Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ADSL Yardım Hattı Diyaloğu (!)

Lethious

Öne çıkan mesajlar

Pazar günü adsl çalışmadı bende yardım hattını aradım. Derdimi anlattım.

Ben: Iıı Meraba. Sanırım adslimde bi sorun var. bağlanamıyorum

Adam:tel nonuzu alabilirmiyim

Ben: *!tel noyu verir*

Adam: Şu an bi problem gözükmüyor. Biraz bekleyin... *!adam masasından kalkar bi yere gider*Ben:

Diğer biri: Alöoovv! Uşak hatta piri varmidur?

Ben: Siz kimsiniz acaba? *!güler*

Diğer Adam: Ula haçer pen temizlükçüüm. telefonun tozunu alcamda hazır ... bey yokken biraz konuçalım dediydüm.

*!telefonu kapatır. adslde oarada bağlanır...*[signature][hline]www.otostopcu.org
Sosyal ağlarda paylaş

said:
orc_lord, 21 Aralık 2005 20:26 tarihinde demiş ki:
gidip superonline'dan adsl alıyorsunuz ve bu sorunlardan kurtuluyorsunuz. superonline adsl kullanıcısıyım ve oldukça mutluyum :)

şimdi hocam ben de yeni evime adsl alcam da, superonline da sonucta telekomun alt yapısını kullanmıyor mu? daha yavaş olurmuş gibime geliyor. Bir de teknik desteği nasıl, bir sorun oldugunda tlf. açınca yardım edecek kalifiye eleman var mı? bi de başvurunca kaç günde gelip bağladılar?[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

aramam abi bi dağa aramam o ip....leri edecekleri yardımda onlarda kalsın ilk adsl ye üye olduğumda 1 ay beklettiler beni şimdide ne sayfa açılıyor nede bişi bazen hattım çok yavaşlıyor ağlayacam yaaa *ağlar*[signature][hline]Love Me or Hate Me; But Don't Play With Me

Paticik Abazalar Birliği Üyesi

Yönlendir
İzin İstiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

şimdiki tel hizmeti biraz insanca ya ozel şirkete verildiginden beri eskiden daha efsaneydi.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben : Hanfendi 26 gün oldu herseferinde sorun yok diyorsunuz dalgamı geçiyorsunuz benimle en geç yarına yetkili bir arkadaşın gelip kontrol etmesini istiyorum aksi taktirde hakkınızda şikayet dilecekçesi yazacam (telefonu kapatırım)

15 dK sonra tekrar arayıp gelişme varmı diye kontrol etmek istedigimde ..

Yetkili : Ama sen küstün suratıma kapadın bende arızaya vermedim.......

Ben : Biiiiiiiiiiiip[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor

[Bu mesaj CapriceXante tarafından 22 Aralık 2005 18:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...