hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Malzemeler: Hazır köfte (metroda 150lik paketler halinde var) ekmek tava sıvı yağ ocak ateş domates kesme tahtası bıçak buz kola bardak tabak tost makinesi ketçap tuz tercihen mayonez, hardal ilk önce tavamıza biraz sıvı yağ koyuyoruz sonra buzluğumuzdan köftelerimizi çıkarıyoruz sonra tavadaki yağ iyice kızmadan köftelerimizi atıyoruz, ve MUTLAKA ateşin altını en kısığa getiriyoruz köfteler bi yandan kızarırken domatesimizi alıyoruz domatesimizi düz bi şekilde dilimliyoruz, büfeci usülü yaparsanız yeşil yerini ayıklamazsınız yoksa ayırın orayı arada köftelerimize bakıyoruz ki yanmasınlar baktık olmuş gibiler çeviriyoruz sonra yarım ekmeğimizi kesiyoruz hemen ardından tost makinemizi ısıtmaya başlıyoruz.. (%99unda fişi takmak yeterlidir) sonra dilimlediğimiz domatesleri ekmeğimize koyuyoruz üstüne de tuz serpiyoruz şimdi köfteleremizle ilgileniyoruz. her köşesi pişecek 4 tarafı da 2 tarafını kızartıp kaçmayın.. köfteler piştikten sonra ekmeğimize resimdeki gibi yerleştiriyoruz, ama uç kısmına tek kat köfte koyuyoruz çünkü ekmeği kapatınca taşabilir.. ketçabımızı ve tercihen mayonez ve hardalımızı koyuyoruz ekmeğimizi kapattıktan tost makinesine girmeden önceki son hali.. şimdi ekmeğimizi tost makinesine resimdeki gibi ucu dışa gelecek şekilde koyuyoruz. kapağı kapatırken sakın kitlemeyin, fazla sıkıştırmayında önce azcık bastırın amacımız tost yapmak değil tat vermek ekmeği ısıtmak.. o ısınırken bardağımızı alıyoruz ve içine buzumuzu atıyoruz. sonra kolamızı da ekliyoruz. kapağını kontrol ediyoruz milyonda birde olsa hediye çıkabilir. 3-5dk sonra ekmeğimizi tost makinesinden alıyoruz ve tabağa koyuyoruz tost makinesinin fişini çekiyoruz. tavanın altını kapattığımızdan emin oluyoruz... sonra bardağımızıda alıp masamıza yöneliyoruz aaa virüs buldu program neyse yemekten sonra artık.. afiyet olsun..[signature][hline][/b]Msn adresimArtık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayımkarakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Bu saatte bu yapılır mı Hele su resme bak nassı duruolar orda[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki: benım ıcımde ama her an bosalabilirim Erutan, 19 Haziran 2005 22:19 tarihinde demiş ki: Sias... ben herif değilim Bana herif diye hitab etme pis cocuk... bana oğlan diye hitap et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Güzel olmuş..ama köfte çok olmamış mı ya onun yerine 2 tane yapardın... garip demekki öğrenci evi değil orası =)[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 öğrenci evi değil dorudur :) ama böyle daha lezeetli durmuyomu :) zaten 150 tane köfte var nası yersen ye[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 dimi .. :) walla hayret ettim ben yannış köfte yapıyorum benimkilerin genelde 2 tarafı pişiyo.. inegöl,tekirdağ köftelerinde hep öle.. nasıl becerdin tavada onla mı uğraştın ? ama biraz erken yollamışsın 2-3 gibi göndersen..millet kudururdu herhal[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 köfteler dikdörtgen diilmi?? önce geniş tabanlar sonra dar tabanlar pişer[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bismillah..ben öteki dunyada sorucam size.. ulan sizin yüzünüzden balık ayhan gibi olacam bea.. benım sucum ne kilo almamda..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 O köfteler buzlu gibiydi, buzlarının erimesini bekledin mi? Öyle buzlu buzlu yapınca zararlı olduğunu duymuştum.[signature][hline]Kuzgun'dum ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 yok beklemedim ne zararı olcak su onlar eriyo sonuçta ısıya dayanamayıp[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 hem sen bunun yararlı olduğunumu düşünüyosun[signature][hline][/b]Msn adresimArtık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayımkarakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoOb Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 abi gece gece yapmayın bari. zaten karnım da aç. gitcem gecenin bi yarısı mutfaa yemek almaya bütün ev uyancak. git yat ne işin var bu saatte gibi laflar duymak zorunda kalcam sizin yüzünüzden.[signature][hline]Üşüyorum... Aslında üşümüyorum serinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 git yat ne işin var bu saatte[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 yaa yapmayın şunu akşam akşam.. aç var tok war kardeşim..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoOb Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: fastreload, 07 Temmuz 2005 02:06 tarihinde demiş ki: git yat ne işin var bu saatte hoşuna gitti dimi :D[signature][hline]Üşüyorum... Aslında üşümüyorum serinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Resimler gozukmuor :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 keşke gozukmese off off bide yakından çekmiş sadoviçi :([signature][hline]Lianna Human Paladin Penthesilea'sız Paticik, Yapraksız Ağaca Benzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 şimdi bu pizzaya benzemez öyle höldür diye yememek lazım...ne var ne yok üstüste hepsini ortaya yığın , boyun 3 katına çıkmasına aldırmayın...sonra etraftaki boş yerleri yiyin , en sonda da o herşeyi doldurduğunuz bölümü yiyin , afiyet ossung :)[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 evet pizzaya benzemez bu[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 canım çekti :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 let the master enlighten you... lesson 1: ultimate köfte-ekmek şimdi öncelikle köfte ekmek hazır köfteyle yapılmaz çünkü hazır köftelerin çoğu dandiktir.güzel olanları sadece migros gibi marketlerde el yapımı olanlardır ve kasap köfteleridir.kasap köftelerinde çoğu kasap iplemeden yaptığından tadı iyi olanı sadece kalite kasaplarda bulabilirsiniz.marketlerde ise genelde aynı olur köfte içeriği, belirli standartları vardır. hazır köfteler özellikle bu pınar vs. el yapımı olmayanlar tavada iyi olmaz.olur da mecburen bunlara kaldınız diyelim, mangal şarttır.ev köftesi bu işin ultimateidir.kesinlikle maydonoz bulundurulmalıdır ama kafi miktarda konmalıdır.maydonozdan sadece ben proyum, en ala köfteyi hazırlarım diyenlenler muaf tutulur.ekmek yumurta vs. kıvamını tutturmak deneyim işidir. mangalın her köfte ortamında bonusu vardır.mümkünse tavada uğraşmayın, köfteye hakaret etmeyin. ekmek seçimi önemlidir, madem böyle bir işe giriştiniz üşenmeyin fırına kadar gidin düzgün bir ekmek seçin.tam bu işe uygun köfte ekmeklik boyutta ekmekler var. içerik ne olmalıdır? içerik konsepte bağlıdır.nasıl bir köfte ekmek istediğinize bağlıdır. bazı kurallar vardır.ketçap ile domates aynı ortamda bulunuyorsa daha whopperımsı bir konsept seçmişizdir ve soğan koymak şarttır.soğan ince kesilip, ekmek arasına konmadan önce pişirilmelidir.mangalla yaptığınızı farz ediyorum, soğan imbalar imbası güzellikte olur pişince.mangalla yapmadıysanız utanın.hemen gidip bir mangal satın alın. ketçap köfteekmeğin ultimate ini kısmen bozar, ketçaplı kombinasyonlar acele işler içindir.ketçap kullanmak zorunda kalırsanız acılı ketçap kullanmak farzdır.marka olarak heinz tavsiye ederim, daha ucuz alternatif için katkısız tat ketçap. biber turşusu imbalar imbası bi katkı sağlayacaktır.resmen köftenin pezevengidir. kalite hardalınız varsa kafi miktarda ketçaplı konseptte kullanılabilir.tabasco jalapeno vs. soslarınız varsa öldürmeyecek, tadında bırakacak miktarda koymaktan çekinmeyiniz.salata tercih meselesi.mayonez sadece salata varsa biraz konmalıdır, konmasa da olur. domates ve soğan olmazsa olmazdır.domatesi pişirip öldürmeyin sakın.domates taze, diri haldeyken bu işe uygundur. köfteyi pişirirken bir tarafı piştikten sonra tersini çevirdiğinizde ekmeği bir süre içi köfteye değecek şekilde pişmekte olan köftenin üstünde tutmak, ekmek içeriğini taşmayacak şekilde hazırlamak, domatese kafi miktarda tuz koymak birkaç ek püf noktadır. Köftehor Arcane[signature][hline]SBGG! - Headshot Studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ee resim?? bide o anda mangal mı yapaydım yani??.[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 çok lezzetli görunuyo,ellerine sağlık:D[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 off zaten karnım açtı ağlıcam şimdi :'([signature][hline]I'm For ReaL * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 siz ne diyosunuz kahvaltıyla duruyorum ben , sefaleti yaşıyorum burda. yemek tutoryıllarına giriyorum kendimi alamıyorum.[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Offfff abi varya nasıl ağzımın suyu aktı anlatamam[signature][hline]oh yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar