kingpin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Güzel bir yarışma bence en azından popstar ve türevlerine göre gerçekten iyi gerçekten çok güzel dans edenler olduğunu gördüm.Birde Bahattin(yaprak) var oda ilginç :)[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 evt o bahattin i fragmanda gördüm : ). bide yabancı versiyonlarının fragmanlarını gördüm,yani çok aşmış şeyler yapıyo gavurlar aynı kalitede olurmu bizimki bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 diğer tv kanalında ki rakibine fark atacak bence çok daha kaliteli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ben de beğendim.yetenekler var gibi geldi..[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishment Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ya abi adamlar ii güzel yapıoda 2 sorum war.. erkekler neden daha erkeksi şeler üzerine uraşmazda gider gobek atar bu 1. 2cisi okadar il gezdiler aralarında bi tane capoeira yapan yok bee insanlar gerçek dansı gormelii[signature][hline]GET RİCH OR DİE TRYıN proud to be armenian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Danslar güzel :)[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Becen dandik bi yapım. Sadece yonca evcimik için izliorum (cinsel sapık bi manadan yaklaşmayalım) küçükken dizisinin izledigimden beri severim. çok sevecen bi tip :D[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 öff nası aglıyo hatun deli oldum ya sus ulan elendin işte daha neyin tantansını yapıyosun bi dünya demogoji yapıyo[signature][hline][b]Sevda çeker yalan olur sonra sokar yılan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Hayallerinizi yakın, eviniz ısınsın. Böhü.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "ÖSS'ye gittim gelicem." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 gecen gün gözüme carpti , izleyeyim dedim. hatunun teki elenmesine inanamayip durmadan 2-3 elemeye katiliyordu. yani orda kücük emrah gibi aglandi sizlandi, zorla istanbul elemelerine katti ya kendini ona yanarim ben . kriz geciriyordum tv karsisinda.[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 cok komik ya isminiz nedir.hüseyin ama eskidendi şimdi arzu gibi diyaloglar geçio :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jade Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Diablo, 24 Aralık 2005 23:31 tarihinde demiş ki: cok komik ya isminiz nedir.hüseyin ama eskidendi şimdi arzu gibi diyaloglar geçio :) hahah orda koptum ya :)[signature][hline]Fear ... Fear Attracks The Fear From ... The Strong , The Weak , The Innocent , The Corrupt ... Fear ... The Fear Is My Ally .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 öyle ağladıktan sonra ünlü olma ihtimalin direk 0...karizma olacan..önce karizma ağır başlılık gerisi gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 delikanlı adam dans etmez, alır içkisini, bir köşede sırtını duvara yaslayıp gözleri hafif kısarak etrafı keser, karizma yapar[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar