aytimania Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 sağlam kaynaklar haberi doğruladı.ibrahimi milli maçlardan beri izlayen w.bremen,hamburg,everton vb. külüpler bjkye teklifler getiriomuş.sizce bu olay nasıl gelişir? bence bjk bırakmaz. çünkü iyi paralar verileceğini sanmıorm.[signature][hline]önce halk,sonra taht... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ibo gidecem derse gider. sağlam kaynakları görebilirmiyiz?[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 basından sadece şansal büyüka nın haberi var.bugün(çarşamba) 3 tane menejerin turkiyeye geleceğini biliorm. ayrıca bikaç idareci durumu doğruladı.[signature][hline]önce halk,sonra taht... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Cok saglammis kaynak. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 şANSAL DİOSA O YARIN FURBOLU BIRAKIR :P[signature][hline]:Noth1ng:/3x/Olympia/Karus/Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 gitmez[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Haha sağlam kaynak sensin yani? Ayrıca W.Bremen in toramana ihtiyacı yok niye alsın. Hamburg ve evertonun da çok düşündüğünü zannetmiyorum. Belki 200-300.000 dolar falan gibi kelepire bırakırsa bjk..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 yok ali sami 300.000 dolara hayatta bırakmaz:D zaten gitmez yani beşiktaşın istediği parayı vermezler.sanmıyorum ve ümit ediyorum.[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 bence gitmei ve kendini geliştirmeli bi şekilde. bakın alpay gitti dünyaya açıldı , eskisinden daha iyi adam pataklayıp , daha iyi penaltı yaptırtmıyor...[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
johndoe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 gidecekse devamlı oynayacağı bi takıma gitmeli. yedek beklicekse gitmenin bi anlamı yok futbolunu beşiktaş'a geldikten sonra çok geliştirdi. geleceği parlak gözüküyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ben bir bjkli olarak gitmesini istemiorm.ama onun geleceği için tam zamanı çünkü bir daha ne milli takımda nede bjkde bu kadar parlamayabilir. ayrıca kaynağın sağlamlığı konusunda şüphesi olan arkadaşlar var galiba. inanmamakta haklı olabilirsiniz,forumlarda bu konuyu nasıl ispatlayabilirim bilmiorm, fakat gerçekten 3 külübünde menejeri türkiyeye geldi çarşamba günü.sonuçta ben ronaldinho gelcek gibi bişiy demedim,inanıp inanmama konusunda karar sizin...[signature][hline]önce halk,sonra taht... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 kalsın ya daha nereye?[signature][hline]Nietsche is dead... God!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 güzel oyunun devam ederse alırlar zati yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar