Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ronaldinho mu Kaka mı?

CagRi

Öne çıkan mesajlar

tabiki ronaldinho[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Ronaldinho ile Kaka .. Hmm. . Olaya isim olarak bakarsak Tabiki Ronaldinho.. Adam bi kere marka olmus artik, pazarlanmis dunyaya.. Ama bilmiyorum pek oyle teknik bilgimde yoktur ama takim ihtiyacina gore kakaya da gereksinim duyalabilir ronaldinho gerekmez belki..

Mesela : ) ===> Alex in yanina Ronaldinho konulmaz, kaka konur : ) dimi .. Ehe..

P.s : Fenerbahceliyim de ondan.. Yanlis anlamayin..[signature][hline]Ya questioned, did I care
You could ask anyone, I even said
Ya were my great one
Now its, over, but I do admit I'm sad.
It hurts real bad, I cant sweat that, cuz I loved a hoe
Sosyal ağlarda paylaş

Ronaldinho'nun oldukca guzel bir videosu. Muzikler falan da pek gitmis...

Yuklemesi de kisa suruyor. Genelde Barca'ya geldikten sonraki hareketleri var. Bir kismi da yok bile ama bu kadariyla da C. Ronaldo X 10..[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Wissy, the Gnomest Warrior

[Bu mesaj -Wissy tarafından 16 Aralık 2005 02:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kaka gercekten çok güzel bir oyuncu milli takımda falan ii iş yapıor.Ronaldinho futbol tanrısı ewt ama milli takımda kendini gösteremiyor bence ama tabikide ronaldinho[signature][hline]Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır.
---------------------------------------------
Temizdir benim aşkım, sudan berraktır
Bu aşk oyunu bana helâldir, haktır
Hep şekil değiştirir ellerin aşkı,
Şu aşkımda en küçük fark bile yoktur
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Janitschar, 15 Aralık 2005 16:14 tarihinde demiş ki:
said:
Zegna, 15 Aralık 2005 16:00 tarihinde demiş ki:
tek kelime ile umit ozat.

Ümit Özat' ın dehşet ortaları var, sağa bakıyor sola orta açıyor. Rakip şaşırıyor.

KOPTUM :) Ümit sahada nişan alarak orta yapıo sarı ile lacivertı aynı yerde gordumu girio topun dibine :)[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler...
Sosyal ağlarda paylaş

Kaka ve Ronaldinho çok farklı mevkilerin oyuncuları...
Fatih Terim Liverpool-Milan Şampiyonlar Ligi Finalinde Kaka'nın dünyanın en büyük yeteneği olduğunu söylemişti.Ben pek katılmıyorum...

Bkz. 2 yıldır Ronaldinho dünyanın en ii futbolcusu seçiliyor ki bencede o dünyada tek..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...