Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fıkra !

Aykan

Öne çıkan mesajlar

cocuklar mahallede top oynuyorlarmış, top perili evin bahcesine kaçmış cocuklar korkularından oraya kaçan hiç bir topu alamadıkları için üzlüyorlarmış.
Minik ali annesine gitmiş
Anne bizim topumuz gene kaçtı.
Annesi ii ce sinirlenmiş ve bu perili evin bahcesine girip cocuklara aslında korkulacak bişi olmadığını kanıtlamak istemiş.
Ali nin annesi duvardan atlayıp bahceye girmiş tam topa doğru giderken ayağı bir lambaya çarpmış.
Lambadan cin çıkmış.
Cin kadına 3 isteğin var demiş
Kadın istemiş istemiş istemiş
Cin bütün istklerini yerine getirdiğini sölmemiş.
Cin birden dertli bir şekilde kadına bende yıllardır o lambanın içinde nası sıkıldım bi bilseniz, yüzyıllardır kimseyle birlikte olmadım demiş.
Kadın tamam diyip orda işi halletmişler.
Sonra iş den sonra sigara içiolarmış cin demişki kadına
Ya sende bu yaşına geldin hala cinlere perilere inanıosun ya helal demiş :)[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 23 Aralık 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
abi fikra iyiymis de Masal Saati'ndeki Sahan gibi anlatmissin tam ya :)

Evet cocuklar Fight Club

AHahha süpersin :)[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı

Sosyal ağlarda paylaş

lol :D[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Kopar :D[signature][hline]Tanrıdan Diledim Bu Kadır Bu Kadar Dilek
Bana Kısmet Değil Dızınde Yatmak Aman Aman
Dızınde Yatıpta Yuzune Bakmak Aman Aman

Gel aman aman yanıma kıyma bu yazık canıma
Bir kara kaşın bir kara gözün eriğiyor halına...

Piskopatım Uleeee Tırşık Tırşık
Sosyal ağlarda paylaş

Fıkra eksik..Normalde o kadının birde kocası var..Bunlar beraber giriyorlar..daha sonra cine isteklerini söylüyorlar..Cinde bunlara

-uzun zamandır kimse ile birlikte olmadım o yuzden bunları yapacak kudretim yok biryle birlkte olsam hemen yapıveririm demiş..

Kadın kocasına bakmıs..Kocası dusunmus madem o kdr zengin olcaz bi kereliğine olsun...

Karısı ile cin içeri girmiş..İşi pişirmiş.. (ohh yeahh vb. action durumları) ..Daha sonra kadın giyinip giderken cin kadına bir soru soprabilrmym demiş..kadınn ewt cewabı üstüne cin sormus:

Ya senin kocan bu yaşına gelmiş halen cinlere inanyor yasık sana..

:D
[signature][hline]I'm walking in Darkness alone , with my dead dream and rotten body...
The God cursed us but we never select the Light way..And The Devil gave to Tzimisces some reward..And We never forget it's say:
Death isnt hard,if you select real way..

Arndiol Khadgar Dunedain DragonFire the Vampire
Sosyal ağlarda paylaş

said:
geffen, 23 Aralık 2005 19:21 tarihinde demiş ki:
hehe
,

arkadasım yazarken ellerin agrımadı mı :D[signature][hline]I'm walking in Darkness alone , with my dead dream and rotten body...
The God cursed us but we never select the Light way..And The Devil gave to Tzimisces some reward..And We never forget it's say:
Death isnt hard,if you select real way..

Arndiol Khadgar Dunedain DragonFire the Vampire
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arndiol_Vampir, 23 Aralık 2005 19:20 tarihinde demiş ki:
Fıkra eksik..Normalde o kadının birde kocası var..Bunlar beraber giriyorlar..daha sonra cine isteklerini söylüyorlar..Cinde bunlara

-uzun zamandır kimse ile birlikte olmadım o yuzden bunları yapacak kudretim yok biryle birlkte olsam hemen yapıveririm demiş..

Kadın kocasına bakmıs..Kocası dusunmus madem o kdr zengin olcaz bi kereliğine olsun...

Karısı ile cin içeri girmiş..İşi pişirmiş.. (ohh yeahh vb. action durumları) ..Daha sonra kadın giyinip giderken cin kadına bir soru soprabilrmym demiş..kadınn ewt cewabı üstüne cin sormus:

Ya senin kocan bu yaşına gelmiş halen cinlere inanyor yasık sana..

:D

Şimdi YARILDIM :D:D:D[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice.
Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme.
Kalbim tik tak atıyor for you çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...