NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 oyuna yeni girmistim bi clan kurdum solo solo takilmaya basladim clana kesinlikle hic kimseyi davet etmedim ve bu oldu [spo1=>>>>][/spo][signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 resim görünmüo gardaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 azuhahua kafayı yedi ko :D[signature][hline]Nick:Kicken LvL:56 Server:Ares Job:Rogue/Assasian Clan:StormEagles Nation:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Ya ben de SS almıştım diye hatırlıyorum ama bualamdım :/ level 41 yan char olan rogue' un statlarını FULL STR verip pot taşıma işleminde kullanıyodum. Clan açtım bi tane "I_CARRY_POTS_" adında. açar açmaz yazan şey şuydu ###Bolt_argentinian has left ### :S[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeQuiTaS Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Geçende bizim clan dağıldı oyuına bi girdim hiç tanımadığım bir clandayım ve clandaki çoğu arkadaşımıza oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: lupin, 24 Aralık 2005 15:49 tarihinde demiş ki: azuhahua kafayı yedi ko :D lol aynısı abimin charına oldu kafeden arkadaş clan kurmuştu pelerin hasretine klanı patlattı başka clana girdi , bizimkilerde onun clandaydı girdiler çıktılar evenascence diye clandalar pelerinim oldu diye seviniyor adamlar pohahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 CLAN PLS[signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 az öncede o görmüs oldugunuz clani disband edip yenisini kurdum yemege gidip geldiimde clanda 45 lvl bi warrior gördüm adi tikican'di seni kim aldi clana dedim neden dedi merak dedim sonra kenan dedi bende ok deyip clandan attim :D kenan kim yok öyle biri :D:D:D[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 sözde clan bug düzeldi :D[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! Karımı o kadar seviyorum ki eskimesin diye başkalarının karılarını kullanıyorum. Şiddete karşı savaş açın, şiddet yanlılarını kurşunlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bi seyi duzeltip baska bi seyi bozuolar komedi ya[signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 BUFFSIZ 3k HP O_o warrior şart[signature][hline]Tum çarlarım Çalındı .. Ne Acc m var Ne bişiyim Ağlıcam GOz yaşı kalmadı bırakcam bırakamıorm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: New, 24 Aralık 2005 16:04 tarihinde demiş ki: BUFFSIZ 3k HP O_o warrior şart kardeşim nerden geldin sen? ne alaka şimdi ben annayamadım :P[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! Karımı o kadar seviyorum ki eskimesin diye başkalarının karılarını kullanıyorum. Şiddete karşı savaş açın, şiddet yanlılarını kurşunlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Marl0_on, 24 Aralık 2005 16:04 tarihinde demiş ki: bi seyi duzeltip baska bi seyi bozuolar komedi ya cs + giga var orda elimde[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 alakaya kukumav irisi xD yannis yaziyi aldin heralde ?[signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 [spo1=rahatsiz olanlar war O_o][URL=http://imageshack.us][/URL[/spo]][signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ujio alcan mi clan a ?[signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 marlon O_o dont ask me silly questions try to contact me in game <3[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 baba clan and shell pls ok[signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar