DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 sanırım win98 yada me kullanıosun. normalde windows altında system32 klasörü kesinlikle olur. (xp,nt,2000) sen bi windows altında sadece system klasörü altında bi ara. oda olmadı arattır makinanı "hosts" olarak. uzantısı belli olmayan bi dosya bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blaco Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 win xp kullanıyorum windows klasorumun ıcınde system32 yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 imkansız olmaması. sen WinXp yi nasıl calıstırıyorsun o zaman ? sürücü dosyalarının bir kısmı system32 de tutulur bir kısmı system de tutulur. Bir daha bak.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blaco Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 yaa inanın yok bende anlamadım .... ama gayet rahat çalışıo xp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 klasor ayarlarından tüm dosyaları göster ayarla belki birileri gizli klasor yapmıştır onu. gene de yoksa hosts diye dosya arat.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 olmadı format at =P[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 hala sorunlar var. bu seferde hosta girilen ip adresi yemiyo. ordan silindiğinde girebiliosun. e girincede seni bi kac dakika sonra atıyor server. heryer bomboş silkroad göçmüş arkadaşlar. Noob gmlerin Noob işleri ...[signature][hline]SilkRoad Online Rehberlik... LvL 1-23 Quests (öğreti) LvL 29-39 Quests (öğreti) Blade-STR yapısı (rehberlik) SkiLL WithDraw (öğreti) Sowrd-INT Yapısı (rehberlik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
special77 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 lag beni ilgilendirmez kardeşim ben etrafımdaki yaratıkları (örn. Tiger) lag olsa bile öldürüyorum, pot basıyorum üstüne bi de heal veriyorum kendime hatta bi de oturuyorum. Sonra sadece lagın geçmesini ve çıkan itemleri falan almayı ve mümkünse devam etmeyi bekliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar