Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shard +8/64 Glacier Rare Item o.O

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Bu ssleri KO nun kendi forumundan aldım photoshop mu bilmiyorum ama orada bunu canlı gördüünü iddaa edenler vardı...

[spo1=Rare Item][/spo]

[spo2=Glowing][/spo][signature][hline]Lvl: 67
Name: Xrated / KittiesT_T
Class: Warrior
Nation: Karus
Server: Ares

[Bu mesaj Xrated tarafından 23 Aralık 2005 03:37 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Xrated tarafından 23 Aralık 2005 03:38 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Xrated tarafından 23 Aralık 2005 03:39 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Xrated tarafından 23 Aralık 2005 03:43 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
Bence yazıs gibi geliyo ... (flame degil)
Neden derseniz rare itemde olsa AP leri aynı olmaz mı silahların shard +8 101 olmasi lazım.92 shard +7 nin
Mesaj tarihi:
said:
Zian, 23 Aralık 2005 03:46 tarihinde demiş ki:
Neden derseniz rare itemde olsa AP leri aynı olmaz mı silahların shard +8 101 olmasi lazım.92 shard +7 nin

peki eğer shard +8 rare itemin apsi shard +8 upgradeble itemle aynı olsaydı kimse anvilin başında +8 shard yapıcam diye ıkınırmıydı.gidip bu rare itemi droplamak sanırım daha kolay olurdu...[signature][hline]Lvl: 67
Mesaj tarihi:
said:
Xrated, 23 Aralık 2005 03:51 tarihinde demiş ki:
said:
Zian, 23 Aralık 2005 03:46 tarihinde demiş ki:

peki eğer shard +8 rare itemin apsi shard +8 upgradeble itemle aynı olsaydı kimse anvilin başında +8 shard yapıcam diye ıkınırmıydı.gidip bu rare itemi droplamak sanırım daha kolay olurdu...

Bence ıkınmazdı ... Sanırım buda ıkınarak cıkan bişey ki ilk defa görümüşüz ve bunu tartısıyoruz ...
Mesaj tarihi:
o itemlarin kaynagi bayagi eski. sitede bi ara live chat bolumu acilmisti. orda userlarla konusanlarda tech gm'lerdi. yani oyun hakkinda bilgisi degil de db, server gibi konularda yetkili/bilgili kisilerdi. adamlar loglari felan kontrol etmeden veriyordu millete itemlari. o shard gibi bi cok item verildi, hatta dex'li olan bile vardi. fazla surmeden kaldirildi live chat bolumu. cogu silindi felan iste bazilari hala duruyor.[signature][hline]Nick: MrAltun
Lvl: 3x
Clan: DreamZ
Server: Aege

(Roguenler/Diez)
Mesaj tarihi:
bunu duymuştum hatta monsterkill de +9/90 str var diyolardı ama daha sora gm tarafından alındı dendi..[signature][hline]Lvl: 67
Mesaj tarihi:
yazış gibime gelio

ama 1 tane isterdim kendime :)[signature][hline]--------------------------
Sanırım Hacklendim
--------------------------
Ama Geri Dönücem
--------------------------
LvL: 4x - clan np vs: (0) ;(
Mesaj tarihi:
Benin kafama su takıldı : rare bir item +9 da alevlenmesi gerekmiyormu. Eger +8 de elevleniyorsa +8 o kadar dandik silah var mesela tabar +8 bunlar neden alevli deil. bu konuda bilgisi olan varmı ?
Mesaj tarihi:
rare itemların apsi düşük oluyo. 2 ap fark eder. bu rare olduğu için eski shard+8 e göre ayarlanmış galiba. 94-2=92. mesela rare item elixir +6 ap 103 up item ap 105[signature][hline]Kısalttım :D
  • Yeni Oluştur...