Daniel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Arkadaslar bana böyle karsısına gecilipte rakı içilebilecek müzikller söylermisiniz kemanlı falan ?[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel
tellos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 walla ben rakı ile yunan müziği olur diye düşünürüm.[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen)
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 tyrk sanat muzikleri dinle süper oluyo yada cengiz babadan koy bişler..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 cengiz orhan ibrahim sweetvoice rulz[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 adnan şensesin şarkılarıyla içenler var.ben herşekilde içerimde... vizyonla ne alaka?ehehe[signature][hline]FİLTHY PLAY [Bu mesaj Fistan tarafından 19 Kasım 2005 17:10 tarihinde değiştirilmiştir]
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 vizyon =)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 heralde yandanda televizyon açık olucak onu unutmuş arkadaş[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 zeki müren[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Benim gibisini google bile bulamaz
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 direk Zeki Müren. bi de Yıldırım Bekçi.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 zeki müren in hangi şarkılarını tavsiye edersiniz kahir mektubu var onu dinliyorum idare ediyorum baska daha cok arşiv lazım[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Zeki Müren - İmkansız Zeki Müren - Biz Ayrılamayız Zeki Müren - Elbet Bir Gün Buluşacağız Zeki Müren - Sorma Zeki Müren - Sana Muhtacım Zeki Müren - Ah Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...
lizardking Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bunlara dair download edecek bi link varmı?
agrian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 güçlü soydemir[signature][hline]Savaşlardan kimse masum çıkmaz., bazıları ise hiç masum çıkmaz. Sonsuz bozkırların, kıtlığın ve yaşayan hemen her şeyin düşman olduğu bir dünyada ise savaş kaçınılmazdır.
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 orhan gencebay klasikler 1 ve 2 zeki müren bi de müslüm gürses, özellikle sensiz olmaz illaha şarkı adı istiyorsan onu da geçeriz tabii not: aşırı tüketim duygusal patlamalara ve onun yan etkilerine yol açar. temkinli dinleyin. emniyet kemerinizi takın[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
toggie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Batsın bu dünya (remix) Leylim Ley Kavur balıkları =P[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth |
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 www.turkboard.org Zeki Müren'in hemen her albümünü (ve daha nice depresyon şarkısını) burada bulabilirsin; ne var ki üyelik gerekiyor.
irin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 yeni rakı albumu her turk gencinin elinin altında olması gerekirr.muthiş bişi[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Syn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Coşkun Sabah,Mustafa Keser,Hakkı Bulut,Orhan Gencebay,İbrahim Tatlises,Hakan Altun,vs.. Daha yazayımmı. Ha bide Almanca Çetin Çetinkaya war ;-)[signature][hline][b]Fellichita 182[b]
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Yavuz Bingöl , Edip Akbayram iyi gidiyor valla :)[signature][hline]SéuL Roì
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 müzeyyen senar :)[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Alla allaaaa Bence de 70'ler klasik rock iyi gider. Deep Purple, led zeppelin v.b.[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler.
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Ictigin raki ouzo ise, Sirtaki[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Balık Ayhan kral...[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 imparator - bir kulunu çok sevdim imparator - nankör kedi imparator - mutlu ol yeter edip akbayram - aldırma gönül erkin koray - fesupanallah murat göğebakan - yaralı murat göğebakan - ayyüzlüm allaturka fmdeki neredeyse tüm şarkılar :)[signature][hline]msn : [email protected] [PS]Lightning Vortex Tutorialı [PS]Twirling Vortex Tutoriali
duende Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bizim ucanadamla müslüm gürses dinleyip raki içmek gibi bir fantezimiz var birgün elbet gerçeklestirecegiz...[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
Öne çıkan mesajlar