Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Değişim -Paticik ve Ben ve Biz-

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle böyle bir şey açma gereği neden duydum bilmiyorum ama eski konuları okurken birden içim gitti. Eski muhabbetleri görünce eheh bende bari birazcık paticiğin önceki ve şimdiki halinin geldiği noktayı kısa bir zaman içinde karşılaştırayım dedim. Bildiğiniz üzere kişisel bölümü çok uzun zaman önce açılmadı bir yılı geçmiştir sanırım :P . Bu sitenin kişisel bölümünde ki değişikleri anlatmak hatırlatmak istedim :) . Örnekleri hep kendimden vericem kusura bakmasınlar :) En iyi kendimi biliyorum o yüzden :P . Kişisel açıldığında daha yeni yeni patide isyanlar başlamıştı hatırlarsanız şimdi 1 yıl içinde paticik ne kadar değişmiş birlikte görelim :)

Bir günü anlatan bir topic. Herkes mutlu geyik var ama kimse birbirini azarlamıyor.

Daha sonradan yine bu tür bir topic açmıştım ne tür tepkiler aldığını dha sonradan görüceksiniz ama burada da yine paticik huzurlu

Tekrar mutlu bir gün :) İnsanlar katılıyor kimse kimseyi ezme zorunluluğu görmüyor amaç sadece sohbet ve kaliteli bir ortam

Aşk ile ilgili bir soru sormuşum ama insanlar ezmeye değil biraz geyik ortamı içinde bir şeyler anlatmaya çalışmış yani neymiş ? Kaliteliymiş hala.

Burada kaliteli bir şekilde sorulan sorulara cevap verilmiş hep üstünlük çabası yok kimsede !

Hafif hafiff artık laf atmalar başlamış :) değişiyoruz yavaş yavaş :P

Buradada azda oolsa bozulmaları görüyorsunuz :) bir kaç konuyla ilgisiz msj geliyor :P

Başlangıçlar arasında küçük bi mutluluk ehhe :)

Geyik ve mutluluk tekrar geri dönüyorr :) ne kadar hoş bir sohbet değil mi ?

eheh bunu koymadan edemiycem :P toblerone maceram ama yine ne kadar hoş :) hiç kimse laf sokmaya çalışmamış veya aşağılamaya

Uzun zaman önce değil yakın zamanda ama hala mutlu gözüküyoruz değil mi ?

Yavaş yavaş insanın hayatına yaptıklarına karışmalar başlanmış laf sokmaya çalışılırmış gibi sözler atılmış :)

Bir kaç alakasız msj var :)

Sanırım artık burada paticik bozulmuş oluyor :) sadece laf sokmak için msj atanlar veya konuyu okumadan msj atanlar :)

Burda gitmiş artık :) paticiğin aldığı son nokta...

Gördüğünüz gibi ne kadar güzel bir muhabbet var :) . ben bunların hiç birini editlemedim veya paticikten başka bir site değil :) . Şu anki paticik ve şu anki insanların çoğu burada duruyor ama aynı ortam duruyor mu ? Bilmiyorum :)

Böle bişi yapmak geldi içimdem :) adım adım sadece kişisel bölümünde bile sadece benim konularımı okuyunca paticikteki dğeişimi görebiliyoruz. Peki paticik değiştimi ? Evet ! Peki neden değişti sizce ? Çoğu insanın artık sadece laf sokmaya çalışması veya paticiği unutması yüzünden mi ? Bence evet ! Kendinizede sorun neden değiştiğini. Eskiden hatta çok eski bile değil 1 yıl önce paticikte ne güzel zevkli sohbetler yapabiliyormuşuz değilmi gördüğünüz üzere ? Bence yapabiliyormuşuz şimdi neden yapamıyoruz peki ? Bunu herkes biliyor ama bunun düzelme olasılığı nedir kimse bilmiyor sanırım :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
Sosyal ağlarda paylaş

bi zman önce çok kötü olduğunu düşünüorum paticiğin ve öleydi.
şu an eskisi kadar olmasada yine de gayet güzel olduğunu düşünüorum her bakımdan.[signature][hline]..
içimdeki şeytanın ensesindeyim..
destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim..

[Bu mesaj malik tarafından 24 Aralık 2005 18:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tu bellow kaka bellow :) yalnız burda gitmiş dedigin yerde gayet insanca bi emsaj atmışım dikkatimi çekti :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
insanların yaşamı devam ediyor. kimi işe başlıyor, kimi başka yerlere gidiyor. bu sebeplerden ötürü artık paticik'e fazla bakamıyor. iş güç sahibi olan patiler var. yeni nesil geliyor arkadan, sanırım nesilden nesile konuların içeriği vb. konularda değişiklik görülecektir.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...