi foto filan var mıydı? a/s/l filan ehahah...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki:

anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm
Mesaj tarihi:
Olay yaş değil bence.genç birinden alıyor bile olsan hormonlarına sahip olamaması kötü.
Şahsen ben özel ders alırken hocanın bana sarkmasını isterdim ama bu benim kişisel manyaklığım tabi.
Geçmiş olsun[signature][hline]retard1: pwned originated with quake
retard2:no it started with warcraft
nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'.
otherguy:you faggots just got pwned!
Mesaj tarihi:
Bu arkdaşın adresını verıceksın dleıkanlı patiler bı guzel sopalıcak en guzel yolu sapık herıfler ya bolesini öldurmek suc sayılmamalı yasamasına gerek yok cunku bosu bosuna oksıjenı tuketıyor
Mesaj tarihi:
Aklıma gelen üç şey var bu konuda...
Adamın tipe bakıcaksın öncelikle...
Geçmiş olsun,derslerde başarılar...
Bir nokta var kafama takılan ben 90 yaşıma gelsemde güzel yine benim için güzel olacak bence bu sorun deil...(bu adam sorun o ayrı)[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
  • Yeni Oluştur...