Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ewet maç bu akşam 20.00 de şükrüsaraçoglunda.. ligtv den naklen yayın.. zor bi maç gibi gozukuyo ama fenerbahçemiz bu maçı alacaktır..ben maça şuan maça gidiorum.. gidicek başka arkadaslar war mı acaba..?[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Valla yapılan tezahüratları geldiğinde buraya yazarsan sevinirim :) Acaip merak ediyorum nasıl bir tepki verilecek HacıCavcava[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Yaw benim yürürken nefesim kesildi soğuktan , Allah futbolculara yardım etsin.. İnşallah bol gollü güzel bir maç olur , Semih ve Zafer den goller bekliyorum.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Vala zor ama Fener yener gibi çünkü formda :D Zevki kalmaz bu sene ligin herşeyden şampiyon fenrbahçe bu sene ligdede türkiye kupasındada[signature][hline]:Noth1ng:/3x/Olympia/Karus/Sorcerer BANNED İtems :-Dandik Pc +1/433 Mhz(yaz sonunda magic anvile bi uğrayacam -2xRotring +5/Tombow uç(birinin yerine Faber Castell +8 alacam para biriktiriom) -Milan Silgi +8 (manyak bi item walla ) -Kitap,Defter +4,+5,+6 ALINTIDIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 2 takımdada eksik varmı? kimler? fenerden bi volkanı biliom.[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. [Bu mesaj Redogski tarafından 21 Aralık 2005 17:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 hmm kimse bişi yazmamış turkcellden gelen bilgi mesajı doğrultuunda antep gökhanla 20de öne geçmiş 1-0[signature][hline]NKFVAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Dakika 80 Fenerbahçe 1-0 malüp.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Uğurlu geldim. Fenerbahçe 2-0 malüp.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 heh.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Persky Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Yürü be antep kim tutar seni at 3.'yü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 fb 0 - 2 gaziantep eksik kadro, zevksiz bi maç... neyse hep yenicezmi eheh.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 lig usulü kupa... elemeli değil. hiç birşey bitmiş değil. eksik kadro, yorgun futbolcular.. ikinci yarıya bomba gibi giricez.[signature][hline]I want you crying with your dirty ass in front of me. All of my hate cannot be found, I will not be drowned by your thoughtless screaming, So you can try to tear me down , beat me to the ground, I will see you screaming.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ben FB'nin 6-2 yendiği maç da dahil "güven" veren bir futbol oynadığını hâlâ düşünmüyorum, bir türlü inandıramadılar beni başarılı olduklarına lig şampiyonu olmak bir şey ifade etmiyor devamını getiremeyince, neden eksik kadro? hani Türkiyenin en zengin kadrosu? hasta mı oldu tamamı, kıran mı girdi takıma nedir? dedim yine bu turkcell hatalı mesaj yolladı, değilmiş...[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 gs ile fb gruptan biri 1. ötekisi 2. olarak çıksınlar yeter sonra zevkli bir gs-fb maçı daha izleyelim...[signature][hline]1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 bi takım her maç güven verecek oyunu oynayamaz ki abi.her maç ayrı bi taktik ayrı bi rakip. ayrıca sezonun ilk devresinin son maçı.oyuncular dinlenmek ister, sezon arası, yabancılara noel vs. anelka yok, nobre yok. sahada olcan,semih,zafer kalede rüştü ve serdar değişmeli oynadı.antepte ise 3 hafta önce başkan istifaya çağrıldı, taraftarlar isyanlarda.hırslı geldiler.kaybedilmiş birşey yok.normaldir.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 maç hiç iyi deildi ya.. fenerbahçe hiç oynayamadı adam gib.. bu arada cavcava amma küfür ettik yaw..ama sonuç itibariyle bende ses kalmadı ama sonunda da yenildik..elde bişi kalmadı..:([signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 her maç güven vermez de 1 maç da mı vermez :D[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efendy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 fenerbahçeli olarak berbat oynadığını kabul ediyorum fenerbahçenin...ama daha çok maç var çıkarız bu gruptan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Fecii soğuktu yaw kemiklerime işledi daha anca kendime geliyorum Fenerbahçe kötü oynadı Gaziantepte iyi kapandı ve hakedip kazandı. Tebrikler G.Antep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 fenerbahçe sonsuza kadar türkiye kupasını alamaz herhalde :)[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebby Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bi fbli olarak türkiye kupasını almamak hiç koymuyo umrumda bile diil FORTİS türkiye kupasını almamız alsak sokaklara cıkıp heyo heyo dien bi fenerli olacagını da sanmam[signature][hline]Tribünlerde , Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde Darağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 vala canıma değsin:D[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya; Bu gece bu yıldızlar bu koku Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: zebby, 22 Aralık 2005 16:01 tarihinde demiş ki: bi fbli olarak türkiye kupasını almamak hiç koymuyo umrumda bile diil FORTİS türkiye kupasını almamız alsak sokaklara cıkıp heyo heyo dien bi fenerli olacagını da sanmam Büyük ihtimalle Fenerbahçe son Türkiye Kupasını aldığında ya doğmamıştın ya da hatırlamayacak kadar küçüktün.Bilmiyorsun tabi onun önemini :D[signature][hline]Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde Fenerin Şampiyonlar Ligi kurası için demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana. Bonjo da ardından demiş ki: avrupadada başarı gelince nereye kaçacaksınız hangi köşeye saklanacaksınız mrk ediyorum... az kaldı az bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: zebby, 22 Aralık 2005 16:01 tarihinde demiş ki: bi fbli olarak türkiye kupasını almamak hiç koymuyo umrumda bile diil FORTİS türkiye kupasını almamız alsak sokaklara cıkıp heyo heyo dien bi fenerli olacagını da sanmam eee zaten hiç bi kupayı alamıonuzkiii.. arada bi türkiye şampiyonluğu işte kaç sendir avrupada bi başarı bile yokk... bide türkiye kupasını küçümser ayaklarına giriosunuz... :) en son yayla kupasını almştınız dimi :) =[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicolas Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 kardeşim fb maçına niye gslı bjklılar yorum yazıyolar.biz gs bjk maçına yorumm yazdıgımızda suç oluyo.herkese eşit davranılsın.gs lılar ayrıcalıklı gibi.bnedenide apaçık ortada.[signature][hline]FB1907Republic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar