Pluton Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Bu yeni öss sistemi felan olayı beni kastı ve artık internete girmeme kararı aldım paticikte çok şey öğrendim çok şey yaşadım öss yi kazanana kadar bana internet haram dedim ve kesin kararlıyım kendinize iyi bakın paticikler Seneye össyi kazandıgım şehirden kaldıgım yerden devam edeirm inşallah[signature][hline]Pluton a.k.a Trible Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir Hayatımın En Güzel Günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 en iisi sınawdan sonra rahat rahat takılırsın basarılar dılerım ınş ıstedığın seylerı yasarsınn gorusmek uzere;)))[signature][hline]I'm gonna be your number 1!!!! :)))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Başarılar, iyi çalışmalar ;) görüşmek üzere.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 iyi bak kendine doomgünü kardesim. umarim basarir ve istedigin yerlere gelirsin.[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Başarılar dilerim keşke bende senin gibi yapabilsem 2. kez öss ye hazırlanıyorum ama intenetten vazgeçemiyorum :)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 En doğru kararı vermişsin. Başarılar ve sabır diliyorum :))[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 dıııt doru cevap ve 10 puan[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aysiku Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 okadar kitleme kendini yaa arada gir kafan dağılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 başarılar, tekkar görüşmek üzere.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 aynı dert bendede var suana kadar denemelerimde düsüs gormedim yükselis gordum ama en dogru kararı vermissin keske bende bırakabilsem iyi calısmalar[signature][hline]Zergling günlerden bir gün demiski: Ne giriyon lan charımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 yürekten başarılar. ii bi karar keşke her sıkıldıımda bende nete girebilmeme iradesinde olabilseydim. ayrıca da tebrikler.[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Görüşmek üzere iyi çalışmalar-başarılar... Not:Eeee kaç hafta sonra gelicek iddiaya giren?[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 görüşmek üzere[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 en iisi bnde fen lisesi tarihinde bi ilk olacam bu ortalamayla :D en iisi neti bırakmak bide ben bırakabilsem. Neyse sana gerçek hayatta we öys de başarılar[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hadi bakalım kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Pluton üzdün bizi be. tüh neyse. öss daha önemli.[signature][hline]I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duman192 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 sınavı bu kadar ciddiye alma bence.ya tabi önemse ama hayatından da vazgeçme bence..ben sınav dönemi her haltı yaptım ama şimdide istediğim fena sayılmayan bi bölümdeyim..hayırlısı buymuş.sende hayırlısını iste..ama zindan etme hyatı,sadece çabala..gerisi gelir zaten[signature][hline]bir gülsen ağlayacağım,bir gülsen kendimi bulacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 kolay gelsn tebrik ederim bu arada. :) bırakmak senin icin kolay.[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar