Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 gün deseler ki...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet 1 gün deseler ki izlediğiniz filmler arasında kendinizi gördüğünüz 1 karakter oldu mu?kim?beğendiğiniz değil,kendinizle eşleştirdiğiniz yani...[signature][hline]All I can do is try...
Mesaj tarihi:
Darth Maul(pek benzemiyoruz ama ikimizde boynuzluyuz ne güzel)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers???

[Bu mesaj GwindonSurion tarafından 15 Aralık 2005 23:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Parenthood (1989)
Larry Buckman
1500 defa seretmisimdir herseferinde de ilk gibi[signature][hline]İnsanların umudunu kırma.. Belki de sahip olduğu tek şey odur.
Mesaj tarihi:
peter north (as himself)[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından;
yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
Mesaj tarihi:
Rick Blane.
Nedense kendimi bir erkek karektere benzetiyorum evet. Sonsuz mutsuzluk ve hayal kırıklığıyla harmanlanmış bir adam çünkü. bunu göstermek istemediğinden güçlü gösteriyor kendisini. aslında içten içe gayet mutsuz ve gösterdiği gücünün aksine de gayet güçsüz. ama insanlar asla bunu anlamamalı ona göre. filmin sonunda yaptığı şey ise kendisini asla mutlu etmeyecek türden bir şey, ama yapması gerektiğinden yapıyor, hep başkalarını düşündüğü için. biraz da iyi niyetli olmanın cezası bu belki de.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make...

All you need is love
Mesaj tarihi:
daha hızlı daha öfkeli - roman pearce[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
Power Rangers - Blue Ranger

Ayrica kimberly'i de kendimin olarak görürüm hala, acimam : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 21 Aralık 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Matrix 1 deki Agent Smith. Karizma desen var, yetenek desen var, gerek diksiyonu gerek saçları ve gözlüğü beni kendimden geçiriyor. Kız olsam... derler ya o hesap işte =)[signature][hline]ABH
Mesaj tarihi:
Küçük emrah.

Adam Clonum gibi tek farkımız ben ünlü değilim. :)[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT

[WoW]Valandir Nightelf warrior(60)[Inbadoria]
Burning Legion
Mesaj tarihi:
said:
Asgard, 21 Aralık 2005 18:17 tarihinde demiş ki:
legolas

Ahua bakmayın "kim olmak isterdim" demesine, insan bu kadar mı legolas'a benzer gerçekte de =P[signature][hline]Why can't you see that I try;
Every tear I shed, is for you?
-----------------------------------
PATİCİK FM
Mesaj tarihi:
said:
sir, 15 Aralık 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
peter north (as himself)

lol bu iyimiş.
king kong, clint eastwood (western filmlerinde), hector.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendoa.k.
  • Yeni Oluştur...