ofs Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 +8 glave yaptım inanın cok mutluyum ilk sizlerle paylasıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ok.[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ? kusura bakmayın böyle tepki vereceginizi bilseydim sevincimi sizinle paylasmazdım özür dilerim iyi oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 deli çergez sen ne ezik bi adamsın[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 nice +8 lere :tebrikz:[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: ofs, 24 Aralık 2005 20:06 tarihinde demiş ki: ? kusura bakmayın böyle tepki vereceginizi bilseydim sevincimi sizinle paylasmazdım özür dilerim iyi oyunlar hayırlı olsun kardeş deli çerkezin bi tarafına bşiler girmiş bugün onun kusuruna bakma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 teşekkür ederim inanın direk paticike girmek için oyundan cıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hayırlısı olsun bende dün +8 alchemy staf yaptım bi ince :D[signature][hline] Forza TnT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 attack power kaç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iconain Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hayırlı olsun güle güle kullan :D[signature][hline]Server : Beramus/Olympia Irk : El Morad / Karus Job : Kasar Hood / Hunter Level : 6* / 5* NP : 25***/ 100 :D ID : KasperSky / ::BlackShadow:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bana soruyosan 88/64 glacier ...[signature][hline] Forza TnT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Attack :177 inanın heyecandan ne yaptıghımı bilmiyorum :)) raptor +7den daha iyi silah derdim artık olmayacak cok mutluyum sizleri seviyorum darısı inşallah sizin başınıza bugün tövbe etmiştim upragede edersem die ama insan uslanmıor işte:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 tadına vardımı bırakamazsın :D[signature][hline] Forza TnT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cure_Shot Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 deli çerkez. adam ol lan. benim de zamanında 4 başlığım silindi. Ama tutupta senin gibi küfür etmek yerine sorunu kendimizde aradık. Kimsenin kuyusuna taş atma takılıoysan takıl takılmıyosan s...git[signature][hline]Bana ne kardeşim kim kiminle ne zaman nerde ? Ben olan muhabbete bakarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: DeLi_CeRKeZ, 24 Aralık 2005 20:06 tarihinde demiş ki: siktir git lan omg^^delimisin???[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iconain Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 forumda sorunlu sayısı artıyor :D[signature][hline]Server : Beramus/Olympia Irk : El Morad / Karus Job : Kasar Hood / Hunter Level : 6* / 5* NP : 25***/ 100 :D ID : KasperSky / ::BlackShadow:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hepinize teşekkür ediyorum darısı sizin başınıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SileNtsil Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hayırlı olsun :)[signature][hline]Name : KHaN_X Clan : FinalFantasy Level : 55 Nps : 2.*** Job : Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Hayırlı olsun nice +8 raptorlar ..[signature][hline]Kurtardım Sayılır xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hayırlı olsun :)[signature][hline]Ares Mage 62 Level 190k+ np polifonik_osuruk 62 Elemental Lord 193370 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: ofs, 24 Aralık 2005 20:01 tarihinde demiş ki: +8 glave yaptım inanın cok mutluyum ilk sizlerle paylasıyorum :) Hayırlı olsun kardeş, bizle paylaşma ihtiyacı duyduğun da için de ayrıca teşekkürler. Ters tepki veren tiplere aldırış etme sen. Kopmleks ve kıskançlıktandır o... Hayırlısı olsun...[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cure_Shot Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hayırlı olsun kardeşim. Gel sana bi glave veriyim :)[signature][hline]Bana ne kardeşim kim kiminle ne zaman nerde ? Ben olan muhabbete bakarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Cok teşekkür ediyorum oyundaki insanlar gibi yapma Sevinmiyorsunuz saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hadi hayırlısı inşallah +9ların olur nice nice ;)[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) bilinc senin izinden gidiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 kaymak gibi olmu$..nediyelim helal olsun..darısı bizim nice shardlara raptorlara .)[signature][hline]Server :Cypher Name :n0th1ng Job :Shadow Vain Nation :ORC(tabiki.) LVL :61 Clan :Death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar