Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alerjik bir insan, ben.

Angelotti

Öne çıkan mesajlar

Çoğumuz işe,okula gitmek için her sabah yatağımızdan kalkarız. Kahrederek yüzümüzü yıkar, giyiniriz falanda filanda..
Birde benim açımdan bakın..
Sabah kalkarım. Burnum kaşınmaya başlar yavaş yavaş. Banyoya gittiğimde aynaya şöyle bi bakarım her sabah olduğu gibi suratım balon olmuş. Yüzümü yıkarım ve tekrar bakarım. Ama bu sefer daha farklı birşeyler hissederim..
Hapşuracakmış gibi. Ki bu her sabah olan birşey. Banyodan dışarı adımımı ya atarım ya atamam hapşuruklar üstüste dizilmeye başlar "durmadan".. 5 dakika boyunca hapşurup dururum. Artık titrer duruma gelirim. Suratım 2 katı daha şişer gözlerim torbalanmış büyük olan dudaklarım iyice dev olmuştur.
"merhaba abiler ben balık" derim kendi kendime..

Suratımın, gözlerimin şişliği gün içinde geçmez. Akşam saat 5 buçuk 6 sıralarında biraz inme görülür. 7 de artık normal boyutlarına ulaşmıştır suratım. Eğer spor yapmışsam gün içinde düzelmiştir zaten.

Ne ilginç değilmi ben böyle bir insanım işte. Şişerim inerim. Ama artık isyan ediyorum. İnsanlar gerçek beni görebilmeli. Birşey ler bulmalıyım birşeyler.. ama neyler neyler.. ..... .. . ..... . ....[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d .
Sosyal ağlarda paylaş

önce kendini yenmen lazım!
Aynaya baktığında gül birşeyler yap her sabah yenilme biraz mucadele et sonra tedavisini ara.
Önce Kendinle Savaş.Realde bu şekilde uyuşturuyucu bırakan arkadaşlarım oldu onlarla grur duydum.Sen bir alerjiyle savaşmaktan kaçınıyorsun tedavi arıyorsun yazık gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

bende de çok kötü allerji vardı. üstüne bi de astımla birleşince nefes alamaz olmuştum. doktora gittim, bi kaç test yaptı, koluma 40 50 farklı sıvı damlatıp nelere alerjim olduğunu tespit etti, ardından 3 yıl boyunca haftada bir aşı oldum. tedavi daha bitmemişti ama ben yarım bıraktım.

şimdi nerdeyse hiç bi sorunum yok, arada bir çok abartı şeyler olursa hapşırıyorum o kadar. sabahları hele çook rahatım.

kendin yenmen lazım, aynaya bakınca gülümse diyen arkadaşa da kıçımla gülüyorum. yaşamayan bilemez. psikolojik bi rahatsızlık değil bu. cem özerlik yapmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Korku, 23 Aralık 2005 18:16 tarihinde demiş ki:
önce kendini yenmen lazım!
Aynaya baktığında gül birşeyler yap her sabah yenilme biraz mucadele et sonra tedavisini ara.
Önce Kendinle Savaş.Realde bu şekilde uyuşturuyucu bırakan arkadaşlarım oldu onlarla grur duydum.Sen bir alerjiyle savaşmaktan kaçınıyorsun tedavi arıyorsun yazık gerçekten.

Gestaltist yaklaşıma bak sen! Ama tutmamış:)[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Angelotti, 23 Aralık 2005 10:38 tarihinde demiş ki:
"merhaba abiler ben balık" derim kendi kendime..

hahahahhahaha
o0kıhokhoaka
asdadssadasdafğacada
mauhauyhauahuamaıadjquhzuchzuhzuz[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass

[b]selam ben seksapel
[b/]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...