Aykan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 -POSTER İŞE YARAMADI- Bursa'da çılgın aşık Yunus Kumru, sigara içtiği için kendisini terk eden sevgilisinden af dilemek için sigarayı bıraktı, üstüne bir de fotoğraftaki afişleri şehrin dört bir yanına astı. Ancak tüm çabalar boşa gitti, kız arkadaşı affetmedi. Yunus sigaraya başladı mı bilemeyiz ama böyle inatçı aşk düşman başına! [spo1=ways bea][/spo][signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 öhhğe böyle bi afişten sonra ben de dönmem tabi düğün davetiyesi gibi olmuş[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 normal çünkü kızın babası kızı kesmiştir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Ahahahha kızda fena deilmiş hani ifiş yaptırılacak cinsten[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 wadaaaa photoshop biliyom ben[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 senin afişleri görelim o znm :)[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Hıyar ayrılmadan evvel bıraksaymış ya sigarayı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Kızın cenazı ne zaman kalkıodur acaba :([signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki: OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 o fotoya bende affetmem C:[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Ulaa Kızıda Kendinide Rezil ettin Bölece Sigaranın Bir Zararını Daha Kevşetmiş Olduk :D[signature][hline]Tanrıdan Diledim Bu Kadır Bu Kadar Dilek Bana Kısmet Değil Dızınde Yatmak Aman Aman Dızınde Yatıpta Yuzune Bakmak Aman Aman Gel aman aman yanıma kıyma bu yazık canıma Bir kara kaşın bir kara gözün eriğiyor halına... Piskopatım Uleeee Tırşık Tırşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 geliyo geliyo az kaldı[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ayı işte afişle barışacağını sanmış çok türk filmi izlio sanırım.[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 [spo1=difrınt versiyon][/spo] walla adamlar dalga gecmiyom beni yanlıs anlamayın[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Ee ben bursadayım, hiç gormedim. Hangi dört bir yanmıs bu?[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ahahahah Kızın gölzeri zombiye dönmüş :)[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Kız niye affetsin ki bu afiş aynen arabesk kasetlerinin üstündeki resimlere benzemiş :)[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek Bir çift papağan ve bir hamster Birde tarantula ile karadul Ayrıca akvaryum. Daha nice petlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 abartmış :) Ben kızın yerinde olsam ben sigaraya başlardım bu afişlerden sonra...yada adama bi karton sıgara hediye ederdım daha cabuk ölsün diye yada bol barutlu bi patlayan bla bla bla...Tasvip etmiyoruz[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki: OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 zombi degil o kız trip yapıyor diyorum gormuyonuzmu kızın gozlerı askdan dolayı kor olmus a.k[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 @dory doğrusun Kemalpaşa , orhangazi , kestel , gürsu bunlarda Bursa'da illaha Kükürtlüde olacak değil[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe [Bu mesaj Todesengel tarafından 23 Aralık 2005 13:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 @deathcore ak kara karıştırmasak:/ bursanın kukurtlüden olusmadıgını bilecek kadar uzun zamandır bursadayım merak etme, ama belirtilmesi lazım. orda "bursanın dört bir yanı" ifadesi ile sanki heryere asilmiş gibi bir anlam var, ben onu cıkardım enazından. [signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! [Bu mesaj dory tarafından 23 Aralık 2005 13:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: dory, 23 Aralık 2005 13:54 tarihinde demiş ki: Ee ben bursadayım, hiç gormedim. Hangi dört bir yanmıs bu? Kaynak :)[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: deathcore, 23 Aralık 2005 13:56 tarihinde demiş ki: zombi degil o kız trip yapıyor diyorum gormuyonuzmu kızın gozlerı askdan dolayı kor olmus a.k Anladım :)[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 (bkz: a.k = altıma kaçırdım ) ya tamam pek inandırıcı olmadıgını biliyom ehe birdaha olmaz :P[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before! [Bu mesaj deathcore tarafından 23 Aralık 2005 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 yok be atmasyon çok iyi :)[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 resim çıktığında bi çığlık attım. harbi attım. o ne biçim bir yunus.[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar