Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

set tear rankları

muzcu

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar, ya altını üstüne getirdim "tam" olarak bir bilgiye ulaşamadım. biri başka demiş biri başka demiş. karma karışık sadri alışık bi durum :D
şimdi ilk tier scholo, strat, brd, lbrs, ubrs gibi 5-15 kişilik raid dungeonların düşüor. sonraki 1 veya 2 si mc/onyxia'dan düşüor, e son geleni de bwlden düşüo. yannış biliorum kesin çünkü çok karmaşık oldu.

şimdi bilen arkadaşlardan ricam bi kere şu tier 0-1-2-3 müdür, tier 1-2-3 müdür. hangileri nerelerden düşer. yamuk yumuk bilmektense şöle bi tam bileyim/bilelim. öle sanıyorum ki bunu bilmeyen baya bi player vardır.[signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild)
60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY...
Sosyal ağlarda paylaş

tier 0 yok ama lvl 56 öncesi armorları tier 0 olarakda adlandırabilirsin keyfine kalmış

tier 1 5-15 kişilik dungeonlardan
tier 2 20+ kişilik dungeonlardan (burada ufak bir sorun var onyxia artık 10 kişi ile kesilebiliyor ama konduğu gün şartlarında 40 kişilik raid istiyordu)
tier 3 bg awardları değil yanlış hatırlamıyorsam dizaynları yeni yapıldı ya eklendi ya eklenecek[signature][hline]Legions of Ebonlore
Sosyal ağlarda paylaş

Rare setler tier oalrak geçmio ki ...

tier 1 setler mc den dusuo 40 kişilik raid epic itemlar mor yani hepsi
tier 2 bacaklar ragnarostan kafalar onyxiadan dier parcalar bwl den dusuo bunlarda 40 kişilik raid

onyxia < mc < bwl die gidio , onyxia yı kesmesi ragnarostan daha kolay die ...

tier 2 > tier 1 ....
Sosyal ağlarda paylaş

ha işte benim takıldığım nokta o sıralama idi, bu arada bazı sitelerde de bwl setine tier 3 demişler. ama sizin sölediklerinizi geçerli kabul ediom, allakhazamda bi tarafından sallayanları dinlemektense :D
şimdi tier 0 felan hikaye
tier 1 ragnarosa gelene kadar olan mc bölümünden
tier 2 de ragna, ony ve bwlnin tümü dahil düşüo.
ben pveden hiç hazzetmem ama bilgi olsun die sordum.
teşekkürler.[signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild)
60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...