Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşka bakın !

Aykan

Öne çıkan mesajlar

-POSTER İŞE YARAMADI-
Bursa'da çılgın aşık Yunus Kumru, sigara içtiği için kendisini terk eden sevgilisinden af dilemek için sigarayı bıraktı, üstüne bir de fotoğraftaki afişleri şehrin dört bir yanına astı. Ancak tüm çabalar boşa gitti, kız arkadaşı affetmedi. Yunus sigaraya başladı mı bilemeyiz ama böyle inatçı aşk düşman başına!
[spo1=ways bea][/spo][signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı

Sosyal ağlarda paylaş

Ahahahha
kızda fena deilmiş hani ifiş yaptırılacak cinsten[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı

Sosyal ağlarda paylaş

Kızın cenazı ne zaman kalkıodur acaba :([signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler...
Sosyal ağlarda paylaş

Ulaa Kızıda Kendinide Rezil ettin
Bölece Sigaranın Bir Zararını Daha Kevşetmiş Olduk :D[signature][hline]Tanrıdan Diledim Bu Kadır Bu Kadar Dilek
Bana Kısmet Değil Dızınde Yatmak Aman Aman
Dızınde Yatıpta Yuzune Bakmak Aman Aman

Gel aman aman yanıma kıyma bu yazık canıma
Bir kara kaşın bir kara gözün eriğiyor halına...

Piskopatım Uleeee Tırşık Tırşık
Sosyal ağlarda paylaş

ayı işte afişle barışacağını sanmış çok türk filmi izlio sanırım.[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

abartmış :) Ben kızın yerinde olsam ben sigaraya başlardım bu afişlerden sonra...yada adama bi karton sıgara hediye ederdım daha cabuk ölsün diye yada bol barutlu bi patlayan bla bla bla...Tasvip etmiyoruz[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler...
Sosyal ağlarda paylaş

@deathcore
ak kara karıştırmasak:/

bursanın kukurtlüden olusmadıgını bilecek kadar uzun zamandır bursadayım merak etme, ama belirtilmesi lazım. orda "bursanın dört bir yanı" ifadesi ile sanki heryere asilmiş gibi bir anlam var, ben onu cıkardım enazından.
[signature][hline]you have no chance to survive make your time!
ha ha ha!

[Bu mesaj dory tarafından 23 Aralık 2005 13:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dory, 23 Aralık 2005 13:54 tarihinde demiş ki:
Ee ben bursadayım, hiç gormedim. Hangi dört bir yanmıs bu?

Kaynak :)[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

said:
deathcore, 23 Aralık 2005 13:56 tarihinde demiş ki:
zombi degil o kız trip yapıyor diyorum gormuyonuzmu kızın gozlerı askdan dolayı kor olmus a.k

Anladım :)[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...