Herenos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Merhaba bende yeni basladım Ascaloncıtyden set aldım bunları gelistirebiliyomuyuz veya gelistiyosak nasıl yapıyoruz yerden bazı taslar dusuyor(skull,eyes vbvbv.. bu taslar neise yarıyor genel olarak)bide elimde bır hammer var bunuda gelistirebilirmiyim lutfen yardımcı olursanız sevinirim armorlarım ve elimdeki silahlar konusunda (Warrior ırkıyım savascı ırk)
Herenos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ya bide su Axe Fiend armor diye bi tas buldum bu tas axele falanmı birlesiyo eger oyleyse nasıl yapıyoruz???
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 hayır axe fiend armor Axe fiend denen bi yaratığın zırhının parçası. onlar sadece Salvage (yani parçalamak) için kullanılıyor. parçaladıktan sonra hammadde elde ediyosun mesela iron ingot falan gelir. sadece şehirlerden alınan armor'ları kullanabilirsin. oyunda ilerledikçe ana şehirler açıcaksın ve o ana şehirlerde birazdaha gelişmiş armorlar olcak en sonunda Droknar's Forge isimli şehri açtığında orda en iyi zırhı bulucaksın. zırhlara Rune denilen eklentiler koyabilirsin. Rune Trader'lar var şehirlerde ordan bakabilirsin hangi rune neye yarıyor.[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Yirtik Rahibe (Mo/Me PvP Healer)
Herenos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 simdi oldu peki bu parcalama isini nasıl yapıyoruz bıde savascı silahlarınada (genel olarak)bu tarz islemler yapabiliyomuz cevabın icin tesekur ederim
oktayca Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 her silah parçalanabiliyo yalnız, sarı silahlar expert slave kitte parçalanıyo diğer silah ve armorlar slave kitte silaha göre içinden metaryal yada rune çıkıyor[signature][hline].
Herenos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 icerik cok hosuma gitti son bi soru daha silahımı(savascıırkı) guclendırmek icin vurusgucu vb. bakımdan ne yapmamamı onerirsiniz
oktayca Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 oyunda 20. levele geldiğinde maximum dmg li silahlar çıkacak yani o dmg den yukarı silah olmayacak :) o silahların içine expert slave kitte parçaladığın metaryallerden çıkan runeleri koyabilirsin bu runeler özelliklerine göre +dmg veya armor gibi atrubuteler verecek silahına, PvP içinde random PvP alanlarına girip orda kazandıkca topladığın puanların karşılığı vendordan silaha rune ekleye bilirsin ama unutma bunun için puan toplaman lazım[signature][hline].
Herenos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 sagolasın cevapların icin 12lvl geldim artık
Herenos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 yani senın dediklrini denemeye baslıcam pvpde biraz oynamıstım demekki daha fazla zaman gecirmemiz gerekiyor
oktayca Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 evet ilk edevatı almak için 1000 puana ihtiyacın var sonra bunlarında farklı özellikleri olanlar var onlarıda alabilirsin ve PvP yapıp kazandıkca bunları tamamlıyorsun kendi klasınla ilgili büyüleride burdan puan karşılığı alabilirsin teorik olarak puanların yeterse herşeyi alabilirsin :)[signature][hline].
Elan_Morin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 vurusunu guclendirmek istiyorsan strength adli attribute e puan vermen lazim.Her 1 strength puani %1 armor penetration saglar buda dmg ini artirir.En az 10 olmasini tavsiye ederim[signature][hline]Logain Taron Scylla The Elder Everything for Dark Saga
Herenos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ilginiz icin tesekkurederim
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Bende yeni başladımda oyuna. 5. level elemantalist/mesmer oldu char. Fakat türk falan göremedim oyunda hiç. Ulaşabilceğim guild falan var mı hiç ?[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsın..Listem Efsane topic
Elan_Morin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Bildigim 4 tane turk guild i var.Eger isimlerini ve officer larini istersen pm atabilirim.
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 iyi olur, tek başıma takılmak istemiyorum.[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsın..Listem Efsane topic
Öne çıkan mesajlar