Lethious Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Pazar günü adsl çalışmadı bende yardım hattını aradım. Derdimi anlattım. Ben: Iıı Meraba. Sanırım adslimde bi sorun var. bağlanamıyorum Adam:tel nonuzu alabilirmiyim Ben: *!tel noyu verir* Adam: Şu an bi problem gözükmüyor. Biraz bekleyin... *!adam masasından kalkar bi yere gider*Ben: Diğer biri: Alöoovv! Uşak hatta piri varmidur? Ben: Siz kimsiniz acaba? *!güler* Diğer Adam: Ula haçer pen temizlükçüüm. telefonun tozunu alcamda hazır ... bey yokken biraz konuçalım dediydüm. *!telefonu kapatır. adslde oarada bağlanır...*[signature][hline]www.otostopcu.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 :)) güzel.[signature][hline]msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Aradığımda yardım ediyorlar. Böyle bir dialog bana rastlamadı hiç :)[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 banada ilk defa oldu kaale bile almadım ama bi paylaşayom dedim[signature][hline]www.otostopcu.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 gidip superonline'dan adsl alıyorsunuz ve bu sorunlardan kurtuluyorsunuz. superonline adsl kullanıcısıyım ve oldukça mutluyum :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ondan sonra telekom özelleşiyor işimizden olacaz vıdı vıdı ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: orc_lord, 21 Aralık 2005 20:26 tarihinde demiş ki: gidip superonline'dan adsl alıyorsunuz ve bu sorunlardan kurtuluyorsunuz. superonline adsl kullanıcısıyım ve oldukça mutluyum :) şimdi hocam ben de yeni evime adsl alcam da, superonline da sonucta telekomun alt yapısını kullanmıyor mu? daha yavaş olurmuş gibime geliyor. Bir de teknik desteği nasıl, bir sorun oldugunda tlf. açınca yardım edecek kalifiye eleman var mı? bi de başvurunca kaç günde gelip bağladılar?[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 bega@ http://forum.paticik.com/view.php?id=155968[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 İnandırıcı bulmayan tek benmiyim :)[signature][hline] www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 aramam abi bi dağa aramam o ip....leri edecekleri yardımda onlarda kalsın ilk adsl ye üye olduğumda 1 ay beklettiler beni şimdide ne sayfa açılıyor nede bişi bazen hattım çok yavaşlıyor ağlayacam yaaa *ağlar*[signature][hline]Love Me or Hate Me; But Don't Play With Me Paticik Abazalar Birliği Üyesi Yönlendir İzin İstiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ben inanmadım.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: Chasten, 22 Aralık 2005 00:36 tarihinde demiş ki: İnandırıcı bulmayan tek benmiyim :) yanlız değilsin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Gercek olamaz be..[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nightwish Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 sozluk okuyup buraya boyle diyaloglar yazmanin anlami yok. Yok temizlikci acti yok bilmemne. Atmayin kafadan. Zaten genel bir problem herkesde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 gerçek. bi an hatlar karıştı falan zannettim[signature][hline]www.otostopcu.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 şimdiki tel hizmeti biraz insanca ya ozel şirkete verildiginden beri eskiden daha efsaneydi.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Ben : Hanfendi 26 gün oldu herseferinde sorun yok diyorsunuz dalgamı geçiyorsunuz benimle en geç yarına yetkili bir arkadaşın gelip kontrol etmesini istiyorum aksi taktirde hakkınızda şikayet dilecekçesi yazacam (telefonu kapatırım) 15 dK sonra tekrar arayıp gelişme varmı diye kontrol etmek istedigimde .. Yetkili : Ama sen küstün suratıma kapadın bende arızaya vermedim....... Ben : Biiiiiiiiiiiip[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor [Bu mesaj CapriceXante tarafından 22 Aralık 2005 18:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Yersen işte[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Gerçek mi bu ya ahah.. Ben aradıgımda hic böyle denk gelmedi.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 fantezi genclik:D[signature][hline]vimpir MZ : Vimpir Sk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 - alo iyi gunler adsl, ben jale nasil yardimci olabilirim ? - (hirf hirf) ben .. yardim ... - sakin olun beyfendi yardim edicez nedir sorununuz ? - yardim ben....adsl modemi yardim... - ha nasil ?? - delirttiniz lan beni allahsizlar simdi orayi da yaracam ulan - anneeeeeeee[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ehehe superler :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ben geçen günaradım, adam telefonu falan istedi işte verdim bi sn dedi, o ara bakarken benim net geldi pardon, geldi benim netim neyse yinede saolun dedim, sorun olursa tekrar arayın dedi kapattım, öle afalladım :D[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 - adsl + adsl, yardım hattı - evet adsl yardım hattı, ben kısaca adsl dedim buyrun? + yardım hattı - evet beyefendi, buyrun sorununuz ne? + diyorum ya yardım hattı!! - ...??? + yürürken takıldım, vitrinin köşesi kesti kabloyu, yardım hattı.[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 kablonete geçin sorunlarınız ortadan kalksın.. adamların teknik destek olyını sömürüyorum artık internet dışındaki bilgisayarsal sorunlarımıda adamlara çözdürüyorum ve hesi kalifiye elemanlar..[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar