Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warlock'un nesi olsun

safran

Öne çıkan mesajlar

Aman absolut valla bi yerde okudum eger ordakıler gelırse yandı tum caster aılesı :( zaten su an priest en iyi casterlardan biri bence dahada abaracak gibi duruyo du bakalım bekleyip gorecez.[signature][hline]Dunemaul / Silentcaster Undead Mage
Dunemaul / Alesya Undead Priest
Dunemaul / Sickness Undead Rogue
...Undead Forever...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 23 Aralık 2005 00:19 tarihinde demiş ki:
Durun siz durun hele priest bi bufflansın ne biçim ağlıcaksınız hehehe

oha la daha ne olcak onlara
-shadow formda heal-
/cry[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten

ondan sarisin ftw
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mulf, 22 Aralık 2005 16:27 tarihinde demiş ki:
Warlocklara bi de /kill komutu verelim tamam olsun.

yok onada ikna olmaz en iyisi
/godmode on lazım bunlara

[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu
Da Blog
BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion

[Bu mesaj raistlinthewiz tarafından 23 Aralık 2005 13:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ferhat, 22 Aralık 2005 21:00 tarihinde demiş ki:
1. valla magelerin o 10 kaplan gücü kaldırılsın . mübarek conan gibiler.
2. warlokların aşk iksiri kaldırılsın
3. rogue ların o 2000 lik vuruşları ve 3 saat süren stun edişlerinin izleri bile kalmasın
4. warriorlar da bi değişiklik yapmaya lüzum yok
5. druidlere de laf yok
6. horde paladin olmadığı için bi alıp veremediğim yok
7. shaman zaten şamar olmuş yazık ne diyim
8. EN ÖNEMLİSİ hunterlara biraz önem verilmeli bence.
uzaktan çakarsa çakıyo başka hiç bi halta yaradığı yok grup pvp sinde.

ya itemların armorları arttırılmalı yada yeni vuruş özellikleri getirilmeli. bi hunter 20 kez 150 vurup 1 kez 1700 vuruyosa arada da ayıp olmasın diye 300 400 vuruyosa (talentlarda ve itemlada bi sorun olmadıgı halde) e demekki hunterlar bu alemin cort diye 3 vuruşta yere serilenlerinin başını çekiyo demektir.

Bakmayın siz Battlegroundlarda sıralamalarda hunterların üst sıralarda yer almasına.
Beleşçi forvet futbol oyuncusuda en cok gol atan futbolcudur. ama 2 li mücadeleye geldiği zaman bi iş beceremez.
çünkü o güç yoktur.
özetle hunterların bu ezikliklerine bi çözüm bulmalılar 1 şekilde.

genel eleştiri:
-elflerin o kulaklarını azcık traş etsinler

-gnomelar pvp de görülmüyo azcık kilo aldırsınlar

-undeadleri tümüyle oyundan kaldırsınlar iskelet koysalar daha uygun olurmuş

-taurenler rejime girmeli

-orcların kamburlukları giderilmeli

-insan ırkının erkek olanları tam bir gay gibi dans ediyo ve aynen bi homoseksüel gibi koşuyo. daha delikanlı bi imajları olmalı.

-elflerin dans edişleri (erkeklerinin) micheal Jackson tarzı hepınızın bildiği gibi. elfler daha cool olmalı . ne o öyle moonwalker gibi ya

-stun sırasındaki yürüyüş olayı daha bi beter.
eşcinseller yürüme yarışmasında gibi görünüyolar.

-dwarflar herhalleriyle süperler!!!!!

-troller de iyidir.

-elflerin binek kaplanlarının kıç kısmı çok küçük. koca bir kafa ve küçük bi kıç kısmı olunca görüntü kirliliği yaratıyorlar.
sinir bozucu.

-humanların atları karşıdan bakılınca origami sanatının en güzel örneklerini bizlere yansıtıyo.
atlara üstten biraz baskı uygulamak lazım . sanki kamyon altında kalmış gibiler.

-taurenlere daha büyük bi hayvan bulamamışlarmı. hep merak ettim ama bi cvp bulamıycagım ıcın fazla bi yorum yapamıycam.

1 yılda gözüme çarpan bazı sinir bozucu şeyleri yazmaktan çok mutluyum .
saygılar

ya blizze soyleyelımde senı ıse alsınla rmauhaahu[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu
Da Blog
Sosyal ağlarda paylaş

+ huntersın ve mage seni kesebiliyosa 1 sene bosuna oynamıssın bence =) lock ve hunter ım var... lockla şimdiye kadar hunter adam akıllı saysan 3-4 kere kesebilmişimdir. hunterla kesemediğim caster yok. hunter vs caster easy mod oluyo biraz. nasıl magelerden yakındın anlamadım[signature][hline]Soulless - Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! (Burning Legion)
Nestle - Owerpowered Huntah!!! (The Maelstorm)

Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Konu acayip dağılmış bir gün girmedim.Laf kavgasına çevirmişsiniz bütün forumu iyiki bi konu açtık soru sorduk acaip matrak cevaplar vardı wow europe ta siz birbirinize laf etmeye başlamışsınız.Arada bir sizde başka forumları gezip bi göz atsanız keşke onlar nasıl yapıyor diye...
Sosyal ağlarda paylaş

sizden sevmenizi beklemiyorum sadece bu konuda konuşmak isteyen insanların bazı önerilerde bulunması(komik veya değil) istiyordum onun da cıvığını çıkardınız bide ben böyle bi mesaj atınca bana yuwarlock diye ceavp vermen söylediğimi yarım yamalak okuduğun yada insanlarla dalga geçerek mutlu olduğun anlamına geliyo sen en iyisi wow oyna foruma girme.
Sosyal ağlarda paylaş

Sen oyunun en yüksek dpsli classı için heal olacak deyince bişi olmuyor biz yuwarlock diyince mi bişi oluyor :)
ha ayrıca yuwarlock demem ile ne senle dalga geçiyorum ne de yazıdklarını anlamamla alakalı sadece warlock ile yuwarlock arasında ses benzerliği kuruyorum. Ha sen bunu gülüp geçsen ne olur 4 satır yazı yazana kadar demiyorum çünkü yuwarlocksun sen :)

[Bu mesaj Absolut tarafından 23 Aralık 2005 15:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
safran, 23 Aralık 2005 15:28 tarihinde demiş ki:
Konu acayip dağılmış bir gün girmedim.Laf kavgasına çevirmişsiniz bütün forumu iyiki bi konu açtık soru sorduk acaip matrak cevaplar vardı wow europe ta siz birbirinize laf etmeye başlamışsınız.Arada bir sizde başka forumları gezip bi göz atsanız keşke onlar nasıl yapıyor diye...

kafadan konuyu geyik haline sen getırmısısn..
"eğer druid ve shamanıjn res i varsa warlock'un da kesin resi olması gerekir..."

ee o zaman, warlockun varsa mageinde olsun, magein varsa warriorun olsun olsunda olsun.. sen warlock olarak ayda 20€mu oduyorsunda, hersey sende olmalı?

biraz da olsa objektif bakın, oynadıgınız char imba olmalı dıe bir dusunceyle yaklasında, bu oyunda bilimum class oldugunda herkesin charın imba olmalı degilmi? senin artın nedirki senın classın bufflanacak yok res illa olmalı da,. sonra geliyorsun boyle rezalet bir konu acıp rezalet otesı bir fikre dayanarak (ben lock oynuorum sunlarda su var lockta nıe yok olmalı) birseyler soyluorsun sonra mantıklı cevaplar bekliyorsun. he forum karsılastırmasına gelince, emin ol sen su dediklerini wow-europe'a yazsan (ki burda bircok kisi senden fazla takip ediyor ve aktif katılıyor oraya) direkt learn2play muhabbetıne doner..[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu
Da Blog
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca yola cıktıgın konu http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-warlock-en&t=132065&p=1&tmp=1#post132065 suki o konunun ılk mesajı dısında ki mesajlarıda okusaydın veyada okudugunu anlasayıdn, aynen ordada burdaki gibi sacma dusuncelerin ciddiye alınmayacagını gorurdun. adamlar direkt dalga gecmis;

said:
Why not buff voidwalker so he can be MT too. And giff you a "buff"-pet, with all the buffeffects in the game.
And stealth, oh don´t forget conjure food/water.
[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu
Da Blog
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...