Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 mesela bütün bateristler ramazan davulcusu olsa nası olurdu diye düşündüm de bi kaç örnek veriyim dedim; bonzo: bi anda kendinizi çılgınca bağırıp çağırarak, dans ederken bulursunuz. kapıya geldiğinde ona şöle güzel bi merdiven satın aldığınızı söylersiniz koşa koşa gider. dave weckl: daha çalalı 5 dakka olmasına rağmen çoktan kalkılmış, sahur yemeği yenilmiş, hatta geri yatılmış olursunuz. bu hıza böyle muamele. bu arada o sizin kapınıza çoktan gelmiştir ama aceleden zile basıp kaçmıştır bile. ringo starr : yanınızdaki insanlarla kol kola girip şarkı söylemeye başlarsınız. bahşiş istemeye gelidiğinde de şöle güzel bi barış amblemi heykelciklerinden (ne dedim ben?) verirseniz yeterli olur. dave lombardo: ehehe bilmiyorum noolur:) dennis chambers: gece gece kapınızda bi zenci görmenin tedirginliğiyle hızla kapıyı geri kitleyip yorganın altına kaçarsınız. ian paice: yok yok kapınıza kadar gelemeden düşer ölür bu. her gece her gece kalbi dayanmaz alimallah. ron bushy: o kadar uzun süre çalar ki, artık çalmayı bıraktığında iftar vakti felam bile geçmiş olur. dave grohl: güzel güzel davulunu çalarken bi anda davulu fırlatıp eline bi adet mandolin alır ve bundan soraki müzik hayatına telli aletlerle devam eder. igor calavera: her gece gaza gelip ramazan davulunu patlattığı için bahşişe ihtiyacı vardır. mazereti olduğu günler yerine abisi geçip elektro sazla sizi uyandırır. Örnekleri siz çoğaltın ama olsa hiç fena olmazdı yani. düşünsenize kapınıza bi bonzo geliyo filan ;)[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 hiçbirini tanımıyorum da dave weckl çok hoşuma gitti.[hline]By Gamers For Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 lars ulrich: ben geldiğinde eve hapsederim bişi olmaz :)[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 mike portnoy: öğlen vaktine kadar çalmayı deniycei için ertesi gün ölü olarak bulunur. simon phillips: nası çalıyo lan bunu diye herkes pencerelere üşüşüceği için sahur olmaz aç kalır herkes ertesi gün.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 mike portnoy kapıyı kasarak çalacağı için açmam ben[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı abuzittin (14:22): ben büyüyünce frp olmak istiyorum Bivrip (14:26): *dumurdan dumura koşar* abuzittin (14:29): dumur ne ya dumura mı kosucam frp olmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loserandlost Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Vala saydıkalarınız ramazanda gelse hakkaten iyi olabilir.:) 3 sene önce ramazanda davulcunun arkasına solo attıgımı bilirim :) trying to send the message Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Nicko Mc Brain davulu çalarken bir yandan da bilumum şebeklikler yapar. Siz kapıyı açtıktan sonra da üzerine bir de fıkra patlatıp aldığı bahşişi sonuna kadar hakeder.[hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 said: Bonecrusher, 17 August 2003 04:44 tarihinde demiş ki: hiçbirini tanımıyorum da dave weckl çok hoşuma gitti.[hline]By Gamers For Gamers Dave weckl Dünyanın En Baba baterist'idir desem yeridir. (Yıllarca bateri çalışıyorsun ve artık bateri de cha cha ne bileyim bossa nova çalmaya başlıyorsun bunu trompetler ve harika ritimler koyuyorsun işte dave weckl ortaya çıkıyor) John Dolmayan:Onun çaldığı eksik ritimlerle bir şarkının daha ritmini çıkartırsınız :-P[hline]Elros Lúinwë Nevermind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar