Zopik Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 1 - http://www.deviantart.com/deviation/25842826/2 - http://www.deviantart.com/deviation/26247868/[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Canon Powershot A60.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Bu nasıl bi yurtun balkonu neresi burası?[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: fcuksoft, 14 Aralık 2005 21:36 tarihinde demiş ki: PowerShot S2 IS almayı düşünüyorum iki güne ne dersin? Bu tip cihazlar hakkında hiç bilgim yok maalesef. Ne desem yalan olur yani. Bu kullandığım makinede bir kaç haftalığına arkadaşımdan ödünç aldığım bir makineydi zatem. Sadece iki farklı seri powershot kullandığımı ve ikisininde kullanımlarının oldukça rahat olduğu söyleyebilirim.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: Cuce, 14 Aralık 2005 21:43 tarihinde demiş ki: Bu nasıl bi yurtun balkonu neresi burası? Minibüslerin keyfi geçtiği, dağ başında bir yurt : p Her yere uzak ve hiç bir şey yok. Kaydolurken vaadedilenlerde dahil. Heh : )[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 savas alanı gibi,gunes de dogmus.ellerine saglık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Nasıl bir yurt manzarasıdır bu bı acıklık getır bu olaya artık :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 İyi yakalamışsın resimleri. Görüntü kaliteside çok güzel. Ellerine sağlık.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ben böyle yurda kurban olurum :p[signature][hline]We want war, wake up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 ikinci fotoraf çok çok çok hoş =D[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 sabahları bu manzarayı görmek yeter[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize mz: haspa fc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Aklıma kücükken hayatımın ilk kez köye gitmisligi geldi. Sabah uyanıp o tahta pencereden baktıgımda manzara mükemmeldi hic unutmam. O anımı anımsattı bana. Resimler hoş, tebrikler.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Ehm.. Teşekkür ederim :) Keşke elimde makine olsada yenilerini çekip koyabilsem.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Terzioğlu kampüsünün yakınlarındaki yurtlardan değil mi bu? :)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 o_O eheh evet orda. yeni kız yurdunun biraz ilerisinde. (ama kız yurdu görünmüyo maalesef : p)[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 oha hakikatten süper bi yurtmuş yani böyle yeşil yeşil oh mis[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 İlk resimde gökyüzü harika. Nice shot :)[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bence orası shire.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mekan harika gözüküyor gerçekten,içim açıldı bu karlı gecelerde walla...[signature][hline]I am very happy with my carrots! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Manzara cidden süper Zopic'de hangi memleket_? Biirde sizin gelın kıbrısdakı unılerın yurtlarına bakın... Haline şükret Zopic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Sağol togi : ) Angelotti, bir arkadaşım da shire'a benzeterek bir yorum yapmıştı. Aynı kişimisiniz acep ? : ) LoWNeR Zopic değil Zopik hocam : ) Çanakkale'deyim bu arada.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesertRose Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Selam Zopik...Fotoğraflar gerçekten muhteşem özellikle ikincisi ikisini de Conan la sen mi çektin?[signature][hline]"Çamur mu sürmek istiyorsun başkalarının duygularına?Önce senin ellerin kirlenecek.. Suyla mı gidiyorsun bir başkasının yanan yüreğine ? Bu yürekte hep yerin olacak..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Conan'la tanışıklığımız yok :p ama makine Canon Powershot A60. Pek yeni olmayan basit bir dijital makine. Ve evet ben çektim. Pek becerebildiğim işler değil aslında. Balıma denk geldi diyecem ama farklı zamanlarda aynı makineyle oldu :))[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 2.i çok sevdim. 1.de güzel. Çanakkale işte =)[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesertRose Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Canon olacak tabi o:) Resim demicem "Fotoğraf "dememiz gerekiyor:P gayet başarılılar bence.Birinci fotograftaki manzara çekimi güzel.İkinci fotoğraftaki enstantene ayarları iyi yakalanmış.Sanatsal olmaya biraz daha yakın olan bir fotoğraf.. Birinci fotoğrafa sözüm yok,yalnız ikinci fotoğraftaki "Çanakkale/Türkiye" yazısı bir kartpostala ait olabilir mi acaba?Ya da çekmiş olduğun bu fotoğraf saymış olduğum özelliklerinden dolayı sana ait bir fotoğraf olup da kartpostala da basılmış olabilir..Yorumlarını bekliyorum...[signature][hline]"Çamur mu sürmek istiyorsun başkalarının duygularına?Önce senin ellerin kirlenecek.. Suyla mı gidiyorsun bir başkasının yanan yüreğine ? Bu yürekte hep yerin olacak..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar