Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Çoğumuz işe,okula gitmek için her sabah yatağımızdan kalkarız. Kahrederek yüzümüzü yıkar, giyiniriz falanda filanda.. Birde benim açımdan bakın.. Sabah kalkarım. Burnum kaşınmaya başlar yavaş yavaş. Banyoya gittiğimde aynaya şöyle bi bakarım her sabah olduğu gibi suratım balon olmuş. Yüzümü yıkarım ve tekrar bakarım. Ama bu sefer daha farklı birşeyler hissederim.. Hapşuracakmış gibi. Ki bu her sabah olan birşey. Banyodan dışarı adımımı ya atarım ya atamam hapşuruklar üstüste dizilmeye başlar "durmadan".. 5 dakika boyunca hapşurup dururum. Artık titrer duruma gelirim. Suratım 2 katı daha şişer gözlerim torbalanmış büyük olan dudaklarım iyice dev olmuştur. "merhaba abiler ben balık" derim kendi kendime.. Suratımın, gözlerimin şişliği gün içinde geçmez. Akşam saat 5 buçuk 6 sıralarında biraz inme görülür. 7 de artık normal boyutlarına ulaşmıştır suratım. Eğer spor yapmışsam gün içinde düzelmiştir zaten. Ne ilginç değilmi ben böyle bir insanım işte. Şişerim inerim. Ama artık isyan ediyorum. İnsanlar gerçek beni görebilmeli. Birşey ler bulmalıyım birşeyler.. ama neyler neyler.. ..... .. . ..... . ....[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Alerjinin tedavisi yok mu benim de balığa karşı var 3 sene önce çıktı ki balık+rakı bayılırım beni çok rahatsız edio keşke bi tedavisi olsa :=([signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Sabah nezlesi deniyor ona, bende de var ama senin kadar şiddetli değil. Sana önerim, her sabah sıcacık bir duş alman. Ben artık uyandığım anda duş almadan hiç bir yere çıkmıyorum kesinlikle.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ben şişiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 tedavisi vardır? alerjik astım var bende, onun bile tedavisi var =)[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 önce kendini yenmen lazım! Aynaya baktığında gül birşeyler yap her sabah yenilme biraz mucadele et sonra tedavisini ara. Önce Kendinle Savaş.Realde bu şekilde uyuşturuyucu bırakan arkadaşlarım oldu onlarla grur duydum.Sen bir alerjiyle savaşmaktan kaçınıyorsun tedavi arıyorsun yazık gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bende de çok kötü allerji vardı. üstüne bi de astımla birleşince nefes alamaz olmuştum. doktora gittim, bi kaç test yaptı, koluma 40 50 farklı sıvı damlatıp nelere alerjim olduğunu tespit etti, ardından 3 yıl boyunca haftada bir aşı oldum. tedavi daha bitmemişti ama ben yarım bıraktım. şimdi nerdeyse hiç bi sorunum yok, arada bir çok abartı şeyler olursa hapşırıyorum o kadar. sabahları hele çook rahatım. kendin yenmen lazım, aynaya bakınca gülümse diyen arkadaşa da kıçımla gülüyorum. yaşamayan bilemez. psikolojik bi rahatsızlık değil bu. cem özerlik yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Korku, 23 Aralık 2005 18:16 tarihinde demiş ki: önce kendini yenmen lazım! Aynaya baktığında gül birşeyler yap her sabah yenilme biraz mucadele et sonra tedavisini ara. Önce Kendinle Savaş.Realde bu şekilde uyuşturuyucu bırakan arkadaşlarım oldu onlarla grur duydum.Sen bir alerjiyle savaşmaktan kaçınıyorsun tedavi arıyorsun yazık gerçekten. Gestaltist yaklaşıma bak sen! Ama tutmamış:)[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 doktor. vardır tedavisi.[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Korku, beyin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bendede astım bronşit var. Ayrıca alerjiğim. O 25 damladan banada damlatıldı..[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Bom diye patlamada[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Bende de var sabah nezlesi, sabah kalkıp duş alınca geçiyor. O duşu alıp nemli kafa ile dışarı çıkıyorsun, sonra benim gibi sinüzit oluyorsun hep aynı şekilde geziyorsun daha kuul.[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 abi geçmiş olsun. hiç doktora gittin mi? :) EDIT: :) koymaya karar verdim. [Bu mesaj _FaTaL_ tarafından 23 Aralık 2005 21:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Angelotti, 23 Aralık 2005 10:38 tarihinde demiş ki: "merhaba abiler ben balık" derim kendi kendime.. hahahahhahaha o0kıhokhoaka asdadssadasdafğacada mauhauyhauahuamaıadjquhzuchzuhzuz[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass [b]selam ben seksapel [b/] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Gülme abi. Sonra başına gelir balık olursun sende[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar