Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hoşkakalın

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu yeni öss sistemi felan olayı beni kastı ve artık internete girmeme kararı aldım paticikte çok şey öğrendim çok şey yaşadım öss yi kazanana kadar bana internet haram dedim ve kesin kararlıyım kendinize iyi bakın paticikler Seneye össyi kazandıgım şehirden kaldıgım yerden devam edeirm inşallah[signature][hline]Pluton a.k.a Trible
Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir
Hayatımın En Güzel Günü
Mesaj tarihi:
en iisi sınawdan sonra rahat rahat takılırsın
basarılar dılerım ınş ıstedığın seylerı yasarsınn gorusmek uzere;)))[signature][hline]I'm gonna be your number 1!!!!
:))))))
Mesaj tarihi:
iyi bak kendine doomgünü kardesim.
umarim basarir ve istedigin yerlere gelirsin.[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim
Mesaj tarihi:
Başarılar dilerim keşke bende senin gibi yapabilsem 2. kez öss ye hazırlanıyorum ama intenetten vazgeçemiyorum :)[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.
Mesaj tarihi:
En doğru kararı vermişsin.
Başarılar ve sabır diliyorum :))[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
aynı dert bendede var suana kadar denemelerimde düsüs gormedim yükselis gordum ama en dogru kararı vermissin keske bende bırakabilsem iyi calısmalar[signature][hline]Zergling günlerden bir gün demiski:
Ne giriyon lan charımla...
Mesaj tarihi:
yürekten başarılar.
ii bi karar keşke her sıkıldıımda bende nete girebilmeme iradesinde olabilseydim.
ayrıca da tebrikler.[signature][hline]..
içimdeki şeytanın ensesindeyim..
destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim..
Mesaj tarihi:
Görüşmek üzere iyi çalışmalar-başarılar...
Not:Eeee kaç hafta sonra gelicek iddiaya giren?[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Mesaj tarihi:
en iisi bnde fen lisesi tarihinde bi ilk olacam bu ortalamayla :D en iisi neti bırakmak bide ben bırakabilsem. Neyse sana gerçek hayatta we öys de başarılar[signature][hline]Nick:Rodrigueztr
Level:60
Server:Ares
Karakter:Ezik mage:D
Irk:Human
Mesaj tarihi:
sınavı bu kadar ciddiye alma bence.ya tabi önemse ama hayatından da vazgeçme bence..ben sınav dönemi her haltı yaptım ama şimdide istediğim fena sayılmayan bi bölümdeyim..hayırlısı buymuş.sende hayırlısını iste..ama zindan etme hyatı,sadece çabala..gerisi gelir zaten[signature][hline]bir gülsen ağlayacağım,bir gülsen kendimi bulacağım
  • Yeni Oluştur...