sbora Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 BMW M5 Touring 507hp [spo1=M5 Touring 1][/spo] [spo2=M5 Touring 2][/spo] [spo3=M5 Touring 3][/spo] [spo4=M5 Touring 4][/spo]Audi S6 Avant 440hp [spo5=Audi S6 Avant][/spo] [spo6=Audi S6 Avant][/spo] [spo7=Audi S6 Avant][/spo]Mercedes E63 AMG T-Wagon 470hp [spo8=Mercedes E63 AMG T-Wagon][/spo] [spo9=Mercedes E63 AMG T-Wagon][/spo] [spo10=Mercedes E63 AMG T-Wagon][/spo] [spo11=Mercedes E63 AMG T-Wagon][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 M5 Touring nedir Allah' ım ya, bunları alanlar var bide. Spor desen değil, aile arabası desen değil. Şimdi arkaya ben çocuklarımı atıp altımda M5 Touring olucak ben 100 - 120 yi geçmicem? Arabayı redline a sokmadan vites değiştiricem fln. Bana göre değil =)[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Persky Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mercedes gibi bi markada SW çıkartan zihniyetin aklına tükürim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 hoja yeni s6 ne zaman çıktı ya? ilk defa gördüm :D hepsi ayrı güzel de audi'nin yeri başka. station wagon arabayı spor araba yapan marka audi. rs6'yı 4 gözle bekliyoruz. 500+ bg. diye söylentiler varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 hepsi birbirinden harika. 3 tane alacaksın diğerlerinin hakkı geçmesin diye. m5 touring suv gibi maşallah. süper.hayranıyım bu tarz arabaların.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 selam, bmw'nin o cücük böbrekli tasarımına uyuzum. mercedes desen, klasik mercedes işte. yine de göze batmayan yumuşak bir tasarımı var. audi deseniz, ben neler derim susmam. onu da geçelim :P rs deseniz kimsenin konuşmasına gerek kalmaz zaten, gözlerimiz ve akan salyalarımız tercüman olur hissiyatımıza ;) saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 selam, ne varsa yine eskilerde var :P [spo1=eski rs6'mısssssss][/spo] [spo2=eski kasa m3 csl ][/spo] şimdi şu güzel bmw'e bakın ve bir de sokaklarda ben yeniyim diyerek dolaşana bakın. ahh-ahhhhhhhh bu tasarımcıları vurmak lazım. saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 evet o M3 hakkaten süper bir tasarımdı, mesela Subaru Impreza da böyle, araçların tasarımını yeniledikçe sanki daha ucubik şeyler yapmak zorundaymışlar gibi çirkinleştiriyorlar kasaları nedense bu arada eski RS6 da hakkaten SUV fikrinin öncüsü gibi duruyor yaw[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 audi daha güzel bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 selam, blackrose, prozzak'ı hemen halat ile bağlayıp kendi safımıza çekelim :P ne güzel konuştu öyle :) saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Ilk 3 araba arasinda kesinlikle audi cok daha guzel.. ................................................................... :rock: Ama M3 FTW :rock:[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: [Bu mesaj Quibble tarafından 22 Aralık 2005 14:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 kabul etmek lazim ki bmw yeni kasada cuvalladi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 audi harbi hastalık ya o önü bitiriyo zaten olayı[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Koymayın şu Audi resimlerini içim gidiyor (:[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ya daha rs6 çıkmadı. ağlayacaksanız bekleyin o zamana birlikte ağlarız. tabi türkiyeye gelirse rs6 ilk gün test sürüşüne giderim o ayrı konu. sonra kendi arabamı da çöpe atabilirim ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: prozzak, 22 Aralık 2005 10:19 tarihinde demiş ki: audi daha güzel bence merhaba aklına yolu bir , bende audiyi beğendim hörmetler[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 selam, itiraz ediyorum. tarzımı alıp devşirmiş :P saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar