Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow Turk Server i

Masticore

Öne çıkan mesajlar

Bir ara Turk server i acilacak diye soyleniyordu bu konuda bilgisi olan varmi ? Artik biktim yabancilarla oynamaktan evet belki oyuncu kalitesi daha dusuk olur ama her ne olursa olsun oynamaktan ve forumlarinda yazismaktan daha cok zevk alacagim kesin. Sizcede guzel olmazmiydi ?[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde-----
Sosyal ağlarda paylaş

Blizzard Türkiyede bir server açmaz. Açarsa Swe dan norway içinde server açmak zorunda kalır. Ayrıca oyunu Türkçe'ye çevirmesi gerekir o nedenle Türkçe server açmaz. Zaten kaç kişi oynuyor ki? Oynayanlarda zaten ingilizce serverlarda işlerini yürütüyorlar.[signature][hline]Tosunpasa 60 Level Tauren Shaman (The Maelstrom).
[/i]"Lightning strikes at my command.
By Storm and Earth, Axe and Fire,
We come to claim this land."
[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

böyle gidip 2 milyona cd almaya devam ettikçe, orjinal oyunlarda 100 kaat olmaya devam ettikçe türkiye için server merver açmaz bu oyun firmaları. Türkçe bile olmaz.

Tabi diyeceksiniz napalım elimizde imkan yok hepsini orjinal alamıyoruz. Haklısınız kimse alamaz çünkü bir çok oyuncu kitlesi önüne ne kadar oyun geliyorsa hepsini oynuyor.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
= Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal
For The Horde!

Sosyal ağlarda paylaş

ya asphodel senin konuştuğun "kitle" kaç kişi die düşünüyorsun. zaten kaç kişinin kişisel bilgisayarı var, hadi dielim internet kafeler sayesinde çok fazla oynayan oldu da. sence kafelerin yüzde kaçı orjinal oyun alcak güçte. yani bu ekonomik güçtür. ya direkt kapitalizm işte ötesi yokki. daha aral bi kıçı kırık gamecardı getiremio, adam sana server mı aççak. orjinal oyunu da kim neden alsın ki böle mmorpg olmayınca. 1 hafta sonunda bitireceğin bi fps ye neden 40 kaıt bayılam ben :D millet de önüne geleni oynar yani biz oynamadık mı. şimdi daha sosyal politikası olmayan bir milletten sen bilinçli oyun oynamasını nası beklersin ;)

o nedenle rahat olun gelmez öle server taa ki biz böle harbi güçlü bir ekonomi ve tüketme gücüne sahip olana kadar. aman gelmesin zaten. uo türk serverlarını düşünün. aman ha wow da öle olursa cinnet. :D[signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild)
60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY...
Sosyal ağlarda paylaş

Server acmalari icin Turkce olmasi lazim . su anda sadece franszca ve almanca oldugu dusunulurse daha cok var Turkcenin gelmesine . Ondan once daha cok kullanilan dilleri secerler . Burning Legion Eu ve Magtheridon Eu zaten turk agirlikli . Avrupanin gozunde turkler de cok iyi bi yerde degil . Wallpaper conteste girmek istedim alinan 20 ulke arasinda turkiye yok diye giremedim bu blizzardn ayibi ama general chatte turkce sloganlar bagrnlar oldukca turk server kolay kolay gelmez .[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT !

WoW | Magtheridon EU
Sosyal ağlarda paylaş

@raquin abi doru dion da. bu swedenlar, dutchlar felan türklerden kat kat n00b oldukları yerler var. dediğim gibi paraya bakar. ben açılması taraftarı deilim. ama görüoruz hep mesela daha geçen gün fw de adam dalga geçiodu. örenmiş türkçe küfürleri sayıyordu. ilginç bir imaj çiziyoruz adamların gözünde haha. gerçi onnarın zaten bir önyargısı var.[signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild)
60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...