HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 kanca niye takmış ki ? çalıyo adam , takılıyo.helal olsun.s[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
duende Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Lexius, 23 Aralık 2005 23:34 tarihinde demiş ki: joe satriani ye benzio adam dikkat edin baq bende ayni seyi dusundumde sonra hangi kele o gözlükleri taksan satrianiye benzer dedim:-) bu arada adam gibi tapping izlemek istiyosaniz victor wooteni izleyin derim gercekten cok iyi tapping yapiyo hem daha güzel melodiler caliyo hemde adam gibi ses cikiyo gitardan ben bu adami dinlerden basslari duymakta oldukca zorlandim..[signature][hline]bunun kadar güzel imzalar istiyorsaniz...
duende Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 buyrun bide tapping yaparken fotografini seyettim [Bu mesaj duende tarafından 24 Aralık 2005 23:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 victor über ya bilmem kaç senedir yılın basçısı seçiliyo yanlış bilmiyorsam[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Öne çıkan mesajlar