Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kimble Rulaz

deathcore

Öne çıkan mesajlar

nasıl oldu la ben yenı buldum buadamın sitesini dünyanın en kral hackerlarından biriymis + flash cı harbi olmusmu ?

e dogaldır siteyi gezdıysenız resimlerdeki leri yaasadıkdan sonra baska bir sey istemem bende tabiki ölmeyi isterim[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before!
Sosyal ağlarda paylaş

Kim Schmitz, alman, cok parasi ve eski hack scenelerinden cok tanidigi olan kimsenin aslinda sevmedigi, defalarca hapse girmis cikmis, cok buyuk bir dolandirici. turkiye'de de benzerlerini bulmak mumkun.

`kimble is dead` muhabbetide artik kefalet ile isin icinden cikamayacagi dolandiricilik islerine girdigi icin kendi gotunden attigi bir mevzuat. en son bombasi ise usame bin laden'in basina $10milyon bounty koymasi oldu herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

Hacker Flash ustası garip bir insan olmüşse eceliyle olmediği kesin :D[signature][hline]Tanrıdan Diledim Bu Kadır Bu Kadar Dilek
Bana Kısmet Değil Dızınde Yatmak Aman Aman
Dızınde Yatıpta Yuzune Bakmak Aman Aman

Gel aman aman yanıma kıyma bu yazık canıma
Bir kara kaşın bir kara gözün eriğiyor halına...

Piskopatım Uleeee Tırşık Tırşık
Sosyal ağlarda paylaş

site baya iyi gerçekten[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

resimler pek inancı gelmedi bana megacar olayı özellikle öle bir olay war biliyorum ama resimlerde benim arabamı gösteriyorum muhabbeti ile bi tanede audi gösteriyor ama kimin arabası merso ?

ayrıca megacar diye aratın aynı rsimleri bulabilirsiniz megacar diye bir olay war her arabayı öle donatıyorlar[signature][hline]Unlimited Reseller
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...