Brigand Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 OKulda arka bahçede sigara içiyodum, okulda dağ başı (lise) Kürtler geldi 5 kişi. Ben insanlarla iyi geçinmeyi severim ve her zaman tatlı dilin yılanı deliğinden çıkardığını düşünürüm. Ve kürtlerle iyi muhabbet edince çok sıkı dost olunuyor, ama tam tersini yaparsanız adamı keserler bile :). Neyse dinci namaza gidiyo öğlen arasında yandaki camiye :). Kürtlere "arka bahçede dolaşmayın" dedi arkasını döndü gitti, zaten yanımdalar elimde sigara içimden geldi burası devletin parkı, okul sınrları şurda bitiyo dedim :). Çocuğun biri bikere çekiyim dedi sigaradan verdim, öyle yalamadı sigarayı ama 1 kere çekti işte :). Bide ateş verdim bunlara. şöyle bi sorum olcak ağızdan ağıza sigara içince herhangi bi hastalık bulaşır mı? Birşey olacağını sanmıyorum şimdilik ama ilerde önlemimi alıyım eğer bulaşabilirse bidaha sigaralarımı paylaşmam kimseyle :)[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin by Brigand [Bu mesaj Brigand tarafından 21 Aralık 2005 22:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 sigarası yere düşüpte içmeyenlerden misiniz[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize mz: haspa fc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Don't worry Be happy. Bişi olmas =)[signature][hline]I am very happy with my carrots! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: jacabo, 21 Aralık 2005 22:08 tarihinde demiş ki: sigarası yere düşüpte içmeyenlerden misiniz Güzel bi bakış açısı :), yere düşünce içerim ama ağzı yerden daha pis olanlar vardır belki :-)[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin by Brigand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Yok, insan ağzı vücudun çoğu yerinden daha temiz diye biliyorum.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 belki kürtler(?) senden hastalık kapacak? onlarıda düşün :) hepatit taşıyıcısı olabilirsin mesela?[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Hayatta içemezdim ya. Cesaret varmış:)[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 oOoO.. Hocam sigara içiyorsun, hastalik dusunuyorsun.. Oncelikle milyonlarca zarari var.. ama illede dudak felan diyorsan.. Dudaginda yada agzinda yara olandan sakinmani dilerim.. Ucuk felan.. aids bile bulasir herhalde.. Kan yolu nede olsa..[signature][hline]Ya questioned, did I care You could ask anyone, I even said Ya were my great one Now its, over, but I do admit I'm sad. It hurts real bad, I cant sweat that, cuz I loved a hoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 gecmis olsun . en fazla 3 ay omrun var . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 şimdi başta anlattığın hikaye ile sordugun soru, 10 durak giden otobüsün şöförünün karısının ismi gibi olmuş.. bilmem başka farkeden var mı...[signature][hline]they call us problem child we spent our lives on trial we walk an endless mile we are the youth gone wild we stand and we won't fall we're the one and one for all the writing's on the wall we are the youth gone wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 benim de ilgimi çekti ama bişi demedim :) bi de direk iki kürt geldi diye bahsetmen garip olmuş[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 kürtler tabiri yanlış bi tabir bence. bizi bi arkadaş eski okulumun aşırı pis tuvaletinde yere düşen sigarayı alıp tekrar içiyodu. grip,hepatit vs.. bulaşabilir tabi, tanımadığın insanlarla böyle şeyler yapma, yani ha öpüşmüşün ha sigaranı vermişin ;) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 hastalık bulasabilir tabi ama kimden aldıgına baglı sigarayı.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 öle bi anlatmışsın ki, hayvandan beter durumdalar adamlar, bu kadar tiksiniyosun neden muhattap oldun, yada iğreniosun ben ağızdan ağıza içemem deseydin burda böcek muamelesi etmeseydin adamlara[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 geçen bir türkle beraberdim, pet şişesi vardı suyundan içtim filan, şeker verdi bana.., ders dinledik, tebeşirle tahtaya bişeyler çizdi sonra ben o tebeşiri tuttum filan, sonra otobüse bindik onlarca türkle aynı demiri tuttuk filan pek acayip bi gündü.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 kurtuluşun yok gibi bişi :/[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Komik bişi ama vücut direnci bide ve bunu ne kadar süreyle yaptığına bağlı.Eğer sürekli bir hastalığı yoksa kürtlerin yada anlık bir hastalığı olay direkt senin mikrop direncine bakar.Bir insan ne kadar mikroplu şeylerle iletişim içinde olursa direnci o kadar yüksektir ama vücut bir noktadan sonrasını koruyamaz ve hasta olursun du bakalım mikrop kapacak mı ağzında olacak mı uçuklar? *!Devam Edecek...* Bişi olmaz kötüye rahat ol;)[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 hasta bir insanda, tükürük bircok zararli madde icerir ve evet bulasici hastalik kapabilirsin. Ayrica, olay mikroskobik düzeyde oldugundan yalamasi veya dudagini deydirmesi birsey farkettirmez. Ama ayni olay biriyle öpüstügün zaman falan da var yani genel bir risk, ne sigara ile ne kürtle falan ilgisi var, ki hikaye zaten sacma olmus.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress [Bu mesaj Penthesilea tarafından 21 Aralık 2005 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: wildpervert, 21 Aralık 2005 22:44 tarihinde demiş ki: öle bi anlatmışsın ki, hayvandan beter durumdalar adamlar, bu kadar tiksiniyosun neden muhattap oldun, yada iğreniosun ben ağızdan ağıza içemem deseydin burda böcek muamelesi etmeseydin adamlara katılsam mı ki? sanki katılır gibiyim.. yok yok kesin katılıyorum *!derin nefes alir* +1[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Kürtonoji hastalığı bulaşabilir. Kendini tutamadan kızlara laf atma, takımlar düzeltmek, balgam fışkırtmak gibi hareketleri yapabilirsin. Bence şimdi ki durumundan daha kötü olamazsın.[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 aids olcan[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 bişicik olmaz yalayanlar var o tarzda ise o zmn maybe.[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 birşey olmaaaaasss aids olursun fln diomuş dimi cahil :D[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul gibi olmalı Fethi Zor Fatihi TEK ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 yaw iyide kürtlerle ne alakası var olayın ben onu çözemedim? ingiliz,alman,fransız,kürt,arap,türk,amerikan dudak aynı dudak,temiz bir -insan- değilsen ister kürt ol ister türk ol ister papua yeni gineli ol farketmez diye düşünüyorum.[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has... msn gmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Gecen gun yolda yuruyordum yari-tigre yari-kunama biri geldi(Bu sirada su iciyordum)biraz su ver dedi verdim sonra geri ictim sizce hastalanir miyim bab the k@nkler yardim pls???*?*? Ayrica o sirada ozel bir gozluk takiyordum identify race+20 veren bir gozluk o sayede tanidim yani...yaa..yaaa... [Bu mesaj Sylian tarafından 22 Aralık 2005 10:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar