Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Slm yeni basladım itemler konusunda yardım edermisiniz


Herenos

Öne çıkan mesajlar

Merhaba bende yeni basladım Ascaloncıtyden set aldım bunları gelistirebiliyomuyuz veya gelistiyosak nasıl yapıyoruz yerden bazı taslar dusuyor(skull,eyes vbvbv.. bu taslar neise yarıyor genel olarak)bide elimde bır hammer var bunuda gelistirebilirmiyim lutfen yardımcı olursanız sevinirim armorlarım ve elimdeki silahlar konusunda (Warrior ırkıyım savascı ırk)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hayır axe fiend armor Axe fiend denen bi yaratığın zırhının parçası. onlar sadece Salvage (yani parçalamak) için kullanılıyor. parçaladıktan sonra hammadde elde ediyosun mesela iron ingot falan gelir. sadece şehirlerden alınan armor'ları kullanabilirsin. oyunda ilerledikçe ana şehirler açıcaksın ve o ana şehirlerde birazdaha gelişmiş armorlar olcak en sonunda Droknar's Forge isimli şehri açtığında orda en iyi zırhı bulucaksın. zırhlara Rune denilen eklentiler koyabilirsin. Rune Trader'lar var şehirlerde ordan bakabilirsin hangi rune neye yarıyor.[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Monk of Bodom (Mo/W)
Elessar Kabraxis (R/N)
Yirtik Rahibe (Mo/Me PvP Healer)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda 20. levele geldiğinde maximum dmg li silahlar çıkacak yani o dmg den yukarı silah olmayacak :) o silahların içine expert slave kitte parçaladığın metaryallerden çıkan runeleri koyabilirsin bu runeler özelliklerine göre +dmg veya armor gibi atrubuteler verecek silahına, PvP içinde random PvP alanlarına girip orda kazandıkca topladığın puanların karşılığı vendordan silaha rune ekleye bilirsin ama unutma bunun için puan toplaman lazım[signature][hline].
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet ilk edevatı almak için 1000 puana ihtiyacın var sonra bunlarında farklı özellikleri olanlar var onlarıda alabilirsin ve PvP yapıp kazandıkca bunları tamamlıyorsun kendi klasınla ilgili büyüleride burdan puan karşılığı alabilirsin teorik olarak puanların yeterse herşeyi alabilirsin :)[signature][hline].
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...