CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 feneryolunda 1 saat once yagiyordu gunes acti simdi ama hava dondurucu cıkamıyorum dısaro;:([signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Bu soğukta dersaneden yürüdüm yaa... Pardon yürüdüm mü dedim? Kaydım yerler acaip kar-buz karışımı bi şekildeydi, buzda yada karda sağlam bassan kaymazsın yürürsünde bu şekilde olunca kar, tabaka halinde kayıyo ayakta durmak acaip zor... nereye bassam kayıyorum, eve dönmek baya kastı açıkçası:D Artık her türlü artistik patinaj yarışmasında ülkemi temsil edebileceğime inanıyorum...[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Şimdi eve geldim. Evden bi kupa kaave alıp parka gitmiştim. Oturdum içtim, bitince geri geldim. Üşümedim kaveden herhalde.[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bitti kar mar günlük güneslik dısarısı[signature][hline]Sabrina-Todesengel-Asgard rp yaparken Zergling demişki: Ne giriyon lan charımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loverman Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 izmirde yok yaa off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hehe bu da hava durumu topici gibi bişey oldu[signature][hline]zıplamazsa oyun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Daha yeni uyandım, dışarı bakmadım, bakıp son durum ne görmem lazım.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Personel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Tipi başladı [signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 kar eet kar cok guzeldir kendileri hala devam ediyo yagısa mumkun olsa anadan dogma cıkar bu karda yururum okadar seferim yane (:[signature][hline]Yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bursada bişe yağmior şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 kar topu oynadım kardan adam yaptım ünide. ama şey komediydi görevli bi adam geldi şey dedi "arkadaşım onu yapmayın bak bozacaz onu" nie dedim,eylem yapmayacak bu,slogan atmayacak,devrim yapmayacak,bomba da değil,nedir yani" adam sustu. "yapmayın siz dedi" "yok dedim biz bozacaz zaten.o zevki biz alacaz dedim. yaptık elemanlarla kar adamı.kamikaze yaptık sonra güzel olmuş. herifin kıl olma sebebi de şeymiş,işte kara ulu orta "devrim" die yazmışlar. o da bizim kardanadamdan tırsmış heralde şey die,bu öğrenci milleti her bi haltı yapar,dikkat kesilmek lazım gibisinden:) bu memleket garip ya:)[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 fazladan oldu [Bu mesaj malik tarafından 24 Aralık 2005 17:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 pFF kar mar kalmadı ya dısarda :o([signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 eridi karlar su doldu yerler. yukarda bi söz sanatı yaptım ama ne olduğunu unuttum şimdi.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 pazar tekrar yagacak diyolar bakarsınız gece yagar[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar