Xrated Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Bu ssleri KO nun kendi forumundan aldım photoshop mu bilmiyorum ama orada bunu canlı gördüünü iddaa edenler vardı... [spo1=Rare Item][/spo] [spo2=Glowing][/spo][signature][hline]Lvl: 67 Name: Xrated / KittiesT_T Class: Warrior Nation: Karus Server: Ares[Bu mesaj Xrated tarafından 23 Aralık 2005 03:37 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Xrated tarafından 23 Aralık 2005 03:38 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Xrated tarafından 23 Aralık 2005 03:39 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Xrated tarafından 23 Aralık 2005 03:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 SSler gözukmuyor ama ben koymustum bunlari buraya daha önce. Photoshop degil itemlar gercek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ok editledim şimdi oldu ..[signature][hline]Lvl: 67 Name: Xrated / KittiesT_T Class: Warrior Nation: Karus Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Bence yazıs gibi geliyo ... (flame degil) Neden derseniz rare itemde olsa AP leri aynı olmaz mı silahların shard +8 101 olmasi lazım.92 shard +7 nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Sence bu photoshop olsa adam ap yi niye yanliş yazsın ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Zian, 23 Aralık 2005 03:46 tarihinde demiş ki: Bence yazıs gibi geliyo ... (flame degil) Neden derseniz rare itemde olsa AP leri aynı olmaz mı silahların shard +8 101 olmasi lazım.92 shard +7 nin peki eğer shard +8 rare itemin apsi shard +8 upgradeble itemle aynı olsaydı kimse anvilin başında +8 shard yapıcam diye ıkınırmıydı.gidip bu rare itemi droplamak sanırım daha kolay olurdu...[signature][hline]Lvl: 67 Name: Xrated / KittiesT_T Class: Warrior Nation: Karus Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Ne bilyim saka falan yapmak icin yapmıstır adam vardır vardır illla sebebi.. Bence yazis diyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Xrated, 23 Aralık 2005 03:51 tarihinde demiş ki: said: Zian, 23 Aralık 2005 03:46 tarihinde demiş ki: Bence yazıs gibi geliyo ... (flame degil) Neden derseniz rare itemde olsa AP leri aynı olmaz mı silahların shard +8 101 olmasi lazım.92 shard +7 nin peki eğer shard +8 rare itemin apsi shard +8 upgradeble itemle aynı olsaydı kimse anvilin başında +8 shard yapıcam diye ıkınırmıydı.gidip bu rare itemi droplamak sanırım daha kolay olurdu... Bence ıkınmazdı ... Sanırım buda ıkınarak cıkan bişey ki ilk defa görümüşüz ve bunu tartısıyoruz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 o itemlarin kaynagi bayagi eski. sitede bi ara live chat bolumu acilmisti. orda userlarla konusanlarda tech gm'lerdi. yani oyun hakkinda bilgisi degil de db, server gibi konularda yetkili/bilgili kisilerdi. adamlar loglari felan kontrol etmeden veriyordu millete itemlari. o shard gibi bi cok item verildi, hatta dex'li olan bile vardi. fazla surmeden kaldirildi live chat bolumu. cogu silindi felan iste bazilari hala duruyor.[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege (Roguenler/Diez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bunu duymuştum hatta monsterkill de +9/90 str var diyolardı ama daha sora gm tarafından alındı dendi..[signature][hline]Lvl: 67 Name: Xrated / KittiesT_T Class: Warrior Nation: Karus Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 yazış gibime gelio ama 1 tane isterdim kendime :)[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghtyu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Benin kafama su takıldı : rare bir item +9 da alevlenmesi gerekmiyormu. Eger +8 de elevleniyorsa +8 o kadar dandik silah var mesela tabar +8 bunlar neden alevli deil. bu konuda bilgisi olan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 elemental damage i olmasi lasim parlamasi icin resistancelilar absorded lilar parlamaz +8 itemda elemental damage varsa parlar rare olsa bile[signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 marlon hala post kasio :P[signature][hline]Ares Mage 62 Level 190k+ np Ujio'yu blocklayanın ak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 gunaydin poli ^^[signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anastacia Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 XRated Charını gercekten satıyosan beni msn e ekleyiwer konusalım senle biras ok? [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Gerçekten enteresan umarım görmek nasip olur :D [Bu mesaj Gregorn tarafından 23 Aralık 2005 10:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devil_May_Cry Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bend Diezde +4 raptor rare itemdi mp apsourd görmüştüm[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bu kadar düşünmeyin kısa cevap YALAN ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AFGM Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 o shard bi boss eventte deadmare dan dustu ben sahsen tanık oldum[signature][hline]LaydArwen[AFGM] LvL:63 Priest 90k np Ares Forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 rare itemların apsi düşük oluyo. 2 ap fark eder. bu rare olduğu için eski shard+8 e göre ayarlanmış galiba. 94-2=92. mesela rare item elixir +6 ap 103 up item ap 105[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar