geffen Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 uo[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Die_Human Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 türkforuma takılkyıoduk 4 ark ve mayhem baba bırakın o ezik forumu patiye gelin diye basbas bağrınıyodu bizde hade lem ordan bak grup kurduk bilmem ne derken sıkıldık bile sonra uo sardı sonra sıktı sonra pati ile merhaba =) o gün bu gündür burdayız...[signature][hline]Haumarush Turkgucu Tauren Shaman 31 Charomaggus Malkoçoğlu Human Paladin 8 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PederRamirez Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 fii tarihinde olduğudan tam tarihi hatırlamıyorum(2001 sonları olabilir) uo hakkında bilgi edinmek için girmiştim.Hehe şimdi aklıma geldi,ilk girdiğimde forumlarda DeMirMaskenin imzasında mavi zırhlı bi tip vardı ha bide bladesingerın avatarı vardı(şimdi yok sanırım) kırmızı gözlü bi eleman..hey gidi[signature][hline]Do not socialize people in case of epidemics.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Dark, athea, popeye "Çekirge, gel böyle bi site olayımız var dediler", e bizde hayvan değiliz geldik.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ahah pha süper.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Dwinz arkadasımız sayesınde[signature][hline]Geç gençliğimin en güzel günleri Unutmak için içerim şarabı Acı mı? öylesi gider hoşuma Bu acılıktır ömrümün tadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 pepelek / scripts diye bişi vardı sphere falan uo yılları süper site lan nidalarıyla üye olduk sonra o büyüdü biz büyüdük ah ah *!hüzünlenir*[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 uo scriptleri için gelmiştim ayıptır sölemesi çok lamerdim o zamanlar[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Arkadaşlarım paganda oynuolardı forum olarak buraya takılıolardı bende onlardan gördüm geldim :)[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Ev arkadaşlarımdan biri takılıyordu buraya. Banada dedi sende takıl diye ama ozamanlar pek içim yatmamıştı. Ancak toggie kankam çok ısrar etti onu kıramadım. Zaten onu kırabilen mi var ya :P iyide oldu yani garbıçla - pati-pette baya bir zaman geçiriyorum[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek Bir çift papağan ve bir hamster Birde tarantula ile karadul Ayrıca akvaryum. Daha nice petlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ultimatr yi kullanırken. yavaş yavaş forumlara geçiş yaptım. pepelek ti ozamanlar. hatta bi gün paticik olmuş haberimiz yok. bizde pepelek e niye girmiyo derkene. paticik olmuş :)[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ya inanmıcaksınız ama ben bizim burdaki bi kafede bi siteye giriyordum www.p********.com die ..nyse..Site cok anlam yuklu bi site de o kısmını karıstırmıım :P baktım alltta yazı cıktı www.paticik.com die.Bi umut girdim bu site cıktı..Üye olıım dedim..Oldum..Ve burdayımmmm[signature][hline]I'm walking in Darkness alone , with my dead dream and rotten body... The God cursed us but we never select the Light way..And The Devil gave to Tzimisces some reward..And We never forget it's say: Death isnt hard,if you select real way.. Arndiol Khadgar Dunedain DragonFire the Vampire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Arndiol_Vampir, 24 Aralık 2005 15:04 tarihinde demiş ki: ya inanmıcaksınız ama ben bizim burdaki bi kafede bi siteye giriyordum www.p********.com die :D fesatsın sen[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek Bir çift papağan ve bir hamster Birde tarantula ile karadul Ayrıca akvaryum. Daha nice petlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 baya baya önce ama bayaa önce mesela çok önce gibi. görmüştüm bizim kafedekiler girerdi 2002-2003 gibi tam yılı hatırlamıyorum. öyle kafamda kalmış ismi. oynasana.com da takılırdım sonra baktım forumun cıcıgı çıktı işte girme.com'a baktım onunda sonrada bazı kişiler yüzünden cıcıgı çıktı enson bu isim aklıma geldi girdim bakayım dedim baktım güzeldi ama sonra buranında cıcıgı çıktı. ne yapalım hala burdayız ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 karambole.[signature][hline][b]Sevda çeker yalan olur sonra sokar yılan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Masteis, 24 Aralık 2005 15:14 tarihinde demiş ki: baya baya önce ama bayaa önce mesela çok önce gibi. lol.[signature][hline]Love is the Dance of Eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ,lk günü hiç unutamıyorum insayt tanıştırmıştı :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Jarjar saolsun =).[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Ya ben Lancelion takıldığında bahsediyodu onun isteği üzerine takıldım ADSL alınca çıkamaz oldum....[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar