Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik ile nasıl tanıştınız?

_FaTaL_

Öne çıkan mesajlar

türkforuma takılkyıoduk 4 ark ve mayhem baba bırakın o ezik forumu patiye gelin diye basbas bağrınıyodu bizde hade lem ordan bak grup kurduk bilmem ne derken sıkıldık bile sonra uo sardı sonra sıktı sonra pati ile merhaba =) o gün bu gündür burdayız...[signature][hline]Haumarush Turkgucu Tauren Shaman 31
Charomaggus Malkoçoğlu Human Paladin 8 :P
Sosyal ağlarda paylaş

fii tarihinde olduğudan tam tarihi hatırlamıyorum(2001 sonları olabilir) uo hakkında bilgi edinmek için girmiştim.Hehe şimdi aklıma geldi,ilk girdiğimde forumlarda DeMirMaskenin imzasında mavi zırhlı bi tip vardı ha bide bladesingerın avatarı vardı(şimdi yok sanırım) kırmızı gözlü bi eleman..hey gidi[signature][hline]Do not socialize people in case of epidemics..
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlarım paganda oynuolardı forum olarak buraya takılıolardı bende onlardan gördüm geldim :)[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı

Sosyal ağlarda paylaş

Ev arkadaşlarımdan biri takılıyordu buraya. Banada dedi sende takıl diye ama ozamanlar pek içim yatmamıştı. Ancak toggie kankam çok ısrar etti onu kıramadım. Zaten onu kırabilen mi var ya :P iyide oldu yani garbıçla - pati-pette baya bir zaman geçiriyorum[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek
Bir çift papağan ve bir hamster
Birde tarantula ile karadul
Ayrıca akvaryum.
Daha nice petlere..
Sosyal ağlarda paylaş

ya inanmıcaksınız ama

ben bizim burdaki bi kafede bi siteye giriyordum www.p********.com die ..nyse..Site cok anlam yuklu bi site de o kısmını karıstırmıım :P baktım alltta yazı cıktı www.paticik.com die.Bi umut girdim bu site cıktı..Üye olıım dedim..Oldum..Ve burdayımmmm[signature][hline]I'm walking in Darkness alone , with my dead dream and rotten body...
The God cursed us but we never select the Light way..And The Devil gave to Tzimisces some reward..And We never forget it's say:
Death isnt hard,if you select real way..

Arndiol Khadgar Dunedain DragonFire the Vampire
Sosyal ağlarda paylaş

baya baya önce ama bayaa önce mesela çok önce gibi. görmüştüm bizim kafedekiler girerdi 2002-2003 gibi tam yılı hatırlamıyorum. öyle kafamda kalmış ismi. oynasana.com da takılırdım sonra baktım forumun cıcıgı çıktı işte girme.com'a baktım onunda sonrada bazı kişiler yüzünden cıcıgı çıktı enson bu isim aklıma geldi girdim bakayım dedim baktım güzeldi ama sonra buranında cıcıgı çıktı. ne yapalım hala burdayız ama
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...