nickless Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 servera bi girebilsem kırdırcamda 68 tane var umut 0...[signature][hline]nick:team_sah lvl:6x np:80k clan:NeveR_TowN_TeaM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeSeRGe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Buffer_The_Best, 24 Aralık 2005 17:07 tarihinde demiş ki: 84 TANE KIRDIRDIM HİÇ ÇİTİN ÇIKMADI BİKAÇ FP GERİSİ POT.ZATEN BENDE ŞANS YOK A.Q. Kardes Sen Bi abdest alıpta kırdırmayı deneseydin[signature][hline]name :Peserge/ZaL1m Serwer :ares/olimpia ork :human/org np :19xxx/Yeni actım kasıom lvl :6x / 5x class :Blade Master/hunter Muckss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nickless Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 lotto alınır:))[signature][hline]server:cyper nation:OrC nick:team_sah lvl:6x np:80k clan:NeveR_TowN_TeaM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 62 taneden 10 up scroll. 2 chitin. 45 pot. 5 fp zzz[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 belki de erken kırdırdık xD[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 rogue chitin Bulunur Boot Hariç Warrior KoLLuk Priest Üstlük ve Boot ...[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %22.11 Abyss Blessing Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VaniLLa_GirL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 78 tane vardı 12 tanesini kırdım pot ve full plate çıkınca digerlerini 500K dan sattım, 49 milyonum var su an cebimde :)[signature][hline]Server: BeramuS Nation: El Morad Job: Rogue (Okçu yanii ;) ) Level: 61 Nick: Söleyemem :) _________________________ Server: Beramus Nation: El Morad Job: Paladin Level: 62 Nick: VaniLLa_GirL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 750 tanesinden anca 13 parça çitin - 1 iron bow - 13 crimson - 59 full plate - gerisi pot bozar falan.. yani 500k dan satsaydım lottoları daha iyiydi..[signature][hline] Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Diez/VisuaL_TR/Berserker Hero/lvl 6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Cypher/Cyclob/Paper Mage/lvl 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Hiçbi işe yaramazken en azından ekstradan para geldi sana ona sevin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 57 tane wardi 1 rogue chitin 1 warrior chitin bi de ironx cikti peh[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 İstemiyosan bana verebilirsin..[signature][hline]Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. 0smanTheCooL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiCRoBe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 offff bana bi raptor&totamic spear&rogue gaunlet ve paulduron chıten %warıor paulduron chıten cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Chitinlerin İb lerin ve Raptorların piyasası kısa süreliğine düşücek bence stocklayın şimdide :D[signature][hline]Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. 0smanTheCooL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 shark'in cinsi ne ? camgöz mü?[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Shark yeni silah köpek balığı dişinden yapılıyo tırpana benziyo :D:D[signature][hline]Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. 0smanTheCooL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 67 tane ceyızıme sakladıgım lottodan tabe bu beta serverdakı deneyımımden kaynaklanıo bı bakımada bankada yer kaplasın dıe koymustum cunku +3 wızarddan tutunda +5 great maula kadar hersey war neyse sonuc ıtıtbaıyle cıkanlar 3 prıest chtın 2 crımson 2 bezoar (en azından 1 m e satarım ) gerısı scrol pot neyse bunada sukur demekden baska caremız yok noel baba olayı olmasaydı bugun df kesemezdım cunku estye gecıste para yoktu :)[signature][hline]nıck:izmir server:ares job:blade master lvl:6x np:12xxx clan:destiny Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Yakında banlanırsın merak etme (Paticikten)[signature][hline]Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. 0smanTheCooL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 71 yokmus 72yi caharsak olur mu?[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: kara_hallo, 24 Aralık 2005 18:50 tarihinde demiş ki: 71 cahar , shark 8+[signature][hline]Renk Değiştiriyoruz Coming Soon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
battaltemet Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ewt ya gercekten lottolar absyy gem gibi kırdırılıyor eskiden onlari eziklere verirdim keske vermeseydim elimde 36 tane kalmis kırdırdim 1 tane chitin cıkti[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: kara_hallo, 24 Aralık 2005 18:50 tarihinde demiş ki: 71 cahar satılır clan:elt nick:dante_ para_900m DANTE die yazılıor o lol[signature][hline]Kurtardım Sayılır xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorbardin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 87 tane kırdım 15 upgrade scroll,1 blesed scroll,4 rogue fp,10 priest fp gerii kek ve pot şans...keki yedim anca boyum uzadı lol :-) zuhahah[signature][hline]:yapma: :hrr: :yapma: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Millet uyanıkla aptallık sınırı arasında gidip geliyor. Kimi lottoları 5 mil'dan satışa çıkarmış. Kimi 100k satıyor. 100k dan aldım 150 tane. 3ad. warrior chitin, 1 ad. ironbow, 8 ad. warrior fullplate ve bol miktarda pot. e Allah bin bereket versin :)[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coliseo67 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 32 lotto kırdım, 24. yada 25. den sharD çıktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 yaff benim olympiadaki adamımda en az 1k lotto wardı 1 hafta önce.bugün baktım 1 tane kalmış.Yaff noldu bunnara(dier tüm itemler duruo).[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! Karımı o kadar seviyorum ki eskimesin diye başkalarının karılarını kullanıyorum. Şiddete karşı savaş açın, şiddet yanlılarını kurşunlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar