muzcu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 arkadaşlar, ya altını üstüne getirdim "tam" olarak bir bilgiye ulaşamadım. biri başka demiş biri başka demiş. karma karışık sadri alışık bi durum :D şimdi ilk tier scholo, strat, brd, lbrs, ubrs gibi 5-15 kişilik raid dungeonların düşüor. sonraki 1 veya 2 si mc/onyxia'dan düşüor, e son geleni de bwlden düşüo. yannış biliorum kesin çünkü çok karmaşık oldu. şimdi bilen arkadaşlardan ricam bi kere şu tier 0-1-2-3 müdür, tier 1-2-3 müdür. hangileri nerelerden düşer. yamuk yumuk bilmektense şöle bi tam bileyim/bilelim. öle sanıyorum ki bunu bilmeyen baya bi player vardır.[signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild) 60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 o rare set oluo.. magister ornegin.... arcanist set mc den drop olan tier 1.. bize ( waterboy seti) nether mi ne ise ( rüyamda gorurum ) tier 2 bize birde pvp tier 1 tier 2 var gibime gelio işte salla bişiler aman..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - Altug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 tier 0 yok ama lvl 56 öncesi armorları tier 0 olarakda adlandırabilirsin keyfine kalmış tier 1 5-15 kişilik dungeonlardan tier 2 20+ kişilik dungeonlardan (burada ufak bir sorun var onyxia artık 10 kişi ile kesilebiliyor ama konduğu gün şartlarında 40 kişilik raid istiyordu) tier 3 bg awardları değil yanlış hatırlamıyorsam dizaynları yeni yapıldı ya eklendi ya eklenecek[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Rare setler tier oalrak geçmio ki ... tier 1 setler mc den dusuo 40 kişilik raid epic itemlar mor yani hepsi tier 2 bacaklar ragnarostan kafalar onyxiadan dier parcalar bwl den dusuo bunlarda 40 kişilik raid onyxia < mc < bwl die gidio , onyxia yı kesmesi ragnarostan daha kolay die ... tier 2 > tier 1 .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 tier 1 = MC tier 2 = ragnaros + onyxia + bwl tier 3 henuz yok[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist It's actually a popular misconception that everyone was a noob at some point. Some of us were just born pro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Tier 0 / Rare Set = 5-15 Instancelardan Tier 1 = MC Tier 2 = Ragna / Ony / Bwl[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ha işte benim takıldığım nokta o sıralama idi, bu arada bazı sitelerde de bwl setine tier 3 demişler. ama sizin sölediklerinizi geçerli kabul ediom, allakhazamda bi tarafından sallayanları dinlemektense :D şimdi tier 0 felan hikaye tier 1 ragnarosa gelene kadar olan mc bölümünden tier 2 de ragna, ony ve bwlnin tümü dahil düşüo. ben pveden hiç hazzetmem ama bilgi olsun die sordum. teşekkürler.[signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild) 60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claim Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Tier 3 Ahn Qiraj[signature][hline]Saga continues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar