Ringwraith55 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Evett hayirli olsun film in raw lari cikti!! Insallah kisa zamandada altyazilisi cikar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 flimin 1. cd si(raw)http://www.mininova.org/get/105889 flimin 2. cd si(raw)http://www.mininova.org/get/105890 Dikkat cam çekimi görüntü kalitesi kötü olabilir [YeyRAWs]_HAGAREN_THE_MOVIE_[CAM]_-_Part_1_[83DC34E1].avi.torrent[Bu mesaj kender tarafından 09 Eylül 2005 00:58 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj kender tarafından 09 Eylül 2005 01:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Tuh benden hizli davranmissin :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 yok yok bu rawlar yuzunden japonca anlamak artik farz oldu...boyle bekle babam bekle...olmuyo...birileri popolarini kaldiricaktaaaaa fansub yapicaktaaaaa~~~ ohhooooo raw bile amma uzun surdu cikmasi ama neyse cikmis sonunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 roy un gozunu nasıl cıakrdıklarını anlamasamda butun karızması gıtmıs o kocaman goz bandı ıle oturup aglıycam bı ara hatırlatın :P hughes un benzerını gorucez bızım dunyamızda resımdende anlasıldıgı gıbı ama su alphonse ıle elrıc ın karısımı cocuk kım acaba merak edıyorum cok fecı[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Pride ile olan dövüşünde gidiyordu diye hatırlıyorum Roy'un gözü[signature][hline]Custodem 4 Eylül 2005'te Rock'n Coke' da demiş ki: Burada herşey var ama bi kerhane yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 TS CAM, izlemeye bile değmez. Üstelik DVD'si çıktı... Yakında doğru dürüst bir yayını çıkar. Bekleyin derim...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 [spo1=Soru ?]Eduardo nun ne işi var Londra yı yok edip felsefe taşı mı yaratacak !?!?!?[/spo][signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 cekim berbaaaaaaaaat. ses kalitesi berbaaaat. cekipte zamaniniza yazik etmeyin. DVD rip'i bekleyin.[signature][hline]With a trembling finger, I gather up the dreams; without even breathing on them, they're crumbling. Even the certain things are too unreliable; if I believe in something, can I be with you again? It's whitely vanishing, the silhouette of that day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 @screamer: animeyi sonuna kadar izlemedin mi?[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 düzgün versiyonu nete düşmüş durumda (deniyor ben indirmedim) burdan ulaşabilirsiniz yapan grup fork muş...[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 verdiğin torrent linkinde CAm yazıyo, ilk sinema çekimlerinin fansublanmışı olmasın?? bunu kontrol etme vazifesini sana veriyorum, hadi koçum benim :horace:[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama.. Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 DVD'si çıkmadı daha gençler, ne bu çaba? Bekleyin birazcık, az daha sabır =)[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 valla ben biraz daha bekleme taraftarıyım dvdrip cıksın ondan sonra cekerim[signature][hline]Fearing is Believing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 hadi bakalım indirelim bi yurda net gelsin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: SenariouS, 28 Eylül 2005 12:31 tarihinde demiş ki: düzgün versiyonu nete düşmüş durumda (deniyor ben indirmedim) burdan ulaşabilirsiniz yapan grup fork muş... allah cızırtını versın ne dıım herıf ole bı cekmıskı perdenın yuzde 60 ının aynı anda ekranda gorunmesı dıe bı olay yok zırt pırt amcam perdeyle dans edıo resmen hee spoıler verıcem yenı bır fuhrer var ama kendısı bızzat hıtler eheh 2. dunya savasına ve yahudı hedesıne baglamıslar fılmı ısallah propaganda kokmuyodur[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 haha ama sana ben indirmedim daha demedim mi ?[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Arkadaşlar, DVD rip ten yeni haber falan var mı ?[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 DVD çıkmadı henüz, Ocak gibi planlanıyormuş...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ya ben bu tür filmlerden hoşlanırım ama bunu duymamıştım.. ben bunu buldum edk2 de Fullmetal Alchemist - The Movie - Conqueror Of Shambala. bu aynımı yukardakiyle?[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Full Metal çoş hoş bir animeydi. Kaliyeli dvd rip çıksın izleyelim. Hatta kutulu çıksın alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: moriQ, 15 Kasım 2005 19:30 tarihinde demiş ki: ya ben bu tür filmlerden hoşlanırım ama bunu duymamıştım.. ben bunu buldum edk2 de Fullmetal Alchemist - The Movie - Conqueror Of Shambala. bu aynımı yukardakiyle? Film doğru ama sinemadan kamera kaydı. Henüz kalitelisi yok.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 hani gidiodun sen?[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Sanane? Gerçi zerre kıymeti olmayan birine niye cevap veriyorsam...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: BlackRose demiş ki: Güle güle..[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar