Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Roguedan Warriora Geçiş

Picci

Öne çıkan mesajlar

Oyun ciktigi gunun ertesi basladim US serverlarinda. Undead Rogue actim. Daha once Dark Age of Camelot oynamistim 2 seneye yakin bir sure karakterlerim hep stealth olan karakterlerdi (infiltrator(rogue)-scout(okcu))
o nedenle direk rogue actim. Sonra 60ladim, itemlar kastim, o zamanlar daha MC runlar falan baslamamisti. Sonra hillsbrad-TM savaslari basladi. Baktim oyle adam alip kacmak vs. zor. Sonra guild MC runlara basladi, rogue spotlari dolu, seni istemiyoruz gibisinden gerzek laflar etmeye basladilar. O serverda Turkler alliance ve horde olarak bolunmustu, sonra bir tarafta baslamak kaydi ile baska bir serverda alliance actik. Ben druid olarak basladim, 45 level dayanabilrdim sonra cok sikici gelmeye basladi. Dwarf warrior actik, inanilmaz sardi-bagladi oyuna. Simdi 60 oldu ama o ayni tarafta baslamaya karar verdigimiz serverdan daha bos bi servera transfer ettim karakteri gecen hafta. Turklerin cogu zaman uymuyo diye EU ya gitmis sagolsunlar, digerleride PvP olmayan bir servera gitti. Kisacasi roguedan sonra warriordan cok memnunum. Yeni serverimda MC runlari yeni baslamis, BWL yapan yok daha. Cok memnunum, yeni baslamis gibiiym, bazen kafami vurmuyo degilim acikcasi rogue'u niye biraktim diye cunku horde daki guildim MC-BWL farminin cilkini cikarmis durumda :) Ama pisman degilim en azimdan roguelari 3-4 vurusta topa ceviriyorum :) Arkama priest veya druid alinca oyunun her anini kaydedesim geliyo oda ayri bir zevk :) Demeye calistigim warrior oyna cok guzel ve zevkli bir class. Daha cok grup daha cok sevgi var sana karsi en azindan :)[signature][hline]Proud employee of;
Swissotel Sydney-Retired
Hilton Sydney-Bar Team

Sosyal ağlarda paylaş

Sahsen benim de ilk charım rogue ve yeni acılıcak bi serverda warrior istiorum sole solim acıkca warrior olmadıgıma da pişmanım.. Rogue bence cok muhtesem belki de cok oynadık die sıkıldık :) Gerçi daha pvp fln de yapmadım adam gibi ama saglam bi dagger rogue için ii bi baglantı gerekio ya o da bizim topraklarımızdan zor biraz ..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...