256 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Bir ay sonra Patch1999.zip çıkar xD. Bence tek çözüm patch değil.GM'lerin caydırıcı yaptırımları olmalı.Ücretsiz kullanıcılar için olmasa da Premium kullanıcıları için 7/24 Online bir GM olmak zorunda. Bence K2 Sux xD[signature][hline]"Your account has been blocked" Yeni char açtım kasın beni please. "Item pls,level pls,clan pls,party pls..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 yazıldımı bilmiorum ama en iyi şey şu olmus. hani server full ise OK e basıp masaüstüne dönerdik artık basınca full ise tekrar server list gelior.[signature][hline] Oosjo satılıktır... gerekli bilgi için tık... unutulmadı...unutulmazda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Ya tamam oyundan atmıyor ama 3. denemeden sonra da işlem yapmıyor. Kıl bişey alt f4 yapacan illa.[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuSTBe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Kilitlenince siyah bir şey gelıor dikkat ettinizmi ?_* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rubens Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Evt aşağıdan siyah birşey uçarak geliyor.[signature][hline]NP:12875/85525 lvl: 57 (my RoguE)/62 (my priest) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 alt+tab yaptım sonra tekrar Ko ya döndüm grafik bozuldu oyuna girdi ama ortada server ekranı var. neyse ki power-up sayfasını acıp düzelttim.[signature][hline] Oosjo satılıktır... gerekli bilgi için tık... unutulmadı...unutulmazda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakan_06_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 stuner cyrher ı bitiren se ve kardeşinsin bunu inkasr etme kosp ve koxp yi siz yaydınız bu topici ilk açıldığında görseydim keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Premium olayı halen devam ediyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 o gelen siyah şey karakterinizin gölgesi.ekranın alt kısımlarına bikac defa dikkatli bi şekilde tıklarsanız karakter özelliklerinizde yazıyor hatta oyuna girebiliyorsunuz ama ekran öyle kalıyor.kör bi şekilde neler yapabilirsiniz bu da sizin yaratıcılığınıza kalmış :D...[signature][hline]__zonic__ warrior lvl 6x ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: zonic, 24 Aralık 2005 20:36 tarihinde demiş ki: o gelen siyah şey karakterinizin gölgesi.ekranın alt kısımlarına bikac defa dikkatli bi şekilde tıklarsanız karakter özelliklerinizde yazıyor hatta oyuna girebiliyorsunuz ama ekran öyle kalıyor.kör bi şekilde neler yapabilirsiniz bu da sizin yaratıcılığınıza kalmış :D... :D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar