ajmet Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 selam arkadaslar kapatilacak guild varsa Dreamfury(nutiara)ya mesaj atioruz o ve us den gelen 10 arkadasi tum turkleri bi araya toplayip bi guild kuruyor sole yapacaz bole olacak die sonra kapatip kaciolar gayet temiz dimi[signature][hline]İnsanların umudunu kırma.. Belki de sahip olduğu tek şey odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 nasıl yani abi noluyo ben cozemedim o olayı bi saniye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 sole oluyo aylarca urasion emek verion sonra bi gun bi girion oyuna guild yok[signature][hline]İnsanların umudunu kırma.. Belki de sahip olduğu tek şey odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 yok ondan demedim benimde o guildde charım warda pregu o yuzden dedim nasıl yani die az once girdim guild war ama tabi nutiara daia peak kimse yok yani turklerden nasıl oluyo noluyo cozemedim ama cok gormemek lazım 10 gun once tinky bi laf etmisti simdi hak werdim ona[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ops...yanlış anlama:) iç sorunlarınızı kendi aranızda çözseniz daha güzel olmaz mı? [Bu mesaj Gallant tarafından 23 Aralık 2005 21:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 guild hala duruyo tek fark bundan sonra mc deilde wc yapacaz artik[signature][hline]İnsanların umudunu kırma.. Belki de sahip olduğu tek şey odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 yok abi sole 10 kisi fln bi servera geliyo kurulu olan bi guilde girmeyip hep beraber yeni guild kuralım dio o guild dagılıyo sonrasında yeni bi guild kuruluyo konumalar baslıyo -yok abi tamamen turk guildi hade hödö........ sonra birden guilde yabancı alımı baslıyo 5 gun online olmayanlar guildden atılıcak deniyo hadi bi derece diosun sonra bi bakıyosun bu adamlar guildde yok allah allah noluyo diosun ilk once sonrasında aaaa iste turkun gucu budur farklı bisey nasıl olurdu zaten ahahah die dewam ediyosun :D cunku hicbirzaman basladıgımız isi tam yapmıyoruz (en azından buyuk cogunlugumuz)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Batido, 23 Aralık 2005 21:56 tarihinde demiş ki: yok abi sole 10 kisi fln bi servera geliyo kurulu olan bi guilde girmeyip hep beraber yeni guild kuralım dio o guild dagılıyo sonrasında yeni bi guild kuruluyo konumalar baslıyo -yok abi tamamen turk guildi hade hödö........ sonra birden guilde yabancı alımı baslıyo 5 gun online olmayanlar guildden atılıcak deniyo hadi bi derece diosun sonra bi bakıyosun bu adamlar guildde yok allah allah noluyo diosun ilk once sonrasında aaaa iste turkun gucu budur farklı bisey nasıl olurdu zaten ahahah die dewam ediyosun :D cunku hicbirzaman basladıgımız isi tam yapmıyoruz (en azından buyuk cogunlugumuz) yazmis iste herseyi daha ne diyim ben[signature][hline]İnsanların umudunu kırma.. Belki de sahip olduğu tek şey odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 gerci ben bu olay uzerine nutiara dreamfury olması lazım burda baska olan warsa daia peak tahrain vb. kisilerden birinden dinlemek isterim olayı yani servera ilk basladıklarında baya konustular cunku sole yapıcaz bole yapıcaz die insanları yavas kasıyo die bi assalamadıkları kaldı bakalım isin sonu nere gidiyo edit:imla hatası [signature][hline] [Bu mesaj Batido tarafından 23 Aralık 2005 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ahah bl de çok başıma geldi bu olay serverdaki bütün guildlerle bi yere gitmişimdir heralde(biyer derken strat scholo deil mc onyxia fln) gerçi nihilumla scholoya bile giremedik ama nese :D[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Gallant, 23 Aralık 2005 21:53 tarihinde demiş ki: ops...yanlış anlama:) iç sorunlarınızı kendi aranızda çözseniz daha güzel olmaz mı? [Bu mesaj Gallant tarafından 23 Aralık 2005 21:55 tarihinde değiştirilmiştir] icmizdemi cozelim ??? icimiz disimiz kalmamis gitmis herkes :([signature][hline]İnsanların umudunu kırma.. Belki de sahip olduğu tek şey odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Bir anda böyle bir karar alarak ortadan kaybolmak çok ayıp birşey. Onca adamı geceleri bağladınız sonra artık hangi fikirle guildi disband edip istediğiniz yere gidin deniyor. Onca adam geceleri kaç saatlerini guild için bilgisayar başında geçiriyor sonra tek bir söz söylenmeden guild dağıtılıyor. Baştan hiç açmasaydınızda bari insanlar doüru düzgün yerlerde olsalardı. Söylenecek birşey yok. Yapılan olay çok ayıp. Bari şu şu sebepten guild olayını bitiriyoruz deselerdi bari.[signature][hline]Tosunpasa 60 Level Tauren Shaman (The Maelstrom). [/i]"Lightning strikes at my command. By Storm and Earth, Axe and Fire, We come to claim this land."[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 suanda yeni bi guild kurulmustur isteyenler pregu nestle haakrak battalgazi obituary bunlardan birine msj atabilirler[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tatata Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Batido, 23 Aralık 2005 22:00 tarihinde demiş ki: gerci ben bu olay uzerine nutiara dreamfury olması lazım burda baska olan warsa daia peak tahrain vb. kisilerden birinden dinlemek isterim olayı yani servera ilk basladıklarında baya konustular cunku sole yapıcaz bole yapıcaz die insanları yavas kasıyo die bi assalamadıkları kaldı bakalım isin sonu nere gidiyo edit:imla hatası Arkadaşlar olayın benle bir alakası yok, bende sizler gibi The Maelstrom sunucusunda oynayan bir oyuncuyum. US'den gelen tayfa içinde değilim. Guild'in dağılma sebebi anladığım kadarıyla kimsenin ciddiye almaması gibi bir durum.. - Nutiara'nın forumlara yazdığı mesaj böyleydi - Ben kendi fikrimi söyleyim, guilde ilk katıldığımda tek level 60 ben vardım (yabancıları almaya başladığımızda ayrılanlar olmuştu tek ben kalmıştım) millete yardım ettim oraya buraya koştum, ilerde şöyle olucak böyle olucak denilerekten.. zaman geçti oyuncular toplantı ve ilk runlar yapılmaya başlandı. Bana göre herşey güzel gidiyordu, hatta MC'de ilk boss Lucifronu indirmiştik daha 1 hafta önce, ama ZG den yenilen bir kaç wipe ve birkaç kişinin tartışması yüzünden koskoca guild dağıldı.. saçma olan bu ben işimi gücümü bırakıcam işten izin alıcam sırf runlara katılmak için ama sonuç? kocaman SIFIR Bence Nutiara ve diğerlerinin yaptığı en büyük yanlış guild içerisindekileri, guild runlarını US'deki runlar ile karşılaştırmalarıydı.. millet hayatı boyunca katılmamış ki end-game instancelara (bende dahil), sabretmek yerine guilden ayrılmayı tercih ettiler. Herşey çok iyi olabilirdi ama olmadı işte, şu anda yapacağım tek şey PvP, tüm hevesim gitti zaten Tahrain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tatata Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Ayrıca ben ilersi için şöyle olucak böyle olucak felanda demedim arkadaşlar. Kimseyi deli gibi level atlaması içinde zorlamadım. Bunu da belirteyim dedim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tatata Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 . [Bu mesaj tatata tarafından 23 Aralık 2005 23:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tevbeya Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Batido, 23 Aralık 2005 22:00 tarihinde demiş ki: gerci ben bu olay uzerine nutiara dreamfury olması lazım burda baska olan warsa daia peak vb. kisilerden birinden dinlemek isterim olayı yani servera ilk basladıklarında baya konustular cunku sole yapıcaz bole yapıcaz die insanları yavas kasıyo die bi assalamadıkları kaldı bakalım isin sonu nere gidiyo kimi a$$agiladik yava$ lvl atliyor diye ? oyle bir$ey olsaydi 130 tane lvl60 in oldugu guildde lvl20-30 lar olmazdi en ba$ta , 130 ki$ilik guild (90+ lvl60) 1gün önceden haber verildiği halde 20 ki$ilik ZG raid'i çikaramiyorsa bunda liderin yapabileceği birşey yok , online olanlarin yarisi AB yarisi AV yarisi onla bunla kavga , ben her gün 3000 tane pm atip herkezle tek tek ugra$maktan haz etmiyorum, kaçmıyorumda lidersen görevini yapacaksin mentalitesi ile 1.5 AY(AY!) dır hergün girip girip onun bunun abuk subuk tomarla insanın ağız kokusunu çektim 2 haftadır wow oynamıyorum oyundan soğuttunuz ulan insanı , tomarla guildde bulundum bu kadar sorunlu insani bir arada görmedim , hata yapanı atıyorsun yanında 5 ki$i daha gidiyor , online olanlar raid yapmak istemiyor , server zaten super saçma bir server serverda druid priest karakter yok . bildiğin yok , siz akşama kadar kiçiniz kirip oturdunuz ben hergün /who priest 60 ile 50 ki$iye canim cicim diye 30 dakkamı verip kafalayip guilde almaya ugra$tim NE EMEĞİ VERDİNİZDE GELİP BİDİ BİDİ ediyorsunuz bre densizler Nefarian kesen guildimi birakip geldim buraya , bi hedefimiz amacimiz vardi ama avrupali insanla olmayacaği a$ikar olunca yapacak bir şey yok bir raid 4 kere zg de bloodlord kesip ondan sonra (4 gün sonra ) 5 kere 1. bossta wipe oluyorsa bu insanlarda sorun var demektir , kimse bagirip cagirmadan i$ini yapmiyorsa , herkez bagirinca -skime t$agima bana ne cikarim - triplerine giriyorsa , lider ne yapsin ? mind control ayamiyorum ben haliyle kimseye, avrupali insan benim ali$tigim hardcore US oyuncularina benzemiyor , biz 25 ki$i gidip 30 kere wipe olup 7 saat giantlarda wipe olarak ilerlerdik ogrenmek icin , burda 35 tane classini oynamaktan aciz insanı toplayip götürüp bagira cagira luci kestiriyorsun , adam ertesi gün gelip konusmalariniza dikkat edin diyor , höt diyosun 5 kisi alip cikiyor guildden , 2 dkp yanli$ yazilmi$ diye (yanli$likla alakasi yok ufaktan yakindan , öküz iyi bakmami$ gormemi$) gelip LİDER DKP CALİYOR diyor , ot ve mainhealer gozuyle baktigin 2 insan /gquit basip geciyor benim ne günahım var ben bu kadar gereksiz basit aptal insanlarla oynamayı planlamiyordum buraya gelirken , 1.5 aydir nefarian kesiyor olmak varken 1.5 aydir sinir krizleri gecirince , artir bi yerde insan taşıyor , sabırsız vesaire diye geçiştirilebilecek birşey değil bu , 1.5 aydan bahsediyoruz , hergün başağrısından bahsediyoruz , daha sabırlı olabilecek bir insan varsa gitsin maelstrom'a görelim sabrini özür dilenecek 2 bilemedin 3 insan var , emeği geçip hakkını alamayan onlardan biriside Tahrain , özür dilenecek tek kişi olarak onu görüyorum şurda , Tosunpa$a - ajmet vesaire , size diyecek lafim yok , oyunu bilmemek ile ogrenmemek / siklememek arasinda cok buyuk fark var , ben wow'u sizin gibi ski ta$agina denk oynayan insanlarla beraber oynamaktan BIKTIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tevbeya Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Peak - Baaluo , bu arada ben. 3 ki$i linkleyince gelip cevap verme zorunlulugunda hissettim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 [signature][hline]İnsanların umudunu kırma.. Belki de sahip olduğu tek şey odur. [Bu mesaj ajmet tarafından 24 Aralık 2005 00:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Normalde pati de isim olmaz ama bu kadar laf etmissiniz, laf sokmussunuz, yanıtınızı veriyim de icimde kalmasın. Batido denen sahis.. in-game level 60 druid pregu. Sana diycek bir lafım yok, sen ki kendine guveni olmayan, yeteneksiz, yuzlerce dolar verip karakter kastıran bir insansın. Gelip forumlara guild boyleydi, lider soyleydi boyleydi yazıyorsun. Git aynaya bak, elini yuzunu yıka kendine bir sor ben kimim kime laf sokuyorum diye. Parayla karakter kastırıyosun bari, parayla karakteri kullanmayı ogretecek birini de bulsaydın. Hani bulamıyosan ben gelir ogretirim parasıyla, sağılcak çok inek var bu dunyada, biz neden yararlanmayalım di mi? Gelip guildle ilgili yorum yapiyosun, neymis lidermis, neymis runmis, guildden cikmadan once son bir kez baktıgımda gordugum yazı buydu "Pregu - 14 days off"... Ajmet... ilk olarak biz realm deki turklerin hepsini toplamadık, guildde sadece 5-10 türk kalmıştı, guild 130 kişilik bir guilddi. Daha olan bitenden haberin yok, katıldıgın 2 runa gelince, ne ingilizce anlarsın ne turkce anlarsın, zaten guildi kapatmamızın en buyuk nedeni sizin gibi insanlar oldu. HOLD DPS yazdiginda durman gerektigini, bosslarda HP gittiginde geri gidip kendini bandajlaman gerektigini anlayaman bir insansın. Sen kim oluyosun da emek verdim diyorsun, neye emek verdin? Ben o guilddeki adamlar dertlerini dinledim, ben o adamlara cozum verdim, ben o adamları topladım, biz o adamlara forum kurduk, biz gidip vent serveri aldık, biz tek tek adamları alıp instancelara sokup ustunu basini giydirdik... Sen ne yaptında konusuyosun ki? ne oldu, adamlara gear cektik, oyunu ogrettin, epic patternler verdik, onlar bize karsiliginda ne verdi? 130 kisilik guilde 90+ level 60, 60 tane level 60 onlineken ZG toplayamadık, adama soruyorum gelir misin diye, hatta artık yalvarıyorum, IT IS AB/AV TIME diyor adam. Don't time diyip 6 saat AV de duruyor, sen ne biliyorsunda konusuyosun? Peak denen kisinin o DKP sistemine ve forumlara verdigi zamanı emekleri biliyomusun da konusuyosun? Ben kimsenin evine zorla girip onları raid e hazırlayamam, kimseyi zorla ZG ye MC e sokamam. Olayların aslını bilmeden boş boş konuşmak kolaydır arkadaslar, boku liderlere, guilde atmadan once kendinize bir sorun biz bu guilde ne verdik diye... Guildi dağıtma nedenimiz, realmdeki spastik class dengesidir, priest ve druidler inanılmaz rare, ve inanılmaz sekilde gelismis egoları var, raidlerde allah gibi konusup, hoslarına gitmeyen bir durum oldugunda cat diye /gquit basan adamlar, ben bu kadar oynadıktan sonra, bu yasımda hicbir cocugun tafrasını, tribini cekemem, bunun disinda adamlara forum ve GEM kullanmayı 1.5 ayda ogretemedik, ajmet ve batido denen sahislar icinde gecerlidir bu. Adamlar hala oyuna girip bana runlar ne zaman basliycak diye pm atan adamlar. Eğer adamlar runlara 1 saat geç, unprepaired, ve super ciddiyetsiz geliyorsa benim lider olarak yapabilicegim hicbir sey yok. Sonucta ben onların saygılarını kazanmak icin herseyi yaptım, sabrettim ama bir yere kadar. 2 haftadır yataga bas agrisiyla giriyorum. Cocukca kavgalari, triplerinden o kadar sıkıldım ki artık dayanılmaz bir hal aldı. Benim de sinirlerim var sabrım var, bende bir yere kadar dayanabilirim. Son 3 haftadır duruma bakinca anladık ki guildden ne koy ne kasaba cikar, ve ayrıldık, o kadar emekten sonra guild karsilik olarak hicbir sey vermiyorsa, bende salak gibi aylarca o kadar salak ve gereksiz adamla ugrasıp sinirlerimi geremem. Guildin dağılma nedeni budur, aha size aciklama, acıklama yapmamıs olmamın nedeni de sizin buna DEGMEMENIZDIR. Ama gelip burda baslik acacak yuzu buldugunuza gore, bir aciklamayı hak ettiniz...[signature][hline]Nutiara - Nefastus Guild Realm: The Maelstorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Beyler kosun kavga var[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 neyse patiye de neden takılmadıgımı yukardaki arkadaş yazdıgı mesajda gayet guzel sekilde gostermis, ben soyliycegimi soyledim, siz OMGZ OVERPOWER SHAMAN, NERF PALADIN kavgalarından, birbirlerine laf sokup, OF NASIL GOT ETTIM triplerinden devam edin...[signature][hline]Nutiara - Nefastus Guild Realm: The Maelstorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 (Not: Bu yazı yeri geldiği için buraya yazılmıştır bu konu veya konuda görüş belirtenlerle direk alakası yoktur) ey yurdum insanı kendine çeki düzen ver :D bizim gibi kabilece oynayan iki ırk daha var biri iskandinavlar (bir zamanlar sayıları nispeten azken güzel oyunculardı iyi oynar iyi muhabbet ederler kişilikli adamlardı şimdilerde aralarından çürükler çıkıyor ama kabul edilebilir) biride çinliler bakıyorum türklerin ağılıklı olduğu oyunlarda serverlarda kavga dövüş gürültü patırtı küfür anlahsızlık gırla gidiyor sakin olun beyler türk guildi olmuş karışık olmuş ne farkeder amaç eğlenmek bu hızla bir iki seneye türk oyuncuları çinlilerden daha beter duruma düşecek burada kimse 2. sınıf insan muamelesi görmeyi haketmiyor bu forum bu ülkenin belkide en eski mmo oyuncularını barındırıyor bu insanlar türküm dediğinizde hadi canım sizin ülkenizde bilgisayar mı var cevaplarıyla karşılaştılar senelerce ama çalışıldı ve türk oyunculuğu saygın bir yere geldi bugün dünyanın en saygın en büyük guildinin en kilit noktalarında türkler var.önce kendimize sonra birbirimize saygı göstermeliyiz ki insanlarda bize saygı göstersin[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gabriel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Bende guildte idim ve tüm runlara katıldım guild bi nevi server yuzunden kapandı.Priest druid yok.olsa da nutinin dediği gibi. herneyse mesele o değil server tamamen pvp uzerine adama zg dıye msj atıyosun AB time dıyor gelen adamda ne mana potıon var ne tuber var bişi yok.ben shamanım ikimizde de main tank healerız 4800 manam var adamda 6500 benımkının yarısı bıtmeden adam out of mana diyor.neden ? shadow spec + ct raid diye bişeyi hayatı boyunca duymamış gormemıs. spec değiştir dersin sorry its world im trying to live diyor. ajmet senı AB / Av dışında hiç görmedım ayrıca. us eu karşılaştırması yapmayın dıyosun yapmadık da zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 dream ı haklı buluyorum.. bende mc yı hop diye farmlayıp daha yeni mc yapan bi guild e girmiş ve kafamı duvarlara vurmustum... ama şimdi the maelstrom un alliance tatafındaki turkler baskı yapıyor sanırım bi 30-40 cıkar cidden sıkı bişi kursak.. geriside gelirdi.. Lakin dream ın laflarını dinledim.. adam öz konusmus.. bizden bi bok olmicanı anlamıs adam haklı guild kurmayı dusunen aklımı shamanlar kovalasın.... sahsen ben kurmus olsam guilddeki adamlar ab time deyip gelmicke ben onlara kick i çekerdim hll olsun sen liderligini sonuna kadar yapmıssın.. takma kafana sana guild mi yok..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - Altug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar