BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 @Raistin Cont. açıklamak gerekirse 2d görünüşlü bir uzay savaşı oyunu. Gemini seçiyorsun ve bir haritaya giriyorsun deathmatch veya team filan yapıyorsun işte. Soldatın uzay gemisiyle oynanan versiyonu diye düşün :P[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 vastian ın interface çok tanıdık hmm.. WoW ? hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bakın bi tane daha var Globulos www.globulos.com ya benim aradığım mükemmel bi online oyun var riske benziyo oyun başlarken 20civarı askerinizi ülkelerinize yerleştiriyosunuz sonra teker teker işgal ediyosunuzz lütfen şu oyunu bulalım ya adı neydi çok süper bi oyundu burdakilere 100 basar ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: KahnX, 19 Şubat 2005 11:11 tarihinde demiş ki: burdakilere 100 basar ya... Ray crashe bile mi 100 basar ? Burdaki her oyunu denemeden bence yorumda bulunma...[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 raycrash nickleri alalım bu sırada yakında klan kurucam :D Bellow[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Rafist[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: hired_gun, 16 Şubat 2005 12:58 tarihinde demiş ki: BelloW , valla sağ olasin , var olasin ... süper yaw bu linkler . :) *! pokemon'u beklemeye başlar * +1[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ya raycrashi çektim ama acc alamıyorum nasıl bi olaydır bu yahu hehe oynayamadım bi türlü resmen acc alamıyorum help bellow yaw [signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Isırırım,bırakmam [Bu mesaj Maedhros tarafından 19 Şubat 2005 17:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: canbir, 18 Şubat 2005 17:42 tarihinde demiş ki: conquer oynayan var mı? http://reg.tqzf.com/register-en/reg2.html Burdan uye olacaksın , en alttaki kısımda takıldıysan Identification Type = other Identification No = tckimlik no nu girebilirsin :) Acc. hemen açılıyor. 4mb bir patch var client i indirip calıstırdıktan sonra. Oyun gayet zevkli ancak bir font sorunu yasıyorum ben onu cozunce oynayama devam edicem..[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 üye oldum şimdide oyuna giremiyorum heralde bi bekleme süresi var =) of ayrıca activate etmek gerekiyomuş bu arada ilk oyunumda ezdiler eheh [signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Isırırım,bırakmam [Bu mesaj Maedhros tarafından 19 Şubat 2005 18:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Nick ney kardeş :P[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bellow yaw farkli bir başlik açsana raycrash için :D HIREDGUN nick :D[signature][hline]*Animelist.xls *Proud member of RELAXOLOGY *RELAXOLOGY @ GARAJ.ORG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 A3 Mu online tadında başka güzel bir oyun. Oyunu ispanyollar yapmış ama içerde ingilizler çoğunlukta diyebiliriz. :PA3 [spo1=SS ler için tıkla][/spo][signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGEIn the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Bomberman tarzı Mmorpg Eh başka söze gerek yok herkes bombermanı biliyor :PAblaze [spo1=SS ler için tıkla][/spo][signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGEIn the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Ufacık oyunlar :P Loradon Loradon Kronia Kronia[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Bellow sen hiç uyumazmısın yani en azından biraz soluklansan , mmorpg canavarı oldu cıktı adam :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Yoo uyurum hatta bara bile giderim hatta kız bile tavlarım :P[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ehhehe cok guzel resimler Bunlar Oyun un İçiNdeN'mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 evet hepsi oyun içi ss ler.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Bellow sen napmışsın yav, bunların hepsini denemeye kalksam 50 yıl geçer :). Bu nedenle burdaki en sağlam oyun hangisi onu söyleyin bana.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 21 Şubat 2005 14:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Hepsi en sağlamı diyebilirim. Seçmece alıp koyuyorum. Kendine en yakın türü söyle ona göre söyliyeyim. Hepsi türünde sağlam oyunlardır ama pati Rose ve ray crashta çoğunlukta ama baya sağlam oyun var bende yugioh yuda tavsiye ederim free card game :P[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Auto Assault Auto assault nedir; Arabalarla, makinelerle ve tanklarla rpg unsurları ile oynadığınız bir mmorpg dir. Bişi anlamadıysanız ss lere bakın. Ama şu an beta test te ilerde paralı olurmu bilemem.AutoAssault [spo1=SS ler için tıkla.][/spo][signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGEIn the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Xiah nasıl bi oyun?Ne download edebildim ne de kayıt olabildim nasıl yapıcam yardım edebilir misiniz?[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 zamo xiaoh indirdim oynadim ben , pek sarmadi ya dungeon siege gibin ... ayni tarzda gate to heavens var çok daha eylenceli ve ücretsiz ..xiaoh donuk ve itici geldi bana[signature][hline]*Animelist.xls *Proud member of RELAXOLOGY *RELAXOLOGY @ GARAJ.ORG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 yu gi oh onlineda game clienti sayfadan indiremiyoruz galiba :) goremedim download tarzi bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar