Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Free Minik Online Oyunlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Worms gibimi hmm :P . Ya sıra tabanlı değil atlıyorsun bineğine (hayvan veya araba :D ) alıyorsun silahını etraftakilerle actiona giriyorsun. Ray Crash gibi bir sistem diyebiliriz.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.

Anime tadında MMORPG lar.
Mesaj tarihi:

Xiah

Yeni bir 3d Fantastic MMorpg. Tatlı grafikleri, güzel sistemi ile uzun süre oynayabileceğiniz bir oyun ve tamamen bedava. Beta testte filan değil bedava :P .

Sitesi : Xiah

SS

Dışarda kar var. Okullar tatil yuppii

Savaşma Seviş

[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.

Mesaj tarihi:

Vastian

Güzel mi güzel, tatlımı tatlı karanlık ormanlarda ve mağaralarda geçen bir oyun. Sitesi ingilizce kendisi korece :/

Sitesi : Vastian

SS

[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE

Mesaj tarihi:
guzel olmuş katkilari bulunana herkeze kendi adima tesekkur ediyorum...[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti)
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Mesaj tarihi:
ya bu conquere nasıl üye olunur hep hata verio?[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:
(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Mesaj tarihi:

Raistin saol :)

Skyblade : Sword Of The Heavens

Çinlerin yaptığı full action bir olay. Gerçekten çok büyük savaşlar oluyor.

Sitesi : Skyblade

[spo1=SS için tıklayın][/spo][signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE

[Bu mesaj Bellow tarafından 18 Şubat 2005 11:02 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:

Graal Online

2d grafikleriyle gene bir gameboy türü oyun. Atlara binip actionunuzu yapıyorsunuz. RP ön planda ^^ .

Sitesi : Graal

[spo1=SS ler için tıklayın]

[/spo][signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE

[Bu mesaj Bellow tarafından 18 Şubat 2005 11:10 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
raycrash oynuyorum ama arada bi invite cıkıo ole bi kapatamıyorum bi turlu savas sahnesinde bile acık kalıo,zaten noob um su anda,bellow sende de oluyormu boyle bisiy?[signature][hline]icqmsnmutos o'hara
cs:mutos[cVk]
siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar
Mesaj tarihi:
he bi de sunu sabitlesek topici cok iyi olacak aslında.
bellow resimler hep spoilerda ayarlasan sana zahmet :D.
hem yavaslatıo falan filan yanee:P[signature][hline]icqmsnmutos o'hara
Mesaj tarihi:
benim pc herhalde kaldıramıyor raycrashi ondan ole oluyor.Gene oldu pat diye cıkıyor invite ekranı kapanmıyor hic[signature][hline]icqmsnmutos o'hara
Mesaj tarihi:
sanmıyorum direct x sorunu vardır belki verdiğim yerdeki direct x le oynayabiliyorsun. Ben onu çekmeden oyuna bile giremiyordum.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE

Mesaj tarihi:
Online değil ama muhteşem bir naruto oyunu Naruto Mugen bi deneyip buraya yazam dedim 2 saattir kitledi oyun beni :D Muhteşem bişi dizideki tüm karakterler var sayılır. Belli savaş bölümleri müzikleri filan süperleri çekerken dizideki sözler geliyor. Müzikleri zaten diziden alınma bölümlerine göre çok tatlı bişi Naruto culara duyurulur :P Download yapmak için üyelik gerekiyor.

Sitesi : Naruto[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE

Mesaj tarihi:
conquer oynayan var mı?[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:
(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Mesaj tarihi:

4mb lik bir oyun,can sıkıntısı için birebirdir.
Genel amac takımlar halinde bayrak savası.
http://www.subspacedownloads.com/
Bu adresten continuum v0.38 clienti indirerek oyuna hemen baslayabilirsiniz.
Hor görmeyin 4 senedir oynuyorum,efsaneler arasındadır ;)

Trenchwars serveri en normal tip,tek tük Türklerde var,gelen olursa beklerim.

Mesaj tarihi:
Cont. u nasıl atlamışım bilmiyorum eskiden az oynamıyordum utanıyorum kendimden :P Gerçekten çok güzel bir oyundur. Eğer oynamadıysanız girip deneyin derim. Uzayda geminizle savaşınızı verin :D[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE

Mesaj tarihi:
su bellow ve ondan onceki arkada$ın bah$ettigi oyunu biraz daha acıklar mı$ınız?[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti)
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Mesaj tarihi:
continuumu severim ya.cok oynardım eskiden hala da yuklu olması lazım oyunun tabi.

bazı mapler ama cok can sıkıcı continuum da yada ben seri sevidigmden onu sıkıcı geliyor[signature][hline]icqmsnmutos o'hara
  • Yeni Oluştur...