Daniel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Arkadaslar normalde 256 sınırsız adsl kullanıyordum dün telekom müdürlüğüne dilekçe verdim 512 sınırsız olması için ne kadarda aktif olur sizce[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ara bi sor. 444 1 444[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ben 128 den 256 geçerken dilekçe vermiştim 2-3 günde açılır fln demişlerdi.5 günde açmamışlardı aradım telekomu tlfon numaranız ne dedi adam verdim biraz sonra arıcam dedi ok dedim.işleminniz hallolmuştur dedi 2-3 dakka sora:D[signature][hline]Belki cehennemde birgün karşılaşırız.Sen kalp hırsızı olduğun için,ben ise tanrıyı bırakıp sana taptığım için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 valla bn hiç bişi yapmadm hep kendi kendine yükseldi:D 128-->256-->512 :D[signature][hline]Apeiron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Benimde öyle oldu Apeiron.. Hattına yükleme yapıcaklar tekrardan 1 kac gün daha bekle olur.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Personel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ara sen operatörüne göre :) [Bu mesaj kickass tarafından 24 Aralık 2005 01:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flood83 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Aynı işlemi 5-6 ay once bende yaptım 10 gun gecti hala 512 olmadı aradıgımda ise sistemde 512 gozukuo dedi adam ama hız 256 bide ekstra ona para odedim arayıp sormasam 512 die 256 verecekler 100 milyona !!! dilekceyi verdikten snra yerinde olsam gün aşırı ararım bunları dürtmeden bi poh yapmıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Fistan, 24 Aralık 2005 01:08 tarihinde demiş ki: ara bi sor. 444 1 444 bence arama... ararsan sinir sahibi olursun. Git telekom a bagır cagır ozaman işini yapıolar xD[signature][hline] Oosjo satılıktır... gerekli bilgi için tık... unutulmadı...unutulmazda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 önce ara seni 3-5 kere santrale ulaşana kadar yönlendirirler santralden telefonu kaldırırlarsa ve ilgilenirlerse sorunun hallolur genellikle önceden belirttikleri süre geçtiyse ilgilenirler[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Ben dilekce falan vermedım aradım tarife mi değistirmek istiyorum dedım o anda değiştirdiler...[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki: OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Ama hat sahıbının araması lazım...[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki: OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bence en fazla 3 gün[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar