Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Japon kadınlarının son gözdesi o.O

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Gerçek gibi duruyorlar ama gördükleriniz aslında şeffaf etekler değil. Eteklerin baskısı öyle ve Japon kızları bu aralar giyiyormuş. Ne diyim abi bu japonlar bizden çok uzakta oldukları için neyin ne oldugunu pek anlayamadılar galiba. İyice şaşırdı bunlar.

[spo1=o=O]

[/spo]

Mesaj tarihi:
*Atatürk Havaalanına Koşar*[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır...
---Uluç Sergün---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.

[Bu mesaj KenshinHimura tarafından 16 Aralık 2005 13:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben 3.resimde popoların kendilerine ait olmadıgını anladım:)[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ]
Mesaj tarihi:
Hiçbişey anlamadım.
Detay kaynağı varmı?

x:tamam ceton geç düştü.
[signature][hline]Hepinizi teker teker dövmek çok zaman alacak.
O yüzden hepinizi beraber dövücem.

Buzkiprisi

[Bu mesaj Buzx tarafından 16 Aralık 2005 13:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu ne be. kolpaya benzio. 3. fotodaki kolpa kesin de dierleri özelikle 2. olan baskı olabilir ama sanırım kolpadır hehe. yani bu fikir bile beni korkuttu :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Mesaj tarihi:
:D harbi cozutmuslar ya olay zıvanadan cıkmıs. hayret ve ibret icinde kaldım direk[signature][hline][b] Yarın bugüne dün diyeceksin. Tıpkı dün, bugün için yarın dediğin gibi...
  • Yeni Oluştur...