Caranlothwen Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Jackie Chan in filmi şangay sövalyelerine gideniniz oldu mu?Benim çok hoşuma gitti. Filmin geçtiği zamanın ilerisine çok güzel göndermeler var. Görüşleriniz neler? Roy O'baloon:"Paramı zepline yatırdım, Otomobil diye saçma bir şeye yatıracağıma"[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 burada olsa gitmeyi düşünmedim değil ama yanındaki tipler (owen wilson'la edi mörfi taklidi herif) sönük geliyor bana doğrusu, salt kendinin filmleri daha komik bence..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001
ciazma Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Sadece Jackie Chan'ın döğüş sahneleri için izledim. Pek eğlendim, pek sevdim.[hline]_ms[dot]com // DEC Doctors Expect Complications!
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 topic teki geceleri ne ya? nights değil knights espri olarak yazılmışsa zuha muha[hline]Duxus --------- blackchaos, 09 June 2003 23:22 tarihinde demiş ki: allaha yakın bana uzak ol
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 chan rocks ilk film iyidi ama mükemmel değildi yani bi rush hour 2 etmezdi bunda potansiyel var ancak henüz izlemedim[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3::::::::
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 walla dvdripi bile var da, o iki herife de uyus oldugumdan izlemicem..
Öne çıkan mesajlar