Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ibrahim toraman avrupaya mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sağlam kaynaklar haberi doğruladı.ibrahimi milli maçlardan beri izlayen w.bremen,hamburg,everton vb. külüpler bjkye teklifler getiriomuş.sizce bu olay nasıl gelişir? bence bjk bırakmaz. çünkü iyi paralar verileceğini sanmıorm.[signature][hline]önce halk,sonra taht...
Mesaj tarihi:
basından sadece şansal büyüka nın haberi var.bugün(çarşamba) 3 tane menejerin turkiyeye geleceğini biliorm. ayrıca bikaç idareci durumu doğruladı.[signature][hline]önce halk,sonra taht...
Mesaj tarihi:
Haha sağlam kaynak sensin yani?

Ayrıca W.Bremen in toramana ihtiyacı yok niye alsın. Hamburg ve evertonun da çok düşündüğünü zannetmiyorum. Belki 200-300.000 dolar falan gibi kelepire bırakırsa bjk..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
yok ali sami 300.000 dolara hayatta bırakmaz:D
zaten gitmez yani beşiktaşın istediği parayı vermezler.sanmıyorum ve ümit ediyorum.[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım,
ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım.
Mesaj tarihi:
gidecekse devamlı oynayacağı bi takıma gitmeli.
yedek beklicekse gitmenin bi anlamı yok
futbolunu beşiktaş'a geldikten sonra çok geliştirdi.
geleceği parlak gözüküyo
Mesaj tarihi:
ben bir bjkli olarak gitmesini istemiorm.ama onun geleceği için tam zamanı çünkü bir daha ne milli takımda nede bjkde bu kadar parlamayabilir. ayrıca kaynağın sağlamlığı konusunda şüphesi olan arkadaşlar var galiba. inanmamakta haklı olabilirsiniz,forumlarda bu konuyu nasıl ispatlayabilirim bilmiorm, fakat gerçekten 3 külübünde menejeri türkiyeye geldi çarşamba günü.sonuçta ben ronaldinho gelcek gibi bişiy demedim,inanıp inanmama konusunda karar sizin...[signature][hline]önce halk,sonra taht...
  • Yeni Oluştur...