jonq Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Dikkatimi çektide bu japon arkidişler oyun piyasasına baya saglam atlamışlar her taraf japon online oyunlarıyla dolmuş[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Evet ya valla Japonca bilmediğim için ne güzel oyunlar kaçırıyorum. :([signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar.
jonq Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Geçen girdim birine yarı ingilizce yarı japonca ne anladım bu işten :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -
hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ya gunbound worms gibi mi ??? oynanaişi nasil tam bi anlatirmiziniz oynayan varsa :D[signature][hline]*Animelist.xls *Proud member of RELAXOLOGY *RELAXOLOGY @ GARAJ.ORG
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Worms gibimi hmm :P . Ya sıra tabanlı değil atlıyorsun bineğine (hayvan veya araba :D ) alıyorsun silahını etraftakilerle actiona giriyorsun. Ray Crash gibi bir sistem diyebiliriz.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar.
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Xiah Yeni bir 3d Fantastic MMorpg. Tatlı grafikleri, güzel sistemi ile uzun süre oynayabileceğiniz bir oyun ve tamamen bedava. Beta testte filan değil bedava :P . Sitesi : Xiah SS Dışarda kar var. Okullar tatil yuppii Savaşma Seviş[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGEIn the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.Anime tadında MMORPG lar.
jonq Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ya bu "The Memoria" in download u nerde korece bilmem de bide full flashh yapmış nerdeyse linkleride göremiyoz :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Vastian Güzel mi güzel, tatlımı tatlı karanlık ormanlarda ve mağaralarda geçen bir oyun. Sitesi ingilizce kendisi korece :/ Sitesi : Vastian SS[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGEIn the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.Anime tadında MMORPG lar.
hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 yaw sticki yapiverin şu topiki yaw .. hep araniyom :D ayrica ray crash hastalik yapti .. oynamadan duramiyorum vampire bloodlines da kotor 2 de yalan oldu :D[signature][hline]*Animelist.xls *Proud member of RELAXOLOGY *RELAXOLOGY @ GARAJ.ORG
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 guzel olmuş katkilari bulunana herkeze kendi adima tesekkur ediyorum...[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ya bu conquere nasıl üye olunur hep hata verio?[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Raistin saol :) Skyblade : Sword Of The Heavens Çinlerin yaptığı full action bir olay. Gerçekten çok büyük savaşlar oluyor. Sitesi : Skyblade [spo1=SS için tıklayın][/spo][signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGEIn the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.Anime tadında MMORPG lar.[Bu mesaj Bellow tarafından 18 Şubat 2005 11:02 tarihinde değiştirilmiştir]
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Graal Online 2d grafikleriyle gene bir gameboy türü oyun. Atlara binip actionunuzu yapıyorsunuz. RP ön planda ^^ . Sitesi : Graal [spo1=SS ler için tıklayın][/spo][signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGEIn the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.Anime tadında MMORPG lar.[Bu mesaj Bellow tarafından 18 Şubat 2005 11:10 tarihinde değiştirilmiştir]
mutos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 raycrash oynuyorum ama arada bi invite cıkıo ole bi kapatamıyorum bi turlu savas sahnesinde bile acık kalıo,zaten noob um su anda,bellow sende de oluyormu boyle bisiy?[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Olmuyor du bende gireyim şimdi oyuna bana ö.m at adım Bellow[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar.
mutos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 he bi de sunu sabitlesek topici cok iyi olacak aslında. bellow resimler hep spoilerda ayarlasan sana zahmet :D. hem yavaslatıo falan filan yanee:P[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar
mutos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 benim pc herhalde kaldıramıyor raycrashi ondan ole oluyor.Gene oldu pat diye cıkıyor invite ekranı kapanmıyor hic[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 sanmıyorum direct x sorunu vardır belki verdiğim yerdeki direct x le oynayabiliyorsun. Ben onu çekmeden oyuna bile giremiyordum.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar.
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Online değil ama muhteşem bir naruto oyunu Naruto Mugen bi deneyip buraya yazam dedim 2 saattir kitledi oyun beni :D Muhteşem bişi dizideki tüm karakterler var sayılır. Belli savaş bölümleri müzikleri filan süperleri çekerken dizideki sözler geliyor. Müzikleri zaten diziden alınma bölümlerine göre çok tatlı bişi Naruto culara duyurulur :P Download yapmak için üyelik gerekiyor. Sitesi : Naruto[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar.
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 GRAAL ROX süperdir graal oynayın...[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 conquer oynayan var mı?[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 4mb lik bir oyun,can sıkıntısı için birebirdir. Genel amac takımlar halinde bayrak savası.http://www.subspacedownloads.com/ Bu adresten continuum v0.38 clienti indirerek oyuna hemen baslayabilirsiniz. Hor görmeyin 4 senedir oynuyorum,efsaneler arasındadır ;) Trenchwars serveri en normal tip,tek tük Türklerde var,gelen olursa beklerim.
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Cont. u nasıl atlamışım bilmiyorum eskiden az oynamıyordum utanıyorum kendimden :P Gerçekten çok güzel bir oyundur. Eğer oynamadıysanız girip deneyin derim. Uzayda geminizle savaşınızı verin :D[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar.
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 su bellow ve ondan onceki arkada$ın bah$ettigi oyunu biraz daha acıklar mı$ınız?[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
mutos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 continuumu severim ya.cok oynardım eskiden hala da yuklu olması lazım oyunun tabi. bazı mapler ama cok can sıkıcı continuum da yada ben seri sevidigmden onu sıkıcı geliyor[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar
Öne çıkan mesajlar