kickass Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Telekomun kota sayfası 5 gündür kapalı ayar ötesi oldum. downloadlarım war oyum war buyum war şuyum war meraklandım flnda filan kapalı ayrıca benim direk her saat arıycağımı bildikleri için adsl hattımın telefonunu kesmişler sanırım :) oda 5 gündür yok. arıyamıyorumda işte böle bi paradox meydana geldi, telefonun acılması için telekomu aramak lazım, aramak için telefonun acık olması lazım. cep telefonum serviste bu arada :) başka yerden aramayı fln unutuyorum hep ehehe[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ok.[signature][hline] www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 lol[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 benide sinir etti abi ne yapılanmaymış ama ha bizim burda kanalizasyon çalışmaları 2 günde bitio nabıyor bunlar böyle deli ettiler beni en son 2.50 mb da kalmıştım geçersem bu kotayı amma küfür edecem bu telekoma alayına basacam kalayı[signature][hline]Love Me or Hate Me; But Don't Play With Me Paticik Abazalar Birliği Üyesi Yönlendir İzin İstiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: Değerli Müşterilerimiz, Sizlere daha kaliteli hizmet vermek için yürütülen çalışmalar doğrultusunda ADSLKOTA hizmetinde de iyileştirme çalışmaları yapılmaktadır. Bu sebeple önümüzdeki ay içerisinde zaman zaman bu sayfada verdiğimiz hizmette aksaklıklar olabilecektir. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz... TÜRK TELEKOM http://adslkota.ttnet.net.tr/selfcare/login.jsp[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 e adam o yazıyı görmüştür herhalde toggie :)[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qsc Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bende deli oldum işşalah aşmayız kotayı[signature][hline]skate or die - skate and die - skate to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 çok tuzlu aşınca.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: Chasten, 22 Aralık 2005 00:32 tarihinde demiş ki: ok. boş insan. yeni gelenlerin orda daha iyi kasarsın. bu arada kota sayfasında yapılan acıklama ne kadar aptalca kullanamıyoruz ve önümüzdeki ay bu sayfada kesintiler olabilir fln fln fln WTF ?[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ahaha site acılmış kota bilgilerine girince hata bilmemne dio ne salak iş yapığın işi telekom.[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Site tekrar açılmış vatana, millete hayırlı olsun :P 512k 6gb kotalı kullanıcıyım 5,977 gb dayım :).Ay sonuna kadar sadece msn kullansam, webde gezsem ve netten c-s ve wc3 oynasam sizce ne kadar yer ortalama veya belli bi rakamı var mı bunun? Buarada kotaları aşmayalım, aşanları uyaralım! Ehehe[signature][hline]Arloth "You shall burn in flames"... Waiting for Dark & Light and Dungeons & Dragons Online -What is done , can not be undone- -I come from the depths- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bakım ve yenilemeye almışlardı. bazen açılıyor bazen kapanıyor. eh telekomdan ne beklenirki :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hayatımda 2. defa girdim bu siteye, of cok heycanlandım[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 aynen bende kanser oldu.ulan zaten o site bigun acılsa obur gub acılmıyodu.şimdi bide hede hödö ediyolar.harbi kafalar girsin emiiiii[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Yine geçmişiz kotayı hay adsl telekoma kafam girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Açılıyor iyi güzel de, mozilla patlamış artık açmıyor kota sitesini. IE ile mi anlaştılar naptılar, hay böyle kurumun.[signature][hline]Fistan, 23 Aralık 2005 03:14 tarihinde demiş ki: mayhem.antalyaya falan uğrama ailecek dalarız sana yani çantaya. ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 -iyi akşamlar hanımefendi. adsl modemim "connection error" hatası veriyor. yardımcı olabilirmisiniz? -iyi akşamlar, adsl sinyal ışıkları yanıyor mu? -yanıyor. -şifreniz doğru girilmemiş olabilir mi? -şifrem adım zaten... -o zaman bilgisayarcınıza başvurmalısınız. -ben bilgisayarcıyım zaten?[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 http://adslkota.ttnet.net.tr/adslkota/loginSelf.do?dispatch=login&userName=kullanici adi&password=sifre bu linkten ulaşabilirsiniz[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: kickass, 24 Aralık 2005 04:34 tarihinde demiş ki: -iyi akşamlar hanımefendi. adsl modemim "connection error" hatası veriyor. yardımcı olabilirmisiniz? -iyi akşamlar, adsl sinyal ışıkları yanıyor mu? -yanıyor. -şifreniz doğru girilmemiş olabilir mi? -şifrem adım zaten... -o zaman bilgisayarcınıza başvurmalısınız. -ben bilgisayarcıyım zaten? eheh evet aynen ole oluo[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 aa adüzelmiş site..[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Persky Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 İstikrarlı bi şekilde yükselmekteyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar