Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

imdat a.k.a yagma be kar

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

• Admin
kampüste mahsur kaldim. download yapiyodum mis gibi 700 kb la geliyo diye seviniyodum bi baktim 1 saatte heryer kar dolmus kampüs minibüsleri cikamiyo heryer buz.
acarlarsa yolu 1-2 saate kadar inmeyi umuyorum asagiya olmassa dag basinda kalcam
isin kötüsü cep telefonuda yok heh evde unutmusum

neyse bu durumdan istifade ömrümün son downloadlarini yapayim bari.

gerci olmazsa kampüsten asagi dogru yururum de 40 dk tipi altinda elde laptop yurumek yemiyo ama ölmektense yapcak bisi yok :(

acep canta icindede olsa o sogukta laptopa bisi olur mu eve gittigimde acilmassa bende biterim icinde tasarim ödevim var o bi kenara yeni almistim okadar para verdik heh

çok garip bi topic oldu valla neyse zaten böle orijinal topicde yilda bi görürsünüs :)

-sakarya universitesi bu arada-[signature][hline]*
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
neyse sonuna kadar zorlamaya karar verdim cikmiyorum disari suan int cafe olan pentagon tipli camdan binadayim heh

bari downloadlari bitireyim
umuyorum ki yolu saat 9 a kadar acarlar

gerci su saatlerde derste olan bile vardir illa ki acmalari lazim bukadar kisi asagi yuruyemez
hoca falanda olsa gerek

taksi gelmez suan cagirsamda bekleyip görcem :)[signature][hline]*
Sosyal ağlarda paylaş

Sen lacivert lere bakma onlar gelmez.
Kırmızı bereliler novel babadır o geğikleri ile gelir tum kompusu kurtarırlar merak etme sen uyu uyu :D[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice.
Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme.
Kalbim tik tak atıyor for you çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Neyse çikasim yoktu da saüsem(int cafe hedesi olan bina) kapatiyorus dediler mecburen ciktim
30 dk minibüs bekledik gelen yok derken yol acsin diye yollamisler dozeri geldi fln
indim asagi bi sekilde heh :)

aktif : maviduraga kadar yurumuslugu vardir herkesin(ki zaten 2000 girisliyim, neler geçti basimdan..) de laptopla ugrasilmaz :)

okulda 34mbit var hat neyse artik daha sonra devam ederim dl lara

ev gibisi yok mutlu son ;)[signature][hline]*
Sosyal ağlarda paylaş

vay bee..taaantalyalardan gidip. gecen kış(tabi aşırı soğuk yoktu)üni nin içinde böle vadi gibi bi yerde ev var.. bahçeli falan onun tepesınde içmiştik..deli gibi..allahın bir kulu yok gecenın körü..evdekiler korkmustu delimi lan bunlar gibisinden.. projektörle ışık tutuyorlardı..
ama öyle bi okul daha görmedim..dağın tepesini kuşatmış okul..[signature][hline]By Majesty.
msn: [email protected]
Dikkat 46. Dereceden Raporlu..
[i]www.07Genclik.net - AntalyaSpor Taraftar Grubu Forumları..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...