Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Free Minik Online Oyunlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bende ememorepege arıyorum hadi hayırlısı...[signature][hline]'Cause I fucking hate you You're such a liar And I love to hate you You're all the same to me I fucking you hate you You're such a liar.And I love to hate you You're all the same to me
Mesaj tarihi:
adamlar uzaktayken kılıçı savuruyorum vuruyor.. yakındayken vuramıyorum.. çok lag va royunda :(. yerel bi serve rbulamıyormuyusz? bellow aslansın kaplanmsın kurarsın bi tane. :D
herkes de zeid .... bıktım roketlerden kaçmaktan..
(rey kıreş)
Mesaj tarihi:
ya vallahi yeter yaw ben online oyunlardan soğumaya basladım kinght online oynuyorum şimdi biraz:D ya silahlı falan AO hariç bir online oyun arıyorum zaptirik grafikleri olmazsa sevinirim help me :DTABİKİ BELEŞ OLACAK:D[signature][hline]gerçek hayatla sanal hayat arasında biryerde
  • 5 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
şöyle bi oyun buldum flash. robot araba yapıp başkalarının arabasıyla kapıştırıyosun kredi toplayıp parça ekleyebiliyosun falan..

gelirseniz robotum Turkotech[signature][hline]Atam izindeyiz!
  • 3 ay sonra ...
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
BeIlow kendini maple a kaptırmış gibi.. :)

maple ile ilgilenenlere bir sorum olacak, ben mapleeurope açılması ile orada başladım. uzun bir süredir oynamıyordum aklıma geldi 2 gün önce oynayayım dedim ama oyunu açamadım.:(

???? ??? ???? gibi bir hata veriyor bilgisi olan var mı ?

(silip tekrar kurmayı denedim. umarım tekrar indir demezsiniz :S)
Mesaj tarihi:
Disparition said:
Patch Server da bir sorun olabilir eğer Game Guard sırasında çıkıyorsa.

program filesteki patcher'a girdim ve sanırım o çalışmıyor.

ne yapabilirim acaba 8-)
Mesaj tarihi:
gameguard çok sorun çıkartıyor uyuz bişi :/ belki download ederken hatalı çekmiştir çünkü bir kaç serverdan download şansı vardı ve bir tanesi sorunluydu o downloadlardan biliyorum bende yaşamıştım xD

bide en üste güncellenmiş liste astım ben xD
Mesaj tarihi:
bilemiyorum ama daha önce oynadım yani. client hatalı değil. kendi kendine hatalı duruma dönüşmüş olabilir (:D

felaket sıkıldım oyun bulamıyorum ya.. :S
  • Yeni Oluştur...