Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 kampüste mahsur kaldim. download yapiyodum mis gibi 700 kb la geliyo diye seviniyodum bi baktim 1 saatte heryer kar dolmus kampüs minibüsleri cikamiyo heryer buz. acarlarsa yolu 1-2 saate kadar inmeyi umuyorum asagiya olmassa dag basinda kalcam isin kötüsü cep telefonuda yok heh evde unutmusum neyse bu durumdan istifade ömrümün son downloadlarini yapayim bari. gerci olmazsa kampüsten asagi dogru yururum de 40 dk tipi altinda elde laptop yurumek yemiyo ama ölmektense yapcak bisi yok :( acep canta icindede olsa o sogukta laptopa bisi olur mu eve gittigimde acilmassa bende biterim icinde tasarim ödevim var o bi kenara yeni almistim okadar para verdik heh çok garip bi topic oldu valla neyse zaten böle orijinal topicde yilda bi görürsünüs :) -sakarya universitesi bu arada-[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 taksi çaar derim ben[signature][hline]orochi [Bu mesaj xueshen tarafından 23 Aralık 2005 19:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hakkını helal et :P.Üzülme ya cıkarsın kampüste dolap neyin yokmu içine koy laptobu veya okulda kal nolcak?[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 adam msnine yazıyordu ödev bitirdi beni diye.. inşallah bişi olmaz dyna:[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ehu:) yurumek akil kari gibi değil sanki, yok mu bi babayigit patiden gelip kurtarsın[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 yerler buzsa eğer bir taraflardan tahta bulup snowboard yap derim herseyin bir ilki vardır. =)[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Zephyros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 dyna istersen google earthten kordinatlarını öğren jandarmadır bordo berelilerdir bir çeşit attıralım yanına. :p[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 kampiste kal cunku asırı soguk laptoplara zararlı sakata gelme.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 oğlum adamın canı daha önemli. leptap için gebermesin.. dyna arada bir ses ver hala yaşıyorum gibilerinden.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 neyse sonuna kadar zorlamaya karar verdim cikmiyorum disari suan int cafe olan pentagon tipli camdan binadayim heh bari downloadlari bitireyim umuyorum ki yolu saat 9 a kadar acarlar gerci su saatlerde derste olan bile vardir illa ki acmalari lazim bukadar kisi asagi yuruyemez hoca falanda olsa gerek taksi gelmez suan cagirsamda bekleyip görcem :)[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 sakarya dağ başı işte ne olsun:-)[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: geffen, 23 Aralık 2005 19:19 tarihinde demiş ki: dyna istersen google earthten kordinatlarını öğren jandarmadır bordo berelilerdir bir çeşit attıralım yanına. :p :D:D:D[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Sen lacivert lere bakma onlar gelmez. Kırmızı bereliler novel babadır o geğikleri ile gelir tum kompusu kurtarırlar merak etme sen uyu uyu :D[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 download etmeye dewam :D keyfini çıkart..[signature][hline].:Ðєภīح:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Uludagda 1.5 metre kar var suan. Manzara harika.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Hani okul özel bi firmayla falan anlaşmış söylentileri vardı, yolların kapanmaması konusunda, kağandı mı yine? Olmadı mavi durağa kadar yürürsün, üşürsün biraz bişey olmaz, Her Saü'lünün yürümüşlüğü vardır.[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Abi abi leptop o nasıl yuruyecek oo yürürse üşür üşürse açılmaz abooo olmaz beklesinn daw.. dewam :D[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 polis itfaiye orman ekibi 1de neydi hah ambulans çagır[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bilgisayar varken 700k download dion t1 falan mı var? abi çıkılır mı ordan ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Bişi olmuyo laptop'a. Ama dışarı çıkmadan önce soğumasını beklesen iyi olur. Ani ısı değişimi hedesi olmasın falan.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Neyse çikasim yoktu da saüsem(int cafe hedesi olan bina) kapatiyorus dediler mecburen ciktim 30 dk minibüs bekledik gelen yok derken yol acsin diye yollamisler dozeri geldi fln indim asagi bi sekilde heh :) aktif : maviduraga kadar yurumuslugu vardir herkesin(ki zaten 2000 girisliyim, neler geçti basimdan..) de laptopla ugrasilmaz :) okulda 34mbit var hat neyse artik daha sonra devam ederim dl lara ev gibisi yok mutlu son ;)[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Şimdi...Dozere mi bindin?[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ajan laptopa otucaktın, vıjj aynen aşaa :D poşetle kayardık eskiden be, hey gidi...[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 soğuk kötü cidden. arkadaşlarla açık havada çay içiyoduk, hava kararınca biraz soğuk oldu, içeri tarafa geçtik. soğuktan hiç hazzetmem. :P yarın yağmur olabiliü diyo meteo, bakalım antalya işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 vay bee..taaantalyalardan gidip. gecen kış(tabi aşırı soğuk yoktu)üni nin içinde böle vadi gibi bi yerde ev var.. bahçeli falan onun tepesınde içmiştik..deli gibi..allahın bir kulu yok gecenın körü..evdekiler korkmustu delimi lan bunlar gibisinden.. projektörle ışık tutuyorlardı.. ama öyle bi okul daha görmedim..dağın tepesini kuşatmış okul..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]www.07Genclik.net - AntalyaSpor Taraftar Grubu Forumları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar